Добровільний продаж. Фасадне нежитлове приміщення продовольчого магазину загальною площею 806 кв.м за адресою: м. Миколаїв, пр. Героїв Сталінграду, буд. 13ж/2, літ. А-9
Стан аукціона: Торги не відбулися
Номер лоту: 221986
Дата проведення аукціону: 14 Липня 2017 09:00
Дата закінчення торгів: 14 Липня 2017 18:00
Дата закінчення подання заявок: 13 Липня 2017 09:00
Стартова ціна: 4 940 000.00 грн.
Гарантійний внесок: 247 000.00 грн.
Крок аукціону: 49 400.00 грн.
Область: Миколаївська обл.
Місцезнаходження майна:

м. Миколаїв, пр. Героїв Сталінграду, буд. 13ж/2, літ. А-9

Дата публікації: 15 Червня 2017 17:55
Протокол торгів: Протокол
Кадастровий номер земельної ділянки 4810137200:15:004:0009
Предмет іпотеки Ні
Розмір площі 806 кв.м
Призначення об'єкта нежитлові приміщення продовольчого магазину
Встановлені обмеження згідно чинного законодавства
Відомості про земельну ділянку, на якій розташоване нежитлове приміщення
Правовий режим земельної ділянки
Розмір земельної ділянки, га. 1.1805

Нежитлові приміщення продовольчого магазину за адресою: м. Миколаїв, пр. Героїв Сталінграду, буд. 13ж/2, літ. А-9
Фасадне нежитлове приміщення на першому поверсі 806 кв.м. Супер-торгове місце! Поруч - МАГЕЛАН, МЕТРО, ЕЛЬДОРАДО, КРАЙ, АМСТОР! Велика парковка, високі стелі - 3 метри, два фасадні входи і 2 виходи у двір, розвантажувально-навантажувальна рампа, металопластикові вікна та двері. Приміщення без оздобленя. Комунікації: електрика - виділена потужність 27кВт з можливістю збільшення, водопостачання і каналізація, автономне будинкове опалення від дахових топкових будівлі. Конструкційні матеріали: фундамент - фундаментні блоки, стіни та перегородки - цегла, підлога - цементна стяжка, стеля - ж / б плити. Універсальне функціональне використання: магазин продовольчої та непродовольчої групи, мережеві маркети, спортивний або фітнес клуб, медичний заклад , кафе-ресторан, стоматологія, салон краси, косметологічний центр та ін. Поруч великий і густонаселений житловий масив, зупинки громадського транспорту, одна з центральних магістралей міста, червона лінія, активне торгове місце.

Відомості про земельну ділянку, на якій розташоване нежитлове приміщення: кадастровий номер земельної ділянки  4810137200:15:004:0009, розмір земельної ділянки 1,1803 га, правовий режим - землі територіальної громади міста.

Додаткова інформація: нотаріус, який посвідчуватиме договір купівлі-продажу з переможцем електронних торгів, визначається Замовником.

Реєстраційний номер лота: 221986 (уцінено лот № 205100)
Категорія: Комерційна нерухомість
Відомості про обтяження майна:

-


Вкладення відсутнє

Список учасників:

Немає учасників

Порядок ознайомлення з майном:
Ознайомлення у зберігача

Особа відповідальна за демонстрацію приміщення: Пєшкін Михайло Анатолійович, контактний телефон: 050 355 51 90, електронна адреса: mykhailo.pieshkin@rphinternational.com


Порядок сплати внеску:
Сплата гарантійного внеску для участі в електронних торгах здійснюється на рахунок Організатора за реквізитами, які, зокрема, вказані в квитанції, що автоматично формується Системою в особистому кабінеті учасника, при подачі заявки на участь у торгах по певному лоту.
Порядок сплати за майно:
Розрахунок за придбане на електронних торгах майно здійснюється переможцем електронних торгів за реквізитами, які вказані в Протоколі електронних торгів, що автоматично формується системою після закінчення електронних торгів.
Порядок оформлення участі у торгах:
"Електронні торги за даним лотом відбуваються згідно з ПОРЯДКОМ реалізації майна шляхом проведення електронних торгів (добровільний продаж), який розміщено на сайті. Для участі в електронних торгах, необхідно: 1.Зареєструватися в системі; 2.Подати заявку на участь в електронних торгах з особистого кабінету учасника торгів. 3.Сплатити гарантійний внесок. Розмір гарантійного внеску становить 5% від стартової ціни лоту. Винагорода організатору не входить у ціну продажу і сплачується окремо. Винагорода організатора встановлюється окремо для кожного типу майна та визначається у відсотковому розмірі від ціни продажу кожного лоту: нерухоме майно вартістю до 10 млн. грн. - 1%; 4.При реалізації зобов'язань надати організатору документи (свідотство і ліцензія) в письмовій формі завірені належним чином печаткою і підписом керівника, що підтверджують статус фінансової установи. "
Організатор торгів:
Державне підприємство “СЕТАМ”
Відділення продавця:
Товариство з обмеженою відповідальністю “РЕК АЛЬФА”