Добровільний продаж. Фасадне нежитлове приміщення продовольчого магазину загальною площею 806 кв.м за адресою: м. Миколаїв, пр. Героїв Сталінграду, буд. 13ж/2, літ. А-9
Стан аукціона: Торги не відбулися
Номер лоту: 205100
Дата проведення аукціону: 7 Квітня 2017 09:00
Дата закінчення торгів: 7 Квітня 2017 18:00
Дата закінчення подання заявок: 6 Квітня 2017 09:00
Стартова ціна: 6 204 000.00 грн.
Гарантійний внесок: 310 200.00 грн.
Крок аукціону: 62 040.00 грн.
Область: Миколаївська обл.
Місцезнаходження майна:

м. Миколаїв, пр. Героїв Сталінграду, буд. 13ж/2, літ. А-9

Дата публікації: 10 Березня 2017 11:03
Протокол торгів: Протокол
Кадастровий номер земельної ділянки 4810137200:15:004:0009
Предмет іпотеки Ні
Розмір площі 806 кв.м
Призначення об'єкта нежитлові приміщення продовольчого магазину
Встановлені обмеження -
Відомості про земельну ділянку, на якій розташоване нежитлове приміщення
Правовий режим земельної ділянки
Розмір земельної ділянки, га. 1.1805

Нежитлові приміщення продовольчого магазину за адресою: м. Миколаїв, пр. Героїв Сталінграду, буд. 13ж/2, літ. А-9
Фасадне нежитлове приміщення на першому поверсі 806 кв.м. Супер-торгове місце! Поруч - МАГЕЛАН, МЕТРО, ЕЛЬДОРАДО, КРАЙ, АМСТОР! Велика парковка, високі стелі - 3 метри, два фасадні входи і 2 виходи у двір, розвантажувально-навантажувальна рампа, металопластикові вікна та двері. Приміщення без оздобленя. Комунікації: електрика - виділена потужність 27кВт з можливістю збільшення, водопостачання і каналізація, автономне будинкове опалення від дахових топкових будівлі. Конструкційні матеріали: фундамент - фундаментні блоки, стіни та перегородки - цегла, підлога - цементна стяжка, стеля - ж / б плити. Універсальне функціональне використання: магазин продовольчої та непродовольчої групи, мережеві маркети, спортивний або фітнес клуб, медичний заклад , кафе-ресторан, стоматологія, салон краси, косметологічний центр та ін. Поруч великий і густонаселений житловий масив, зупинки громадського транспорту, одна з центральних магістралей міста, червона лінія, активне торгове місце.

Відомості про земельну ділянку, на якій розташоване нежитлове приміщення: кадастровий номер земельної ділянки  4810137200:15:004:0009, розмір земельної ділянки 1,1803 га, правовий режим - землі територіальної громади міста.

Додаткова інформація: нотаріус, який посвідчуватиме договір купівлі-продажу з переможцем електронних торгів, визначається Замовником.

Реєстраційний номер лота: 205100
Категорія: Нежитлове приміщення
Відомості про обтяження майна:

-


Вкладення відсутнє

Список учасників:

Немає учасників

Порядок ознайомлення з майном:
Ознайомлення у зберігача

Особа відповідальна за демонстрацію приміщення: Пєшкін Михайло Анатолійович, контактний телефон: 050 355 51 90, електронна адреса: mykhailo.pieshkin@rphinternational.com


Порядок сплати внеску:
Сплата гарантійного внеску для участі в електронних торгах здійснюється на рахунок Організатора за реквізитами, які, зокрема, вказані в квитанції, що автоматично формується Системою в особистому кабінеті учасника, при подачі заявки на участь у торгах по певному лоту.
Порядок сплати за майно:
Розрахунок за придбане на електронних торгах майно здійснюється переможцем електронних торгів за реквізитами, які вказані в Протоколі електронних торгів, що автоматично формується системою після закінчення електронних торгів.
Порядок оформлення участі у торгах:
"Електронні торги за даним лотом відбуваються згідно з ПОРЯДКОМ реалізації майна шляхом проведення електронних торгів (добровільний продаж), який розміщено на сайті. Для участі в електронних торгах, необхідно: 1.Зареєструватися в системі; 2.Подати заявку на участь в електронних торгах з особистого кабінету учасника торгів. 3.Сплатити гарантійний внесок. Розмір гарантійного внеску становить 5% від стартової ціни лоту. Винагорода організатору не входить у ціну продажу і сплачується окремо. Винагорода організатора встановлюється окремо для кожного типу майна та визначається у відсотковому розмірі від ціни продажу кожного лоту: нерухоме майно вартістю до 10 млн. грн. - 1%; 4.При реалізації зобов'язань надати організатору документи (свідотство і ліцензія) в письмовій формі завірені належним чином печаткою і підписом керівника, що підтверджують статус фінансової установи. "
Організатор торгів:
Державне підприємство “СЕТАМ”
Відділення продавця:
Товариство з обмеженою відповідальністю “РЕК АЛЬФА”