Повідомлення про майно для безоплатної передачі №100087 1 Липня 2016 13:17
Повідомлення про майно для безоплатної передачі - Photo
Дата, час розміщення повідомлення: 2016-07-01 13:17:33
Кінцевий термін звернення: 2016-08-01
Орган ДВС, до якого необхідно надсилати звернення для безоплатної передачі: Шевченківський районний відділ державної виконавчої служби міста Київ Головного територіального управління юстиції у місті Києві
Адреса органу ДВС: 01032, м. Київ, вул. Саксаганського, 110

На виконанні у Шевченківському районному відділі державної виконавчої служби у м. Київ ГТУЮ у м. Києві перебуває ряд виконавчих листів та постанов суду про конфіскацію майна в дохід держави.

За результатами проведення трьох електронних торгів з реалізації конфіскованого майна таке майно реалізовано не було.

Відповідно до п. 14 Порядку розпорядження майном, конфіскованим за рішенням суду і переданим органам державної виконавчої служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11 липня 2002 р. № 985, якщо майно, в тому числі транспортні засоби, не реалізовано у порядку, встановленому Законом України "Про виконавче провадження", державний виконавець вносить на розгляд комісії, що утворюється у складі представників відповідного органу державної виконавчої служби, митного органу, органу державної податкової служби та фінансового органу, пропозицію щодо безоплатної передачі майна органам державної влади, закладам охорони здоров'я, освіти, соціального забезпечення, соціального захисту, зокрема, закладам, у яких виховуються діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, дитячим будинкам сімейного типу, прийомним сім'ям, будинкам дитини при установах виконання покарань, установам виконання покарань, слідчим ізоляторам, військовим формуванням, а також на благодійні цілі або для переробки, знищення (утилізації) такого майна. Рішення про безоплатну передачу, переробку або знищення (утилізацію) майна підписується членами комісії та затверджується начальником відповідного органу державної виконавчої служби.

Комісією 14.06.2016 було прийнято ряд рішень щодо безоплатної передачі майна, яке підлягає конфіскації та не було реалізовано у встановленому Законом України "Про виконавче провадження" порядку, а саме:

  • горщики для квітів у кількості 7 750 штук;
  • автомобіль Chrysler 300 М 2000 року випуску номер кузова №2C3HE66G0YH201243;
  • факсовий телефонний апарат Panasonic; кутова шліфувальна машинка № ІЕ-2107;
  • принтер моделі «Brother» HL 2132R 5, сірого кольору серійний номер