Повідомлення про безоплатну передачу майна №104417 15 Лютого 2024 15:13
Повідомлення про безоплатну передачу майна - Photo
Дата, час розміщення повідомлення: 2024-02-15 15:13:39
Кінцевий термін звернення: 2024-03-15
Орган ДВС, до якого необхідно надсилати звернення для безоплатної передачі: Відділ примусового виконання рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень у Чернігівській області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції
Адреса органу ДВС: вул. Герасима Кондратьєва, 28, м. Суми, 40003, тел.: (0542) 78-05-55, 78-04-92 Адреса для листування: пр. Миру, 43, м. Чернігів, 14000 e-mail: info@cn.dvs.gov.ua, web: sumyjust.gov.ua

№ з/п

Назва, дата видачі та № ВД

Ким виданий ВД

Номер ВП згідно АСВП

Найменування майна,

його характеристика

Одиниці виміру

К-ть одиниць майна

Інформація про оподаткування операцій

з безоплатної передачі майна,

у т.ч. підакцизних товарів,

з посиланням на норми законодавства

№ лоту третіх торгів, по яким

не відбулися

Отримувач майна

1

Постанова 751/1513/21 від 05.07.2021

Новозаводський районний суд         м. Чернігова

69827483

 

багатообертова тара «металеві піраміди для транспортування скла» розміром 3210*2250*2250 мм

шт

3

1353.65 грн

п.197.5 ст.197, п.215.1 ст.215 Податкового кодексу

542284

 

2

Постанова 751/3272/21 від 13.09.2021

Новозаводський районний суд         м. Чернігова

67173070

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як туалетну воду «Paco Rabanne», об’ємом 100 мл. На упаковці наявне маркування: «…paco rabanne INVICTUS. EAU DE TOILETTE. NATURAL SPRAY 100ml 3,4 Fl.OZ. MADE IN FRANCE…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

4

100530,41 грн

п.197.5 ст.197, п.215.1 ст.215 Податкового кодексу

543223 

543224

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Благодійна організація «Благодійний фонд «Фонд регіонального розвитку «Семаргл»

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як туалетну воду «Paco Rabanne», об’ємом 100 мл. На упаковці наявне маркування: «…paco rabanne INVICTUS INTENSE. EAU DE TOILETTE INTENSE. NATURAL SPRAY 100ml  3,4 Fl.OZ. MADE IN FRANCE…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

3

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як парфумовану воду «SOSPIRO», об’ємом 100 мл. На упаковці наявне маркування: «…SOSPIRO ERBA PURA. EAU DE PARFUM  100ml  3,4 Fl.OZ. MADE IN ITALY…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

2

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як парфумовану воду «XERJOFF», об’ємом 100 мл. На упаковці наявне маркування: «…XERJOFF ERBA PURA. EAU DE PARFUM  100ml  3,4 Fl.OZ. MADE IN ITALY…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

5

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як парфумовану воду «YvesSaintLaurent», об’ємом 90 мл. На упаковці наявне маркування: «…YvesSaintLaurent MON PARIS. EAU DE PARFUM. VAPORISATEUR-NATURAL SPRAY    90ml 3 Fl.OZ. MADE IN FRANCE…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

1

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як туалетну воду «Paco Rabanne», об’ємом 100 мл. На упаковці наявне маркування: «…paco rabanne 1 Million. EAU DE TOILETTE. VAPORISATEUR SPRAY 100ml 3,4 Fl.OZ. MADE IN FRANCE…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

2

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як парфумовану воду «ALEXANDRE J», об’ємом 100 мл. На упаковці наявне маркування: «…ALEXANDRE J The Collector Moning Muscs. EAU DE PARFUM. VAPORISATEUR-NATURAL SPRAY 100ml 3,4 Fl.OZ. MADE IN FRANCE…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

1

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як парфумовану воду «ALEXANDRE J», об’ємом 100 мл. На упаковці наявне маркування: «…ALEXANDRE J The Collector Black Muscs. EAU DE PARFUM. VAPORISATEUR-NATURAL SPRAY 100ml  3,4 Fl.OZ. MADE IN FRANCE…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

2

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як парфумовану воду «By Kilian», об’ємом 50 мл. На упаковці наявне маркування: «…Rolling in Love by Kilian. EAU DE PARFUM. VAPORISATEUR SPRAY 50ml - 1,7 fl.oz. Made in France…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

1

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як парфумовану воду «CREED», об’ємом 100 мл. На упаковці наявне маркування: «…CREED AVENTUS. EAU DE PARFUM. 100ml 3,3 Fl.OZ. MADE IN FRANCE…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

3

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як парфумовану воду «By Kilian», об’ємом 50 мл. На упаковці наявне маркування: «…Lemon in Zest by Kilian LUGANO. EAU DE PARFUM. VAPORISATEUR SPRAY 50ml - 1,7 fl.oz. Made in France…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

1

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як парфумовану воду «MEMO», об’ємом 75 мл. На упаковці наявне маркування: «…MEMO. ILHA DO MEL. EAU DE PARFUM. 75ml/2,53 FL.OZ. Made in France…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

3

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як парфумовану воду «MEMO», об’ємом 75 мл. На упаковці наявне маркування: «…MEMO. WINTER PALACE. EAU DE PARFUM. 75ml/2,53 FL.OZ. Made in France…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

2

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як парфумовану воду «MEMO», об’ємом 75 мл. На упаковці наявне маркування: «…MEMO. MARFA. EAU DE PARFUM. 75ml/2,53 FL.OZ. Made in France…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

2

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як парфумовану воду «Narciso Rodrigues», об’ємом 90 мл. На упаковці наявне маркування: «…Narciso Rodrigues NARCISO. EAU DE PARFUM POUDREE NATURAL SPRAY. VAPORISATEUR 90ml 3 Fl.OZ. MADE IN FRANCE…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

1

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як парфумовану воду «LANCOME», об’ємом 75 мл. На упаковці наявне маркування: «…LANCOME  La Vie Est Belle. L’EAU DE PARFUM. Vaporisatuer-Naturel Spray 75ml  2,5 Fl.OZ. MADE IN FRANCE…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

2

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як парфумовану воду «Dior», об’ємом 100 мл. На упаковці наявне маркування: «…Dior SAUVAGE. EAU DE PARFUM. VAPORISATEUR SPRAY 100ml 3,4 Fl.OZ. MADE IN FRANCE…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

1

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як туалетну воду «DOLCE & GABBANA», об’ємом 100 мл. На упаковці наявне маркування: «…DOLCE & GABBANA Light Blue. EAU DE TOILETTE. NATURAL SPRAY VAPORISATEUR 100ml 3,3 Fl.OZ. MADE IN GERMANY…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

3

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як парфумовану воду «MANCERA», об’ємом 60 мл. На упаковці наявне маркування: «…MANCERA ROSES GREEDY. EAU DE PARFUM. VAPORISATEUR NATURAL SPRAY 60ml 2 Fl.OZ. MADE IN FRANCE…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

3

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як парфумовану воду «MONTALE», об’ємом 100 мл. На упаковці наявне маркування: «…MONTALE AOUD SENSE. EAU DE PARFUM. VAPORISATEUR  NATURAL SPRAY 100ml 3,4 Fl.OZ. MADE IN FRANCE…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

3

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як парфумовану воду «CHANEL», об’ємом 100 мл. На упаковці наявне маркування: «…CHANEL COCO MADEMOISELLE. EAU DE PARFUM. VAPORISATEUR SPRAY 100ml 3,4 Fl.OZ. MADE IN FRANCE…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

2

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як парфумовану воду «GIORGIO ARMANI», об’ємом 100 мл. На упаковці наявне маркування: «…GIORGIO ARMANI BECAUSE IT’S YOU. EMPORIO ARMANI. EAU DE PARFUM. VAPORISATEUR NATURAL SPRAY 100ml 3,4 Fl.OZ. MADE IN FRANCE…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

1

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як парфумовану воду «GIVENCHY», об’ємом 100 мл. На упаковці наявне маркування: «…GIVENCHY Ange ou Demon. EAU DE PARFUM. VAPORISATEUR-SPRAY 100ml 3,3 Fl.OZ. TESTER-DEMOSTRATION. Made in France…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

3

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як парфумовану воду «By Kilian», об’ємом 50 мл. На упаковці наявне маркування: «…Woman in Gold by Kilian. EAU DE PARFUM. VAPORISATEUR SPRAY. DEMOSTRATION- TESTER 50ml - 1,7 fl.oz. Made in France…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

3

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як парфумовану воду «GUCCI», об’ємом 75 мл. На упаковці наявне маркування: «…GUCCI BAMBOO. EAU DE PARFUM. VAPORISATEUR NATURAL SPRAY 75ml 2,5 Fl.OZ. TESTER*TESTEUR. Made in UK…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

8

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як парфумовану воду «Dior», об’ємом 100 мл. На упаковці наявне маркування: «…Dior Miss Dior BLOOMING BOUQUET. EAU DE PARFUM. NATURAL SPRAY 100ml. MADE IN FRANCE…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

5

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як парфумовану воду «TOM FORD», об’ємом 50 мл. На упаковці наявне маркування: «…TOM FORD BITTER PEACH. EAU DE PARFUM. VAPORISATEUR SPRAY 1,7 Fl.OZ/50ml. MADE IN U.S.A…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

1

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як туалетну воду «Narciso Rodrigues», об’ємом 100 мл. На упаковці наявне маркування: «…Narciso Rodrigues for her. EAU DE TOILETTE. NATURAL SPRAY. VAPORISATEUR    100ml 3,3 Fl.OZ. Made in France…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

4

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як парфумовану воду «CAROLINA HERRERA», об’ємом 80 мл. На упаковці наявне маркування: «…CAROLINA HERRERA GOOD GIRL. IT’S SO GOOD TO BE BAD. EAU DE PARFUM. NATURAL SPRAY 80ml 2,7 Fl.OZ. MADE IN SPAIN…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

1

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як парфумовану воду «MONTALE», об’ємом 100 мл. На упаковці наявне маркування: «…MONTALE RISTRETTO INTENSE CAFE. EAU DE PARFUM. VAPORISATEUR  NATURAL SPRAY 100ml 3,4 Fl.OZ. MADE IN FRANCE…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

1

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як парфумовану воду «MONTALE», об’ємом 100 мл. На упаковці наявне маркування: «…MONTALE INTENSE CAFE. EAU DE PARFUM. VAPORISATEUR NATURAL SPRAY 100ml  3,4 Fl.OZ. MADE IN FRANCE…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

5

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як парфумовану воду «GIVENCHY», об’ємом 80 мл. На упаковці наявне маркування: «…GIVENCHY I’NTERDIT. EAU DE PARFUM. VAPORISATEUR-SPRAY 80ml 2,6 Fl.OZ. Made in France…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

9

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як парфумовану воду «DOLCE & GABBANA», об’ємом 100 мл. На упаковці наявне маркування: «…DOLCE & GABBANA The Only One. EAU DE PARFUM. 100ml 3,3 Fl.OZ. MADE IN FRANCE…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

1

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як туалетну воду «ELIE SAAB», об’ємом 90 мл. На упаковці наявне маркування: «…ELIE SAAB L’EAU COUTURE. EAU DE TOILETTE. VAPORISATEUR SPRAY 90ml 3Fl.OZ. MADE IN FRANCE…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

1

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як парфумовану воду «MONTALE», об’ємом 100 мл. На упаковці наявне маркування: «…MONTALE ROSES MUSK. EAU DE PARFUM. VAPORISATEUR NATURAL SPRAY 100ml 3,4 Fl.OZ. MADE IN FRANCE…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

1

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як парфумовану воду «MONTALE», об’ємом 100 мл. На упаковці наявне маркування: «…MONTALE STARRY NIGHTS. EAU DE PARFUM. VAPORISATEUR  NATURAL SPRA 100ml 3,4 Fl.OZ. MADE IN FRANCE…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

1

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як парфумовану воду «By Kilian», об’ємом 100 мл. На упаковці наявне маркування: «…PRINCESS by Kilian ROSE DE MAI. EAU DE PARFUM. VAPORISATEUR SPRAY. 100ml – 3,4 fl.oz. Made in France…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

10

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як парфумовану воду «By Kilian», об’ємом 50 мл. На упаковці наявне маркування: «…Liaisons Dangereuses by Kilian typical me. EAU DE PARFUM. VAPORISATEUR SPRAY. 50ml - 1,7 fl.oz. Made in France…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

5

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як парфумовану воду «By Kilian», об’ємом 50 мл. На упаковці наявне маркування: «…Black Phantom by Kilian. EAU DE PARFUM. VAPORISATEUR SPRAY. 50ml - 1,7 fl.oz. Made in France…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

14

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як парфумовану воду «MONTALE», об’ємом 100 мл. На упаковці наявне маркування: «…MONTALE INTENSE PEPPER. EAU DE PARFUM. VAPORISATEUR NATURAL SPRAY 100ml 3,4 Fl.OZ. MADE IN FRANCE…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

2

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як парфумовану воду «By Kilian», об’ємом 50 мл. На упаковці наявне маркування: «…Forbidden Games by Kilian. EAU DE PARFUM. VAPORISATEUR SPRAY. 50ml - 1,7 fl.oz. Made in France…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

2

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як парфумовану воду «Dior», об’ємом 100 мл. На упаковці наявне маркування: «…Dior J’adore. EAU DE PARFUM. NATURAL SPRAY 100ml 3,4 Fl.OZ. MADE IN FRANCE…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

5

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як парфумовану воду «EX NIHILO», об’ємом 100 мл. На упаковці наявне маркування: «…EX NIHILO FLEUR NARCOTIQUE. EAU DE PARFUM. VAPORISATEUR NATURAL SPRAY 100ml 3,3 Fl.OZ. Made in France…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

1

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як парфумовану воду «VERTUS», об’ємом 100 мл. На упаковці наявне маркування: «…VERTUS PARIS NARCOS’IS. EAU DE PARFUM. EXCLUSIVE NICHE PERFUME 100ml 3,4 Fl.OZ. MADE IN FRANCE…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

1

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як парфумований екстракт «NASOMATTO», об’ємом 30 мл. На упаковці наявне маркування: «…NASOMATTO BLACK AFGANO. Extrait de parfum. 30ml 1,0 fl.oz. MADE IN ITALY…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

1

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як парфумовану воду «GUCCI», об’ємом 75 мл. На маркуванні зазначено: «…GUCCI Eau de Parfum II. TESTER…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

1

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як масляний парфум «BYREDO», об’ємом 10 мл. На упаковці наявне маркування: «…PHEROMON BYREDO. BAL D’AFRIQUE. 10ml масляные духи сделано в Арабских Эмиратах…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

1

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як масляний парфум «By Kilian», об’ємом 10 мл. На упаковці наявне маркування: «…PHEROMON PRINCESS by Kilian. EAU DE PARFUM. 10ml масляные духи сделано в Арабских Эмиратах…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

16

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як масляний парфум «MONTALE», об’ємом 10 мл. На упаковці наявне маркування: «…PHEROMON MONTALE Intense Cafe. EAU DE PARFUM. 10ml масляные духи сделано в Арабских Эмиратах…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

5

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як парфумовану воду «GIVENCHY», об’ємом 100 мл. На упаковці наявне маркування: «…GIVENCHY Ange ou Demon le secret. EAU DE PARFUM. VAPORISATEUR SPRAY 100ml 3,3 Fl.OZ. Made in France…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

5

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як парфумовану воду «By Kilian», об’ємом 50 мл. На упаковці наявне маркування: «…Good girl gone Bad by Kilian. EAU DE PARFUM. VAPORISATEUR SPRAY. 50ml - 1,7 fl.oz. Made in France…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

5

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як туалетну воду «AZZARO», об’ємом 90 мл. На упаковці наявне маркування: «…AZZARO Mademoiselle. EAU DE TOILETTE. VAPORISATEUR SPRAY. 90ml 3.0 Fl.OZ. Made in France…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

5

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як парфумовану воду «HUGO BOSS», об’ємом 75 мл. На упаковці наявне маркування: «…BOSS Ma Vie POUR FEMME. EAU DE PARFUM. Natural Spray VAPORISATEUR 75ml 2.5 Fl.OZ. Made in U.K…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

2

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як парфумовану воду «NFC», об’ємом 75 мл. На упаковці наявне маркування: «…NFC Beautiful And Wild. EAU DE PARFUM. Vaporisateur Natural Spray. 75ml 2.5 Fl.OZ. Made in France…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

5

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як парфумовану воду «VALENTINO», об’ємом 100 мл. На упаковці наявне маркування: «…VALENTINO VOCE VIVA. EAU DE PARFUM. VAPORISATEUR SPRAY 100ml 3,3 Fl.OZ. Made in France…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

3

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як парфумовану воду «TOM FORD», об’ємом 100 мл. На упаковці наявне маркування: «…TOM FORD FABULOUS. EAU DE PARFUM. VAPORISATEUR SPRAY 3,4 Fl.OZ/100ml. MADE IN U.S.A…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

5

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як туалетну воду «DOLCE & GABBANA», об’ємом 100 мл. На упаковці наявне маркування: «…DOLCE & GABBANA. EAU DE TOILETTE. 100ml 3,3 Fl.OZ. MADE IN FRANCE…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

1

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як парфумовану воду «TOM FORD», об’ємом 100 мл. На упаковці наявне маркування: «…TOM FORD NEROLI PORTOFINO. EAU DE PARFUM. VAPORISATEUR SPRAY 3,4 Fl.OZ/100ml. MADE IN U.S.A…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

4

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як парфумовану воду «ATTAR COLLECTION», об’ємом 100 мл. На упаковці наявне маркування: «…ATTAR COLLECTION AZORA. EAU DE PARFUM. 100ml 3,4 Fl.OZ . MADE IN UAE…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

1

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як парфумовану воду «Vilhelm Parfumerie», об’ємом 100 мл. На упаковці наявне маркування: «…Vilhelm Parfumerie MANGO SKIN. EAU DE PARFUM. 100ml 3,4 Fl.OZ. MADE IN FRANCE…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

1

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як парфумовану воду «LANCOME», об’ємом 100 мл. На упаковці наявне маркування: «…LANCOME La Vie Est Belle EN ROSE. L’EAU DE PARFUM. Vaporisatuer-Spray 100ml 3,4 Fl.OZ. MADE IN FRANCE…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

2

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як парфумовану воду «Paco Rabanne», об’ємом 80 мл. На упаковці наявне маркування: «…paco rabanne Lady MILLION. EAU DE PARFUM. VAPORISATEUR  SPRAY 80ml 2.7 Fl.OZ. Made in France…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

1

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як парфумовану воду «LANCOME», об’ємом 100 мл. На упаковці наявне маркування: «…LANCOME MAGIE NOIRE. EAU DE PARFUM. VAPORISATEUR NATURAL-SPRAY 100ml 3,4 Fl.OZ. DEMOSTRATION…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

2

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як парфумовану воду «OPULENT SHAIK», об’ємом 100 мл. На упаковці наявне маркування: «…OPULENT SHAIK BLUE №77. EAU DE PARFUM. VAPORISATEUR SPRAY. DEMOSTRATION- TESTER 100ml 3.4 Fl.OZ. MADE IN BAHRAIN…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

6

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як парфумовану воду «ZARKOPERFUME», об’ємом 100 мл. На упаковці наявне маркування: «…ZARKOPERFUME PINK MOLeCULE 090*09. EAU DE PARFUM. VAPORISATEUR. 100ml 3.4 Fl.OZ. Handmade in Denmark…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

1

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як парфумовану воду «VERSACE», об’ємом 100 мл. На упаковці наявне маркування: «…VERSACE EROS POUR FEMME. EAU DE PARFUM. TESTER REF.750032 100ml…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

5

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як парфумовану воду «XERJOFF», об’ємом 100 мл. На упаковці наявне маркування: «…XERJOFF MUSE. EAU DE PARFUM  100ml 3,4 Fl.OZ. MADE IN ITALY…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

9

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як парфумовану воду «By Kilian», об’ємом 50 мл. На упаковці наявне маркування: «…Love by Kilian don’t be shy. EAU DE PARFUM. VAPORISATEUR SPRAY. 50ml - 1,7 fl.oz. Made in France…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

5

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як набір парфумованої води «GIORGIO ARMANI», в наборі 3 штуки об’ємом по 15 мл. На упаковці наявне маркування: «…ARMANI. ACQUA DI GIO, ARMANI Code, BECAUSE IT’S YOU. EAU DE PARFUM. TESTER 3*15ml/ 0,5 fl.oz…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

2

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як набір туалетної води «VERSACE», в наборі 3 штуки об’ємом по 15 мл. На упаковці наявне маркування: «…VERSACE. BRIGHT CRYSTAL, VERSENCE, VERSUS. EAU DE TOILETTE. TESTER 3*15ml/ 0,5 fl.oz. Made in Italy…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

6

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як набір парфумованої води «By Kilian», в наборі 3 штуки об’ємом по 15 мл. На упаковці наявне маркування: «…by Kilian. Beyond Love prohibited, Good Girl gone bad, Sweet Redemption the and. EAU DE PARFUM. TESTER 3*15ml/ 0,5 fl.oz…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

2

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як набір парфумованої води «Dior», в наборі 3 штуки об’ємом по 15 мл. На упаковці наявне маркування: «…Christian Dior. Miss Dior Cherie Leau, J’adore, Miss Dior Cherie blooming bouquet . EAU DE PARFUM. TESTER 3*15ml/ 0,5 fl.oz. MADE IN FRANCE…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

2

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як набір парфумованої води «BYREDO», в наборі 3 штуки об’ємом по 15 мл. На упаковці наявне маркування: «…BYREDO. BAL D’AFRIQUE, PULP, ROSE NOIR. EAU DE PARFUM. TESTER 3*15ml/ 0,5 fl.oz…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

8

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як набір парфумованої води «MONTALE», в наборі 3 штуки об’ємом по 15 мл. На упаковці наявне маркування: «…MONTALE. AUOD QUEEN ROSES, BLACK AOUD, PURE GOLD. EAU DE PARFUM. TESTER 3*15ml/ 0,5 fl.oz…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

6

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як набір парфумованої води «Paco Rabanne», в наборі 3 штуки об’ємом по 15 мл. На упаковці наявне маркування: «…Paco Rabanne. Lady MILLION EAU MY GOLD, BLACK XS L’EXES, OLYMPEA. EAU DE PARFUM. TESTER 3*15ml/ 0,5 fl.oz…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

1

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як набір парфумованої води «Dior», в наборі 3 штуки об’ємом по 15 мл. На упаковці наявне маркування: «…Christian Dior. DIOR HOME SPORT, Fahrenheit, SAUVAGE. EAU DE PARFUM. TESTER 3*15ml/ 0,5 fl.oz…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

1

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як набір парфумованої води «Dior», в наборі 4 штуки об’ємом по 30 мл. На упаковці наявне маркування: «…Dior. J’adore, Miss Dior blooming bouquet, Dior Addict, JOY DIOR . EAU DE PARFUM 4*30ml 1.02 Fl.OZ. MADE IN FRANCE…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

2

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як набір парфумованої води «LANCOME», в наборі 3 штуки об’ємом по 30 мл. На упаковці наявне маркування: «…LANCOME Travel Exclusive. Miracle, La vie est belle, Tresor in Love. EAU DE PARFUM 3*30ml. MADE IN FRANCE…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

1

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як набір туалетної води «CHANEL», в наборі 3 штуки об’ємом по 25 мл. На упаковці наявне маркування: «…CHANEL. ALLURE HOMME SPORT EAU EXTREME, BLEU DE CHANEL, ALLURE HOMME SPORT. EAU DE TOILETTE POUR HOMME. VAPORISATEUR SPRAY 0,88fl.oz - 3*25ml…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

1

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як набір парфумів «CREED», в наборі 3 штуки об’ємом по 30 мл. На упаковці наявне маркування: «…CREED 1760. SILWER MOUNTAIN WATER, AVENTUS, GREEN IRISH TWEED. 3*30ml 1fl.oz…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

2

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як набір парфумованої води «TOM FORD», в наборі 3 штуки об’ємом по 30 мл. На упаковці наявне маркування: «…TOM FORD. OUD WOOD, NEROLI PORTOFINO, ROSE PRICK. EAU DE PARFUM 1fl.oz/3*30ml. MADE IN U.S.A…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

2

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як парфумовану воду «YvesSaintLaurent», об’ємом 90 мл. На упаковці наявне маркування: «…YvesSaintLaurent LIBRE. EAU DE PARFUM ENTENSE. VAPORISATEUR SPRAY 90ml 3 Fl.OZ. MADE IN FRANCE…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

1

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як парфумовану воду «YvesSaintLaurent», об’ємом 90 мл. На упаковці наявне маркування: «…YvesSaintLaurent LIBRE. EAU DE PARFUM. VAPORISATEUR SPRAY 90ml 3 Fl.OZ. MADE IN FRANCE…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

1

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як парфумовану воду «ALEXANDRE J», об’ємом 100 мл. На упаковці наявне маркування: «…ALEXANDRE J The Collector ROSE OUD. EAU DE PARFUM. VAPORISATEUR-NATURAL SPRAY 100ml 3,4 Fl.OZ. MADE IN FRANCE…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

3

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як парфумовану воду «By Kilian», об’ємом 50 мл. На упаковці наявне маркування: «…Intoxicated by Kilian. EAU DE PARFUM. VAPORISATEUR SPRAY. 50ml - 1,7 fl.oz. Made in France…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

1

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як парфумовану воду «By Kilian», об’ємом 50 мл. На упаковці наявне маркування: «…Vodka on the rocks by Kilian. EAU DE PARFUM. VAPORISATEUR SPRAY. 50ml - 1,7 fl.oz. Made in France…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

5

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як парфумовану воду «By Kilian», об’ємом 50 мл. На упаковці наявне маркування: «…Playing with the Devil by Kilian. EAU DE PARFUM. VAPORISATEUR SPRAY. 50ml - 1,7 fl.oz. Made in France…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

5

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як набір парфумів «Paco Rabanne», в наборі 3 штуки об’ємом по 30 мл. На маркуванні зазначено: «…Paco Rabanne. INVICTUS AQUA, INVICTUS INTENSE, INVICTUS paco rabanne. MADE IN FRANCE…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

1

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як набір парфумованої води «Paco Rabanne», в наборі 3 штуки об’ємом по 30 мл. На упаковці наявне маркування: «…Paco Rabanne LADY MILLION, MILLION, PRIVE, LUCKY. EAU DE PARFUM. VAPORISATEUR SPRAY 3*30ml 1.0 Fl.OZ. MADE IN FRANCE…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

2

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як набір парфумів «MONTBLANC», в наборі 3 штуки об’ємом по 30 мл. На упаковці наявне маркування: «…MONTBLANC. LEGEND, LEGEND SPIRIT, LEGEND NIGHT VAPORISATEUR SPRAY 3*30ml 1.02 Fl.OZ…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

1

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як набір парфумованої води «TOM FORD», в наборі 3 штуки об’ємом по 30 мл. На упаковці наявне маркування: «…TOM FORD. ROSE PRICK, FABULOUS, LOST CHERRY. EAU DE PARFUM 1fl.oz/3*30ml. MADE IN U.S.A…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

1

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як набір парфумованої води «BYREDO», в наборі 6 штуки об’ємом по 12 мл. На упаковці наявне маркування: «…BYREDO. LA SELECTION. EAU DE PARFUM.  VAPORISATEUR NATURAL SPRAY. 6*12ml/ 0,4 fl.oz. MADE IN FRANCE…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

2

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як пакет паперовий розміром 22*16мм. На маркуванні зазначено: «Maison Francis Kurkdjian». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

21

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Громадська організація «Молодіжна організація інвалідів, ветеранів війни (АТО) «Струни серця»

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як пакет паперовий розміром 23*15мм. На маркуванні зазначено: «РИВ ГОШ парфюмерия и косметика. www.rivegauche.ru». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

22

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як пакет паперовий розміром 24*15мм. На маркуванні зазначено: «Л’Этуаль. www.letoile.ru». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

10

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як набір чоловічий (ремінь та гаманець) «HUGO BOSS». На маркуванні зазначено: «BOSS 208-3 BLACK…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

12

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як набір чоловічий (ремінь та гаманець) «GIORGIO ARMANI». На маркуванні зазначено: «ARMANI 208-2 BLACK…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

12

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як набір чоловічий (ремінь та гаманець) «Calvin Klein». На маркуванні зазначено: «Ck 208-1 BLACK…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

10

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як колготи жіночі «LOUIS VUITTON». На упаковці наявне маркування: «…LOUIS VUITTON. Колготки с лайкрой фантазийные. 40 DENIER Art.J166. Made in Turkey…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

12

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як колготи жіночі «НАРИС». На упаковці наявне маркування: «…НАРИС 40/500D. Колготки-имитация ботфорт из микрофибры 3D. Style: №.Q-271. NEW 2-3-4 S-M-L…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

10

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як колготи жіночі «NARIS». На упаковці наявне маркування: «…NARIS Linda 40den. Колготки с лайкрой фантазийные. №.6503 4-5…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

20

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як кросівки жіночі «BALENCIAGA». На маркуванні зазначено: «BALENCIAGA 39…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

20

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як сумку дитячу. На маркуванні зазначено: «…BOLSA EXTERIOR 100% TEXTIL. HECHO IN CHINA…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

20

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як шарф «DIOR». На етикетці наявне маркування: «DIOR 30% cashemire 70% wool». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

4

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як хустку з написом «CHANEL». На етикетці наявне маркування: «CHANEL 100% silk made in Italy». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

5

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як хустку з написом «DIOR». На етикетці наявне маркування: «DIOR 100% silk made in Italy…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

2

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як хустку з написом «LOUIS VUITTON». На етикетці наявне маркування: «LOUIS VUITTON…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

3

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як штани жіночі. На етикетці наявне маркування: «Sport collection…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

3

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як штани жіночі. На етикетці наявне маркування: «Ragim Shop Made in Turkey…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

2

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як штани жіночі. На етикетці наявне маркування: «Модный товар 22-11…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

1

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як туфлі дитячі «Царевна». На упаковці наявне маркування: «Царевна А-10…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

1

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як туфлі дитячі «Царевна». На упаковці наявне маркування: «Царевна Наименование: детская обув Артикул: TF-81 Страна изготовитель: CHINA…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

5

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як напівчеревики дитячі «YTOP». На упаковці наявне маркування: «Детские полуботинки Марка: YTOP Материал верха: иск. кожа Страна изготовитель: КНР…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

20

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як кросівки дитячі «Симба». На упаковці наявне маркування: «Детская обув Симба …». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

8

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як масляний парфум «Tom Ford», об’ємом 10 мл. На упаковці наявне маркування: «Pheromon Tom Ford Lost Cherry eau de parfum vaporisateur spray 10 ml масляные духи сделано в Арабских Эмиратах…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

8

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як масляний парфум «Tiziana Terenzi», об’ємом 10 мл. На упаковці наявне маркування: «…Pheromon Tiziana Terenzi Kirke 10 ml масляные духи сделано в Арабских Эмиратах…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

3

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як масляний парфум «Baccarat», об’ємом 10 мл. На упаковці наявне маркування: «…Pheromon Baccarat Rouge 540  10 ml масляные духи сделано в Арабских Эмиратах…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

8

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як масляний парфум «Ex Nihilo», об’ємом 10 мл. На упаковці наявне маркування: «…Pheromon Ex Nihilo Fleur Narcotique10 ml масляные духи сделано в Арабских Эмиратах…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

1

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як масляний парфум «Tom Ford», об’ємом 10 мл. На упаковці наявне маркування: «…Pheromon Tom Ford Fabulous eau de parfum 10 ml масляные духи сделано в Арабских Эмиратах…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

25

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як масляний парфум «Tom Ford», об’ємом 10 мл. На упаковці наявне маркування: «…Pheromon Tom Ford Tobacco Vanille eau de parfum 10 ml масляные духи сделано в Арабских Эмиратах…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

15

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як масляний парфум «by Kilian», об’ємом 10 мл. На упаковці наявне маркування: «…Pheromon Good Girl gone Bad by Kilian eau de parfum 10 ml масляные духи сделано в Арабских Эмиратах…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

15

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як масляний парфум «Sospiro», об’ємом 10 мл. На упаковці наявне маркування: «…Pheromon Sospiro Erba Pura eau de parfum 10 ml масляные духи сделано в Арабских Эмиратах…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

19

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як пакет паперовий розміром 15*24 мм. На маркуванні зазначено: «Giorgio Armani». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

15

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як пакет паперовий розміром 15*24 мм. На маркуванні зазначено: «Ex Nihilo». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

5

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як пакет паперовий розміром 15*24 мм. На маркуванні зазначено: «Dior». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

5

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як пакет паперовий розміром 15*24 мм. На маркуванні зазначено: «Tom Ford». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

12

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як пакет паперовий розміром 15*24 мм. На маркуванні зазначено: «Kilian Parfum». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

19

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як пакет паперовий розміром 15*24 мм. На маркуванні зазначено: «Boss Hugo Boss». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

6

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як пакет паперовий розміром 15*24 мм. На маркуванні зазначено: «Calvin Klein». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

2

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як пакет паперовий розміром 22*35 мм. На маркуванні зазначено: «Dior». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

4

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як пакет паперовий розміром 22*35 мм. Будь-яке маркування відсутнє.

шт

3

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як пакет паперовий розміром 22*35 мм. Будь-яке маркування відсутнє.

шт

4

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як конверт паперовий для упаковки. Будь-яке маркування відсутнє.

шт

1

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як конверт паперовий для упаковки. Будь-яке маркування відсутнє.

шт

1

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як конверт паперовий для упаковки. На маркуванні зазначено: «Dior». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

2

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як пальто жіноче. На етикетці наявне маркування: «Follow me…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

1

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як шубу жіночу із штучного хутра. На етикетці наявне маркування: «ZG Chen Zhigang Россия Shell 100% polyester Lining 100% polyester…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

1

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як блузу жіночу. На етикетці наявне маркування: «Курбон Шарипов 2В-16…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

3

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як кофту жіночу. Будь-яке маркування відсутнє.

шт

17

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як штани жіночі. На етикетці наявне маркування: «M.L. Active Fashion Fascination…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

12

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як штани жіночі. На етикетці наявне маркування: «EL&EL Style No 9027 Size 25…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

15

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як штани жіночі. На етикетці наявне маркування: «Yimeite YMT 25 963-1 8…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

10

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як штани жіночі. На етикетці наявне маркування: «Levi`8 Strauss & Co Style F1688 B703…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

2

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як штани жіночі. На етикетці наявне маркування: «Lewe`z Strauss & Co Style B222 Size 25…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

3

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як штани жіночі. На етикетці наявне маркування: «Fashion Style: D3111 Size 25…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

2

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як штани жіночі. На етикетці наявне маркування: «LGK Jeans Turkish StyleDX-6226…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

4

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як сукню жіночу. На етикетці наявне маркування: «GLAmouR Fashion…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

21

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як комплект жіночий (халат, футболка, шорти та штани). На етикетці наявне маркування: «Lamoiena Fashion…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

6

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як набір трусів дитячих, в наборі 7шт. На упаковці наявне маркування: «Missemma kids 7pcs…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

14

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як колготи дитячі. На етикетці наявне маркування: «Casandana NO:PH8221…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

1

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як колготи дитячі. На етикетці наявне маркування: «Casandana…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

1

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як колготи жіночі. На етикетці наявне маркування: «JuJube Тёплые кашемировые колготки NO:B808 42-48 80% шерсть, 15% Полиамид, 5% эластан…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

4

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як колготи жіночі. На етикетці наявне маркування: «Casandana NO:PH8807 Фантазийные колготки…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

1

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як сукню жіночу. На етикетці наявне маркування: «Технобренд 44…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

1

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як куртку дитячу. На етикетці наявне маркування: «Tona yue fu shi 100…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

5

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як куртку жіночу. На етикетці наявне маркування: «AS.YLM Fashion boutique clothing 678…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

1

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як куртку жіночу. На етикетці наявне маркування: «AS.YLM Fashion boutique clothing 678…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

3

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як куртку жіночу. На етикетці наявне маркування: «AS.YLM Fashion boutique clothing 678…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

2

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як куртку жіночу. На етикетці наявне маркування: «Liang Kela 90027…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

2

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як шкарпетки жіночі. На етикетці наявне маркування: «YUANH носки женские арт.2129 Состав: 80% хлопок, 15% эластан, 5% полиамид…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

7

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як шкарпетки жіночі. На етикетці наявне маркування: «Yuanhang носки женские арт.2128 Состав: 80% хлопок, 15% эластан, 5% полиамид…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

3

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як легінси жіночі. На етикетці наявне маркування: «Лиана леггинсы классические бесшовные с начёсом Bamboo 50% Cotton 33% Lycra 17%…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

4

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як набір рушників, в наборі 3 шт. На етикетці наявне маркування: «Barkas Teks Group 100 % cotton…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

10

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як пальто дитяче. На етикетці наявне маркування: «Fashion Made in China…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

20

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як куртку жіночу. На етикетці наявне маркування: «Leishida NO 207 Size 54…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

3

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як куртку дитячу. На етикетці наявне маркування: «Lotus Boutique Gloves Сделано в Росии…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

1

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як спідницю дитячу. На етикетці наявне маркування: «Алиса Произведено в Кыргызстане…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

1

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як костюм спортивний дитячий (кофта та штани). На етикетці наявне маркування: «Царевна 30 Произведено в Кыргызстане…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

1

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як костюм спортивний дитячий (кофта, жилетка та штани). На етикетці наявне маркування: «She’s 30…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

1

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як костюм спортивний дитячий (кофта та штани). На етикетці наявне маркування: «Lotus Boutique Gloves Сделано в Росии…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

2

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як сукню дитячу. На етикетці наявне маркування: «Царевна 30 Произведено в Кыргызстане…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

2

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як сукню дитячу. На етикетці наявне маркування: «Царевна 30 Произведено в Кыргызстане…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

3

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як комплект дитячий (сукня та жилетка). На етикетці наявне маркування: «Царевна 32 Произведено в Кыргызстане…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

3

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як штани дитячі. На етикетці наявне маркування: «MSK-bear  fashion jeans B2730…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

4

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як штани дитячі. На етикетці наявне маркування: «AnNaBangBei A231…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

3

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як шорти жіночі. На етикетці наявне маркування: «AnNaBangBei A231 …». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

2

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як сукню жіночу. На етикетці наявне маркування: «Fashion 42…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

1

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як сукню жіночу. На етикетці наявне маркування: «Технобренд 44…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

1

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як штани жіночі. На етикетці наявне маркування: «Fashion…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

1

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як набір рушників, в наборі 3 шт. На етикетці наявне маркування: «Barkas Teks Group 100 % cotton…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

3

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як кофту жіночу. На етикетці наявне маркування: «Технобренд 44…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

2

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як сукню жіночу. На етикетці наявне маркування: «Технобренд 44…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

2

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як кофту жіночу. На етикетці наявне маркування: «Технобренд 44…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

2

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як костюм спортивний жіночий (штани та кофта). На етикетці наявне маркування: «Versal…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

1

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як сукню жіночу. Будь-яке маркування відсутнє.

шт

3

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як сукню жіночу. Будь-яке маркування відсутнє.

шт

1

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як костюм спортивний жіночий (штани та кофта). На етикетці наявне маркування: «Versal…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

2

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як сукню жіночу. На етикетці наявне маркування: «Versal…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

2

 

 

 

 

 

 

За результатом зовнішнього огляду, відповідно до маркуванням та згідно з інформацією, отриманою з мережі Інтернет, товар ідентифіковано як костюм жіночий (штани та сорочка). На етикетці наявне маркування: «Versal…». Маркування українською мовою відсутнє.

шт

5

 

 

3

Виконавчий лист № 751/5615/22 від 23.03.2023

Новозаводський районний суд         м. Чернігова

71456497

Мобільний телефон марки «Nomi», IMEI 353035088245542, в корпусі чорного кольору, на корпусі та екрані численні подряпини. Телефон в робочому стані. Аксесуари до мобільного телефону відсутні, в тому числі і коробка

шт

1

-  п.197.5 ст.197, п.215.1 ст.215 Податкового кодексу

541110

 

 Інформацію оновлено згідно ВХ №4394-9-24 від 27.03.2024