Майнові права інтелектуальної власності - торговельна марка "сонце-в-домі, сонце, домі, м`ясна мережа, мясна, м`ясна, мережа", зареєстрована 25.08.2015, свідоцтво на торговельну марку № 203142
Стан аукціона: Реєстрація учасників
Номер лоту: 554901
Дата проведення аукціону: 18 Липня 2024 09:00
Дата закінчення торгів: 18 Липня 2024 18:00
Дата закінчення подання заявок: 18 Липня 2024 08:00
Стартова ціна: 20 473.35 грн.
Гарантійний внесок: 1 023.67 грн.
Крок аукціону: 614.20 грн.
Область: Київська обл.
Місцезнаходження майна:

Київська обл., Броварський р-н, с. Погреби, вул. Різдвяна, 24-а

Дата публікації: 28 Червня 2024 17:21
Провадження 72479789
Згода стягувача на проведення третього електронного аукціону у спосіб продажу майна з можливістю зниження стартової ціни лоту Так

Майнові права інтелектуальної власності, а саме: торговельна марка "сонце-в-домі, сонце, домі, м`ясна мережа, мясна, м`ясна, мережа", зареєстрована 25.08.2015, свідоцтво на торговельну марку № 203142.

Перелік товарів та послуг, для яких зареєстрована торгівельна марка:

  • клас 29: м'ясо, риба, птиця, дичина; м'ясні екстракти; законсервовані, заморожені, сухі, несирі фрукти та овочі; желе, повидла, компоти; яйця; молоко та молочні продукти; харчові олії та жири;
  • клас 35: імпортно-експортні агентства; агентства комерційного інформування; аналізування собівартості; розповсюджування рекламних матеріалів; демонстрування товарів; вивчання ринку; рекламування; послуги щодо зв'язків з громадськістю; оформляння вітрин; послуги манекенників для рекламування або сприяння продажеві; керування комп'ютерними файлами; влаштовування виставок на комерційні або рекламні потреби; сприяння продажеві (посередництво); збирання інформації до комп'ютерних баз даних; упорядковування (систематизування) інформації комп'ютерних баз даних; інтерактивне рекламування через комп'ютерну мережу; послуги з постачання для інших (закуповування товарів та надавання постачальницьких послуг іншим фірмам); шукання відомостей (інформації, даних) в комп'ютерних файлах для інших; наймання (прокат) торговельних автоматів; представляння продуктів та товарів через засоби комунікації з метою роздрібного продажу; адміністративне обробляння замовлень на купівлю; маркетинг; послуги щодо роздрібного або оптового продажу м'яса, риби, законсервованих та скуховарених фруктів та овочів, молочних продуктів, харчових олій та жирів; послуги щодо комерційного посередництва; керування справами постачальників послуг вільнонайманих працівників; оновлювання та ведення даних у комп'ютерних базах даних; надавання ділової інформації за допомогою веб-сайтів.

Згідно з даними спеціальної інформаційної системи Українського національного офісу інтелектуальної власності та інновацій очікувана дата закінчення строку дії свідоцтва - 09.07.2024 року. Заявка на реєстрацію торговельної марки зареєстрована 09.07.2014 року за порядковим номером - m201409407. Станом на теперішній час свідоцтво діюче згідно з даними зазначеної спеціальної інформаційної системи УКРНОІВІ. Також в спеціальній інформаційній системі УКРНОІВІ відсутні відомості про сплату власником торговельної марки (боржником) збору за продовження строку його дії. З вказаною інформацією можливо ознайомитися за посиланням: https://sis.nipo.gov.ua/uk/search/detail/938258/.

Відповідно до ст. 496 Цивільного кодексу України майнові права інтелектуальної власності на торговельну марку є чинними протягом десяти років з дати подання заявки на торговельну марку в установленому законом порядку, якщо інше не встановлено законом. Зазначений строк може бути продовженим щоразу на десять років у порядку, встановленому законом.

Звертаємо увагу! Абзацами другим та третім пункту 1 частини першої Закону України «Про захист інтересів осіб у сфері інтелектуальної власності під час дії воєнного стану, введеного у зв’язку із збройною агресією Російської Федерації проти України» від 01.04.2022 № 2174-IX передбачено, що у разі якщо початок перебігу строку продовження дії свідоцтва на торговельну марку, строку продовження чи підтримання чинності майнових прав інтелектуальної власності на об’єкт інтелектуальної власності припадає на день введення в Україні воєнного стану чи на іншу дату під час дії воєнного стану, відповідна дія щодо продовження строку дії свідоцтва на торговельну марку, продовження чи підтримання чинності майнових прав інтелектуальної власності на об’єкт інтелектуальної власності вважається вчиненою особою вчасно, якщо вона вчинена не пізніше 90 днів з дня, наступного за днем припинення чи скасування воєнного стану.

Майнові права інтелектуальної власності, строк чинності яких спливає на день введення в Україні воєнного стану або під час дії воєнного стану, залишаються чинними до дня, наступного за днем припинення чи скасування воєнного стану. З дня, наступного за днем припинення чи скасування воєнного стану, чинність майнових прав інтелектуальної власності може бути продовжена у встановленому порядку з урахуванням особливостей, встановлених цим Законом.

Торговельна марка належить боржнику на праві власності.

Реєстраційний номер лота: 554901
Категорія: Інше
Відомості про обтяження майна:

1. Арешт рухомого майна на підставі постанови про арешт майна боржника № 72479789 від 08.08.2023, виданої приватним виконавцем Мойсеєм Іваном Михайловичем; номер запису про обтяження в Державному реєстрі обтяжень рухомого майна - 30739264 від 08.08.2023.

2. Арешт рухомого майна на підставі постанови про арешт майна боржника № 72479789 від 07.09.2023, виданої приватним виконавцем Мойсеєм Іваном Михайловичем; номер запису про обтяження в Державному реєстрі обтяжень рухомого майна - 30808023 від 07.09.2023.


Вкладення відсутнє

Список учасників:

Немає учасників

Порядок ознайомлення з майном:
Ознайомлення у зберігача

Ганна Кардашевська, тел.: 099-956-29-13; Денис Грищенко, тел.: 050-451-33-51


Порядок сплати внеску:
Сплата гарантійного внеску для участі в електронних торгах здійснюється на рахунок Організатора за реквізитами, які, зокрема, вказані в квитанції, що автоматично формуються Системою в особистому кабінеті учасника, при подачі заявки на участь у торгах по певному лоту. Підтвердження щодо надходження суми гарантійного внеску на рахунок Організатора від обслуговуючого банку повинно надійти Організатору не пізніше ніж за одну годину до початку торгів.
Порядок сплати за майно:
Розрахунок за придбане на електронних торгах майно здійснюється переможцем електронних торгів за реквізитами, які вказані в Протоколі електронних торгів, що автоматично формується системою після закінчення електронних торгів.
Порядок оформлення участі у торгах:
Для участі в електронних торгах, необхідно:
1.Зареєструватися в системі «СЕТАМ»
2. Подати заявку на участь в електронних торгах з особистого кабінету учасника торгів
3. Сплатити гарантійний внесок у розмірі 5% від стартової ціни лота на рахунок Організатора торгів.
Повний текст правил проведення торгів доступний за посиланням
Організатор торгів:
Державне підприємство «СЕТАМ», контактний телефон 0-800-335-754, електронна адреса «service@setam.net.ua»
Відділення продавця:
Мойсей Іван Михайлович (ПВ), виконавчий округ - Київська обл., номер посвідчення 0814