Добровільний продаж. Комплекс нежитлових будівель, загальною площею 976,8 кв. м, що знаходиться за адресою: Дніпропетровська обл., м. Кам'янське, вул. Долматова, буд. 11
Стан аукціона: Торги не відбулися
Номер лоту: 553138
Дата проведення аукціону: 24 Червня 2024 09:00
Дата закінчення торгів: 24 Червня 2024 18:00
Дата закінчення подання заявок: 23 Червня 2024 09:00
Стартова ціна: 5 578 000.00 грн.
Гарантійний внесок: 55 780.00 грн.
Крок аукціону: 55 780.00 грн.
Область: Дніпропетровська обл.
Місцезнаходження майна:

Дніпропетровська обл., м. Кам'янське, вул. Долматова, буд. 11

Дата публікації: 3 Червня 2024 12:37
Протокол торгів: Протокол
Кадастровий номер земельної ділянки
Предмет іпотеки Ні

Комплекс нежитлових будівель, загальною площею 976,8 кв. м, що знаходиться за адресою: Дніпропетровська обл., м. Кам'янське, вул. Долматова, буд. 11.

літ. А-2 адміністративна будівля, літ. Б-1 сторожка, літ. Д-1 сарай, літ. Ж-1 гараж, літ. 3-1 навіс для стоянки автомобілів, 1-5 огорожі, 6 фонтан, І-III тротуари.
Майно розташоване у серединній частині м.Кам’янське. Відстань до центру міста приблизно 1,4 км. Навколо є інші об’єкти комерційної нерухомості, а також присутня житлова забудова. Поруч розташована школа №9, Економічний коледж та Центр розвитку Лінгвіст.
Реєстраційний номер об'єкта нерухомого майна 19053221. Належить боржнику на праві приватної власності на підставі рішення Заводського районного суду м.Дніпродзержинська від 17.04.2007.

Загальна ринкова вартість об'єктів нерухомого майна згідно з звітом суб’єкта оціночної діяльності станом на 11.10.2023 (строк дії оцінки 12 місяців) становить 5 578 000 грн без ПДВ.

Майно є предметом іпотеки банку та виступає забезпеченням за кредитом юридичної особи. Банком здійснюється продаж предмета іпотеки в порядку ст. 38 Закону України «Про іпотеку» на підставі рішення суду загальної юрисдикції про звернення стягнення на предмет іпотеки, що передбачає право банку – іпотекодержателя на продаж предмета іпотеки будь-якій особі – покупцеві шляхом укладання договору купівлі-продажу від свого імені.

Додаткова інформація:
Звернення стягнення на предмет іпотеки є одним зі способів захисту прав та інтересів іпотекодержателя.
Спосіб звернення стягнення на предмет іпотеки може бути судовим (звернення стягнення на предмет іпотеки на підставі рішення суду). Одним із способів задоволення вимог іпотекодержателя під час звернення стягнення на предмет іпотеки на підставі рішення суду є продаж предмета іпотеки іпотекодержателем будь-якій особі – покупцеві в порядку ст. 38 Закону України «Про іпотеку».
Згідно з положеннями ст. 38 Закону України «Про іпотеку», якщо рішення суду передбачає право іпотекодержателя на продаж предмета іпотеки будь-якій особі-покупцеві, іпотекодержатель зобов’язаний за 30 днів до укладення договору купівлі-продажу письмово повідомити іпотекодавця та всіх осіб, які мають зареєстровані у встановленому законом порядку права чи вимоги на предмет іпотеки, про свій намір укласти цей договір. Договір купівлі-продажу предмета іпотеки, укладений відповідно до цієї статті, є правовою підставою для державної реєстрації права власності покупця на нерухоме майно, що було предметом іпотеки. При нотаріальному посвідченні такого договору купівлі-продажу правовстановлюючий документ на предмет іпотеки не подається.

Дія п. 5-2 прикінцевих положень Закону України «Про іпотеку» не поширюється.

Додаткова інформація знаходиться в розділі «Вкладення».

Початкова ціна визначена на підставі експертної оцінки.

Всі витрати, у т.ч. пов'язані із скасуванням обтяжень, укладенням та нотаріальним посвідченням договору купівлі-продажу, сплачує покупець.

Винагорода організатору торгів не входить у ціну продажу і сплачується окремо покупцем.

Посвідчення договору здійснюється нотаріусом, погодженим з банком, та за погодженою з банком формою.

Договір купівлі-продажу майна (предмета іпотеки) між банком та покупцем укладається у строк не раніше спливу 30 (тридцяти) днів з дня повідомлення банку власника майна (іпотекодавця) та всіх осіб, які мають зареєстровані у встановленому законом порядку права чи вимоги на предмет іпотеки, про намір укласти договір купівлі-продажу майна (предмету іпотеки) та за умови, що особи, які мають зареєстровані права чи вимоги на предмет іпотеки, протягом тридцятиденного строку не висловили наміру придбати майно (предмет іпотеки) або власник майна (іпотекодавець) чи будь-яка інша особа не виконали вимогу банку за основним зобов'язанням (згідно з вимогами ст. 38 Закону України «Про іпотеку»).

Повний розрахунок здійснюється грошовими коштами в день укладення договору купівлі-продажу. Перехід права власності до покупця відбувається після повного розрахунку за майно на підставі договору купівлі-продажу та здійснення державної реєстрації права власності.

АТ «Ощадбанк» має право відмовитися від укладення договору купівлі-продажу у таких випадках:

- наявності відомостей негативного характеру стосовно ділової репутації переможця торгів (аукціону), зв’язку з особами, пов’язаними з державою агресором, що ставить під сумніви можливість виконання ним умов договору;

- наявності конфлікту інтересів та/або судових справ проти Банку у переможця торгів (аукціону) або його пов’язаних осіб чи кінцевого бенефіціарного власника;

- передбачених Законами України «Про банки і банкову діяльність», «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення»;

- невідповідність переможця торгів (аукціону) вимогам до переможця торгів (аукціону);

- недосягнення згоди з інших, не передбачених умовами проведення торгів (аукціону), істотних умов договору купівлі-продажу.

Для перевірки вищезазначеної інформації переможець аукціону надає документи за визначеним переліком та запитом Банку.

 

Реєстраційний номер лота: 553138
Категорія: Комерційна нерухомість
Відомості про обтяження майна:

Запис про іпотеку №9439132 від 03.06.2011, запис про заборону на нерухоме майно №9439759 від 21.01.2010 (Іпотекодержатель: АТ «Ощадбанк»).

Запис про податкову заставу №20169141 від 26.04.2017, (обтяжувач: Дніпродзержинська об'єднана державна податкова інспекція, ЄДРПОУ: 39522811).

Запис про обтяження №27787783 від 06.09.2018 (Обтяжувач: Заводський ВДВС м.Камянське ГТУЮ у Дніпропетровській обл., код ЄДРПОУ: 34974176).

Запис про обтяження №31247641 від 18.04.2019 (Обтяжувач: Відділ примусового виконання рішень Департаменту державної виконавчої служби Міністерства юстиції України , код ЄДРПОУ: 00015622).

 


Список учасників:

Немає учасників

Порядок ознайомлення з майном:
Ознайомлення у зберігача

Контактні дані уповноваженої особи банку:  Артем Баклан +38 (0562) 35-68-89, baklan-av@oschadbank.ua 

 


Порядок сплати внеску:
Сплата гарантійного внеску для участі в електронних торгах здійснюється на рахунок Організатора за реквізитами, які, зокрема, вказані в квитанції, що автоматично формуються Системою в особистому кабінеті учасника, при подачі заявки на участь у торгах по певному лоту.
Порядок сплати за майно:
Розрахунок за придбане на електронних торгах майно здійснюється переможцем електронних торгів за реквізитами, які вказані в Протоколі електронних торгів, що автоматично формується системою після закінчення електронних торгів.
Порядок оформлення участі у торгах:
Для участі в електронних торгах, необхідно:
1.Зареєструватися в системі;
2.Подати заявку на участь в електронних торгах з особистого кабінету учасника торгів.
3.Сплатити гарантійний внесок. Винагорода організатору не входить у ціну продажу і сплачується окремо. Винагорода організатора — 1% .
Організатор торгів:
Державне підприємство “СЕТАМ”, контактний телефон «044-331-17-21», електронна адреса «service@setam.net.ua»
Відділення продавця:
Акціонерне товариство “Державний ощадний банк України” Філія - Дніпропетровське обласне управління АТ “Ощадбанк”