Добровільний продаж. Права вимоги до позичальників - фізичних осіб
Стан аукціона: Торги не відбулися
Номер лоту: 552572
Дата проведення аукціону: 13 Червня 2024 09:00
Дата закінчення торгів: 13 Червня 2024 18:00
Дата закінчення подання заявок: 12 Червня 2024 09:00
Стартова ціна: 2 147 343.75 грн.
Гарантійний внесок: 107 367.19 грн.
Крок аукціону: 21 473.44 грн.
Область: м.Київ
Місцезнаходження майна: 01033, м. Київ, вул. Жилянська, 32    
Дата публікації: 24 Травня 2024 14:42
Протокол торгів: Протокол

Права вимоги до позичальників - фізичних осіб.

1. Кількість угод – 259;
2. Деталі щодо пулу угод наведені в Публічному паспорті активу, що розташований у розділі "Вкладення".

Додаткові умови проведення аукціону:
1. Умови ознайомлення з майном:
а) Ознайомлення у Замовника.
б) Для ознайомлення з матеріалами за активами, що підлягають продажу (знеособлений реєстр активів, приклади кредитної документації із знеособленими даними та інша документація з інформацією, розкриття якої не заборонено чинним законодавством) потенційний учасник направляє повідомлення на адресу контактної особи Замовника elena.gladilina@creditdnepr.com із зазначенням: номер лоту, за яким необхідне ознайомлення з матеріалами; найменування юридичної особи та коду ЄДРПОУ;
прізвище, ім’я та по батькові представника юридичної особи; адреси електронної пошти; номер контактного телефону представника.
в) Враховуючи, що інформація відносно Пулу містить конфіденційну інформацію (банківську та/або комерційну таємницю), ознайомлення потенційних учасників аукціону з її змістом можливе лише за умови укладення з Замовником договору про конфіденційність.
2. Мінімальна кількість учасників аукціону – 1.
3. Ціна продажу лота – фактична ціна реалізації лота на торгах. Мінімальна ціна продажу лоту - 2 147 343,75 грн.
4. Вимоги до учасників аукціону:
а) Наявність свідоцтва про реєстрацію фінансової установи.
б) Ліцензія на право здійснення факторингових операцій.
в) Наявність власного капіталу.
г) Прозора структура власності та менеджменту.
ґ) Відсутність відкритої процедури банкрутства або ліквідації за рішенням власників.
д) Відсутність репутаційних ризиків, в тому числі, пов’язаності з країною-агресором, республікою Білорусь та/або підсанкційними особами.
е) Надання переможцем аукціону документів для проведення ідентифікації для встановлення ділових відносин у відповідності до вимог законодавства.
5. Укладення договору відступлення прав вимоги/факторингу - протягом 20 робочих днів від дати проведення аукціону, у разі виконання наступних умов:
а) оплати Переможцем ціни продажу лота до моменту підписання договору відступлення прав вимоги/факторингу;
б) відповідність Переможця вимогам до учасників аукціону, зазначеному в цьому Оголошенні (п.4);
в) оплати Переможцем витрат на оформлення договорів, зокрема, нотаріальне посвідчення угод про відступлення прав вимоги за договорами забезпечення, які укладені в нотаріальній формі.
5. Продаж відбувається на умовах, що Банк має право не передавати при продажу до 35% оригіналів кредитних угод від загальної кількості угод в Лоті.
6. Учаснику аукціону, який переміг у торгах (переможець аукціону), але порушив умови проведення електронних торгів у формі аукціону, зокрема, визначені в цьому Оголошенні вимоги щодо учасників аукціону, внаслідок чого договір відступлення прав вимоги/факторингу з Банком не був укладений, гарантійний внесок не повертається.
7. Умови договору відступлення прав вимоги/факторингу до Боржників повинні передбачати, що перехід права вимоги до покупця здійснюється лише після здійснення повної оплати Ціни продажу лоту та на умовах гарантування нового кредитора (переможця аукціону) про його обізнаність зі станом обслуговування зобов’язань боржниками, усіма обставинами щодо прав вимог до боржників, і прийняттям усіх можливих ризиків пов’язаних з набуттям у власність прав вимоги.
8. Замовник має право відмовитись від укладення договору з переможцем аукціону у випадку виявлення інформації про невідповідність Переможця вимогам до учасників аукціону, зазначеному в цьому Оголошенні, а також - у випадках, передбачених Законами України «Про банки і банкову діяльність», «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення».
9.Інші (не зазначені в цьому оголошенні) умови проведення аукціону визначаються Порядком реалізації майна шляхом проведення електронних торгів (добровільний продаж) в редакції згідно наказом ДП «СЕТАМ» від 22.07.2023 №22 - https://setam.net.ua/poryadok-dobrovilnoji-realizacii-majna-22-07-2023.».

Реєстраційний номер лота: 552572
Категорія: Права вимоги
Відомості про обтяження майна:

Список учасників:

Немає учасників

Порядок ознайомлення з майном:
Ознайомлення у зберігача

Відповідальна особа за ознайомлення з майном -  Олена Гладіліна, elena.gladilina@creditdnepr.com


Порядок сплати внеску:
Сплата гарантійного внеску для участі в електронних торгах здійснюється на рахунок Організатора за реквізитами, які, зокрема, вказані в квитанції, що автоматично формуються Системою в особистому кабінеті учасника, при подачі заявки на участь у торгах по певному лоту.
Порядок сплати за майно:
Розрахунок за придбане на електронних торгах майно здійснюється переможцем електронних торгів за реквізитами, які вказані в Протоколі електронних торгів, що автоматично формується системою після закінчення електронних торгів.
Порядок оформлення участі у торгах:
Для участі в електронних торгах, необхідно: 1.Зареєструватися в системі; 2. Подати заявку на участь в електронних торгах з особистого кабінету учасника торгів. 3.Сплатити гарантійний внесок. 4. Винагорода організатору не входить в ціну продажу і сплачується окремо. Винагорода Організатора за проведення електронних торгів становить: 1.8%.
Повний текст правил проведення торгів доступний за посиланням
Організатор торгів:
Державне підприємство «СЕТАМ», контактний телефон «0-800-335-754», електронна адреса «service@setam.net.ua»
Відділення продавця:
АТ “Банк Кредит Дніпро”