Добровільний продаж. Право на укладення договору фінансового лізингу заводу з виготовлення паливних гранул із соломи та обладнання в Кіровоградській області
Стан аукціона: Торги не відбулися
Номер лоту: 548185
Дата проведення аукціону: 25 Квітня 2024 09:00
Дата закінчення торгів: 25 Квітня 2024 18:00
Дата закінчення подання заявок: 24 Квітня 2024 09:00
Стартова ціна: 2 562 800.00 грн.
Гарантійний внесок: 2 819 080.00 грн.
Крок аукціону: 200 000.00 грн.
Область: Кіровоградська обл.
Місцезнаходження майна:

Кіровоградська область, Голованівський (колишній Вільшанський) район, с. Добрянка, вул. Квіткова, 1а

Дата публікації: 26 Березня 2024 16:36
Протокол торгів: Протокол
Кадастровий номер земельної ділянки
Предмет іпотеки Ні
Oбсяг та основна номенклатура продукції (робіт, послуг), у тому числі експортної
Кількість та склад робочих місць
Додаткові відомості

Право на укладення з АТ «Ощадбанк» договору фінансового лізингу заводу з виготовлення паливних гранул із соломи та обладнання в Кіровоградській області.

Завод з виготовлення паливних гранул із соломи потужністю 40 тисяч тон в рік та обладнання заводу в кількості 34 одиниці, в т.ч. виробництва фірми «AMANDUS KAHL» (Німеччина), що знаходяться за адресою: Кіровоградська область, Голованівський (колишній Вільшанський) район, с. Добрянка, вул. Квіткова, 1а (далі - завод з виготовлення паливних гранул із соломи та обладнання).

Ціна реалізації (викупу) заводу з виготовлення паливних гранул із соломи та обладнання: 25 628 000,00 (двадцять п’ять мільйонів шістсот двадцять вісім тисяч) гривень 00 коп.

Початкова ціна викупу вказана без урахування податку на додану вартість (ПДВ).
Податок на додану вартість (ПДВ) нараховується та сплачується відповідно до чинного законодавства України.
Обтяження іпотекою/заставою (як власність АТ «Ощадбанк»): не обтяжено.
Правовий режим майна: є власністю АТ «Ощадбанк».
Наявність комунікацій: наявні комунікації, необхідні для забезпечення діяльності заводу з виготовлення паливних гранул із соломи та обладнання.

Під час торгів (аукціону) його учасники подають свої цінові пропозиції саме щодо розміру першого лізингового платежу, а переможцем визнається той учасник, від якого на момент завершення електронних торгів надійшла найвища цінова пропозиція щодо розміру першого лізингового платежу.

Сплата залишку ціни викупу заводу з виготовлення паливних гранул із соломи та обладнання - рівними частинами протягом 84 (вісімдесяти чотирьох) місяців від дати укладення договору фінансового лізингу.

Винагорода лізингодавця (проценти) - в процентах річних за змінюваною процентною ставкою у розмірі українського індексу ставок за дванадцятимісячними депозитами фізичних осіб у гривні (застосовується останнє значення індексу, встановлене на початок календарного дня, в який укладається договір фінансового лізингу), збільшеного на 3 (три) процентні пункти. Винагорода лізингодавця нараховується на суму фактичного залишку заборгованості та сплачується щомісячно.

Перший перегляд (зміна) процентної ставки здійснюється 20 грудня 2024 року та встановлюється у розмірі українського індексу ставок за дванадцятимісячними депозитами фізичних осіб у гривні (застосовується останнє значення індексу, встановлене на початок 20 грудня 2024 року), збільшеного на 3 (три) процентні пункти. В подальшому винагорода лізингодавця (проценти річних) переглядається (змінюється) через кожні дванадцять місяців (20 грудня кожного календарного року) та встановлюється у розмірі українського індексу ставок за дванадцятимісячними депозитами фізичних осіб у гривні (застосовується останнє значення індексу, встановлене на кінець 20 грудня відповідного календарного року), збільшеного на три процентні пункти. За будь-якого значення українського індексу ставок за дванадцятимісячними депозитами фізичних осіб у гривні розмір винагороди лізингодавця (процентів) не може бути більшим за 25 (двадцять п’ять) % (процентів) річних.

Витрати, пов’язані з укладенням та нотаріальним посвідченням договору фінансового лізингу, сплатою відповідних зборів та обов’язкових платежів, покладаються на майбутнього лізингоодержувача (переможця аукціону).

Перехід права власності на завод з виготовлення паливних гранул із соломи та обладнання відбувається після повного розрахунку за договором фінансового лізингу на підставі відповідного додаткового договору та проведення державної реєстрації права власності на нерухоме майно, передачі рухомого майна (обладнання) за актом приймання - передачі.

1.  АТ «Ощадбанк» має право відмовитися від укладення договору фінансового лізингу у таких випадках:

- наявності відомостей негативного характеру стосовно ділової репутації переможця торгів (аукціону), зв’язку з особами, пов’язаними з державою - агресором;
- за результатом оцінки фінансового стану переможця торгів (аукціону) згідно з його фінансовою звітністю або звітністю групи пов’язаних осіб, до якої він входить, Банком буде сформовано судження про неспроможність переможця торгів (аукціону) своєчасно та в повному обсязі виконувати свої зобов'язання перед Банком за договором фінансового лізингу та/або незабезпечення на вимогу Банку надання поруки платоспроможної(-их) юридичної(-их) особи (-іб) групи пов’язаних осіб, до якої входить переможець торгів (аукціону), щодо якого Банком сформовано вищезазначене судження;
- пов’язаності переможця торгів з попередніми власниками нерухомого майна, компаніями Групи «Креатив» та їх бенефіціарними власниками;
- наявності конфлікту інтересів та/або судових справ проти Банку у переможця торгів (аукціону) або його пов’язаних осіб чи кінцевого бенефіціарного власника;
- передбачених Законами України «Про банки і банкову діяльність», «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення»;
- невідповідність переможця торгів (аукціону) вимогам до переможця торгів (аукціону);
- недосягнення згоди з інших, не передбачених умовами проведення торгів (аукціону), істотних умов договору фінансового лізингу.

2. Для перевірки вищезазначеної інформації переможець аукціону надає документи за визначеним переліком та запитом Банку.

3. Переможець аукціону затверджується окремим рішенням комітету з управління заборгованістю АТ «Ощадбанк» після його перевірки відповідно до п. 2.

Реєстраційний номер лота: 548185
Категорія: Промислова нерухомість
Відомості про обтяження майна:

Обтяження іпотекою/заставою (як власність АТ «Ощадбанк»): не обтяжено


Вкладення відсутнє

Список учасників:

  • Учасник 1 Відхилено - несплата гарантійного внеску 27 Березня 2024 23:34:33
Порядок ознайомлення з майном:
Ознайомлення у зберігача

Відповідальна особа за ознайомлення з майном: Гаркуша Станіслав Іванович, тел. (044) 537-46-47, тел. моб. (067) 403-36-25


Порядок сплати внеску:
Сплата гарантійного внеску для участі в електронних торгах здійснюється на рахунок Організатора за реквізитами, які, зокрема, вказані в квитанції, що автоматично формуються Системою в особистому кабінеті учасника, при подачі заявки на участь у торгах по певному лоту.
Порядок сплати за майно:
Розрахунок за придбане на електронних торгах майно здійснюється переможцем електронних торгів за реквізитами, які вказані в Протоколі електронних торгів, що автоматично формується системою після закінчення електронних торгів.
Порядок оформлення участі у торгах:
Для участі в електронних торгах, необхідно:
1.Зареєструватися в системі;
2.Подати заявку на участь в електронних торгах з особистого кабінету учасника торгів.
3.Сплатити гарантійний внесок. Винагорода організатору не входить у ціну продажу і сплачується окремо. Винагорода організатора — 1% .
Організатор торгів:
Державне підприємство “СЕТАМ”, контактний телефон «044-331-17-21», електронна адреса «service@setam.net.ua»
Відділення продавця:
Акціонерне товариство “Державний ощадний банк України”