Добровільний продаж. Права вимоги за укладеним з юридичною особою, кредитним договором № 6011КЗ від 18.08.2011 та договорами забезпечення за ним
Стан аукціона: Торги не відбулися
Номер лоту: 526008
Дата проведення аукціону: 15 Травня 2023 09:00
Дата закінчення торгів: 15 Травня 2023 18:00
Дата закінчення подання заявок: 15 Травня 2023 08:00
Стартова ціна: 407 634 241.79 грн.
Гарантійний внесок: 40 763 424.17 грн.
Крок аукціону: 4 076 342.41 грн.
Область: м.Київ
Місцезнаходження майна:

03150, м. Київ, вул. Антоновича, буд. 127

Дата публікації: 31 Березня 2023 12:37
Протокол торгів: Протокол

Права вимоги за укладеним з юридичною особою, кредитним договором № 6011КЗ від 18.08.2011 та договорами забезпечення за ним.

Забезпечення за договорами:

1. 35 одиниць обладнання.
2. Земельна ділянка загальною площею 3,0717 га розташована за межами населеного пункту села Щасливцеве по вул. Набережній на території Щасливцевської с/р Генічеського району Херсонської області. Цільове призначення: для розміщення комплексу бальнеологічної лікарні.
3. Надкаптажна будівля артезіанської свердловини № 2 площею 18,0 кв. м., літера № за планом земельної ділянки А, , що знаходиться за адресою: Херсонська обл, Генічеський р-н, с. Щасливе, вул. Набережна,
4. Надкаптажна будівля артезіанської свердловини № 1 площею 15,0 кв. м., літера № за планом земельної ділянки А, , що знаходиться за адресою: Херсонська обл, Генічеський р-н, с. Щасливе, вул. Набережна
5. Земельна ділянка загальною площею 15,5717 га розташована за межами населеного пункту села Щасливцеве по вул. Набережній на території Щасливцевської сільської ради Генічеського району Херсонської області (цільове призначення : для розміщення комплексу бальнеологічної лікарні), та розташовані на ній будівлі, споруди та об’єкт незавершеного будівництва:
- головний корпус бальнеологічного комплексу в складі спального та лікувального корпусу, загальною площею 8 936,7 кв. м., літера № за планом земельної ділянки А,
- будівля їдальні, загальною площею 5 852,1 кв. м., літера № за планом земельної ділянки А,
- надкаптажна будівля артезіанської свердловини № 3 загальною площею 31,9 кв. м.., літера № за планом земельної ділянки Б,
- об'єкт незавершеного будівництва - лікувальний корпус бальнеологічної лікарні готовністю 82 % загальною площею 6874,4 кв. м.

Початкова ціна продажу – залишок заборгованості за кредитними договорами перед Банком, що включає в себе основний борг, проценти, комісії, станом на 01.03.2023.

Додаткові умови проведення аукціону:

1. Порядок оформлення участі учасників в аукціоні визначається чинними Правилами реалізації прав вимоги АТ «Укрексімбанк» (шляхом проведення аукціону без можливості зниження початкової вартості ціни реалізації), затвердженими наказом ДП «СЕТАМ» №90 від «04» жовтня 2021 р. (надалі - регламент ЕТС);
2. Витрати, пов’язані з оплатою послуг Організатора, покладаються на переможця електронних торгів (надалі - аукціон).
3. Переможець аукціону/його уповноважені особи, в тому числі кінцеві бенефіціарні власники (у тому числі особи, що входять до групи пов’язаних контрагентів, яка визначається згідно з Інструкцією про порядок регулювання діяльності банків в Україні, затвердженою постановою Правління Національного банку України від 28.08.2001 року №368) не можуть бути пов’язаними особами з боржником, кінцевим бенефіціарним власником боржника, заставодавцем/іпотекодавцем, поручителем, або пов’язаними з ним особами (у тому числі, особи, що входять до групи пов’язаних контрагентів, яка визначається згідно з Інструкцією про порядок регулювання діяльності банків в Україні, затвердженою постановою Правління Національного банку України від 28.08.2001 №368).
4. Аукціон може бути відміненим (скасованим) Банком до моменту укладення правочину щодо реалізації непрацюючого активу та/або Банк має право відмовитись від укладання правочину щодо реалізації непрацюючого активу з переможцем аукціону, зокрема, але не виключно, у разі:
- зміни суттєвих характеристик прав вимоги/пулу прав вимоги, внаслідок чого вартість активу (пулу активів) змінилася у порівнянні з відповідною вартістю на день опублікування інформаційного повідомлення (оголошення) про продаж на 10 (десять) процентів і більше;
- наявності у Банка документів, інформації, даних, підозри про вчинення учасниками аукціону узгоджених дій, дій по обмеженню конкуренції, наявності обмежень, встановлених чинним законодавством України, невідповідності ділової репутації учасника-переможця тощо;
- наявності переможця аукціону/його уповноважених осіб, в тому числі кінцевих бенефіціарних власників у переліку осіб, пов’язаних із здійсненням терористичної діяльності або у відношенні яких застосовано міжнародні санкції;
- якщо за результатом проведення аукціону, переможець аукціону не виконає своїх зобов’язань, визначених регламентом ЕТС (у тому числі, у разі відмови від підписання протоколу аукціону чи відмови від укладення договору відступлення прав вимоги), внаслідок чого, згідно з регламентом ЕТС переможцем буде визначено іншого учасника аукціону (у порядку перевизначення), цінова пропозиція якого більше ніж на суму гарантійного внеску менша за пропозицію відхиленого (перевизначеного) учасника;
- виявлення фактів, що можуть свідчити про негативну ділову репутацію переможця аукціону, у випадках, передбачених чинним законодавством України, зокрема, але не виключно, Законом «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення», а також у разі недосягнення згоди з інших, не передбачених умовами проведення аукціону, істотних умов договору відступлення прав вимоги.
5. Інформація, що міститься в цьому документі, була отримана з/або ґрунтується на джерелах, які вважаються надійними, але не є вичерпною та не може сприйматися як повна або актуальна. Рішення покупця щодо будь яких дій або бездіяльності повинно ґрунтуватися на власних оцінках та дослідженнях майна (активу/активів) котре реалізується. Банк не несе відповідальності за рішення покупця та його наслідки, що ґрунтується на інформації викладеній в даному документі.
6. Враховуючи, що Кредитний договір, а також договори забезпечення містять конфіденційну інформацію (банківську та/або комерційну таємницю), ознайомлення потенційних учасників аукціону з їх змістом (без права робити та/або отримувати копії) можливе лише за умови укладення з Замовником угоди про конфіденційність.
7. Інформація та відомості стосовно прав вимоги, що є предметом лота, отримані потенційним переможцем/учасником аукціону, який уклав з Банком угоду про конфіденційність, в процесі ознайомлення, не підлягають розкриттю та розголошенню третім особам.
8. Строк для проведення розрахунків - у строки, передбачені регламентом ЕТС, але до укладення договору відступлення прав вимоги.
9. Строк для укладання договору відступлення прав вимоги - у строки, передбачені регламентом ЕТС.
10. Повний розрахунок (100% вартості лоту) грошовими коштами здійснюється до укладення договору відступлення прав вимоги.
11. Переможцю аукціону протягом 3 (трьох) років після дати укладення договору про відступлення права вимоги забороняється відчужувати (продавати, здійснювати наступне відступлення тощо) або передавати будь-яким іншим способом набуті ним права вимоги, як у повному обсязі, так і частково, пов’язаним з боржником, його поручителями особам, у т.ч. їх кінцевим бенефіціарним власникам.
12. Переможцем аукціону може бути особа, яка відповідно до чинного законодавства України може набувати у власність відповідні права вимоги.
13. Для перевірки вказаної вище інформації, зокрема, на виконання п.3 та п.4. цих Додаткових умов проведення аукціону, переможець надає документи за визначеним переліком та/або запитом Банку».

Реєстраційний номер лота: 526008
Категорія: Права вимоги
Відомості про обтяження майна:

Список учасників:

  • Учасник 1 Відхилено - несплата гарантійного внеску 21 Квітня 2023 16:04:17
Порядок ознайомлення з майном:
Ознайомлення у зберігача

Відповідальна особа за ознайомлення з майном: Ситник Наталія, тел.: 050 737 73 21,  investorrelations@eximb.com


Порядок сплати внеску:
Сплата гарантійного внеску для участі в електронних торгах здійснюється на рахунок Організатора за реквізитами, які, зокрема, вказані в квитанції, що автоматично формуються Системою в особистому кабінеті учасника, при подачі заявки на участь у торгах по певному лоту.
Порядок сплати за майно:
Розрахунок за придбане на електронних торгах майно здійснюється переможцем електронних торгів за реквізитами, які вказані в Протоколі електронних торгів, що автоматично формується системою після закінчення електронних торгів.
Порядок оформлення участі у торгах:
Електронні торги за даним лотом відбуваються згідно з Правилами реалізації прав вимоги АТ «Укрексімбанк» (шляхом проведення аукціону без можливості зниження початкової вартості ціни реалізації), які розміщено на сайті. Для участі в електронних торгах, необхідно: 1.Зареєструватися в системі; 2.Подати заявку на участь в електронних торгах з особистого кабінету учасника торгів. 3.Сплатити гарантійний внесок. Розмір гарантійного внеску становить 10% від мінімальної ціни лоту. Винагорода організатору не входить у ціну продажу і сплачується окремо. Розмір винагороди організатора 1.3 %.
Організатор торгів:
Державне підприємство «СЕТАМ», контактний телефон 0-800-335-754, електронна адреса «service@setam.net.ua»
Відділення продавця:
АТ “Державний експортно-імпортний банк України”