Добровільний продаж. Права вимоги за кредитними договорами №151112К27 від 06.12.2012 та №151112К28 від 06.12.2012, укладеними в рамках Генеральної кредитної угоди №151111N1 від 10.03.2011, з юридичною особою, та договорами забезпечення за ними
Стан аукціона: Торги не відбулися
Номер лоту: 526006
Дата проведення аукціону: 15 Травня 2023 09:00
Дата закінчення торгів: 15 Травня 2023 18:00
Дата закінчення подання заявок: 15 Травня 2023 08:00
Стартова ціна: 1 327 773 262.11 грн.
Гарантійний внесок: 132 777 326.21 грн.
Крок аукціону: 13 277 732.62 грн.
Область: м.Київ
Місцезнаходження майна:

03150, м. Київ, вул. Антоновича, буд. 127

Дата публікації: 30 Березня 2023 17:38
Протокол торгів: Протокол

Права вимоги за кредитними договорами №151112К27 від 06.12.2012 та №151112К28 від 06.12.2012, укладеними в рамках Генеральної кредитної угоди №151111N1 від 10.03.2011, з юридичною особою, та договорами забезпечення за ними.

Забезпечення за договором:

1. Майнові права на виручку, що виникнуть у майбутньому (за 2-ма договорами на поставку вугілля від 14.04.2010р., та договором на поставку вугілля кам’яного від 02.07.2009р.).
2. Майнові права на виручку (за договорами поставки вугілля від 30.12.2011р., 18.10.2011р., та за договорами поставки вугілля, які будуть укладатись в між Заставодавцем та іншими контрагентами в майбутньому).
3. Майнові права на виручку (за 2-ма договорами поставки вугілля від 30.09.2011р.).

Початкова ціна продажу – залишок заборгованості за кредитними договорами перед Банком, що включає в себе основний борг, проценти, комісії, станом на 01.03.2023.

Додаткові умови проведення аукціону:

1. Порядок оформлення участі учасників в аукціоні визначається чинними Правилами реалізації прав вимоги АТ «Укрексімбанк» (шляхом проведення аукціону без можливості зниження початкової вартості ціни реалізації), затвердженими наказом ДП «СЕТАМ» №90 від «04» жовтня 2021 р. (надалі - регламент ЕТС);
2. Витрати, пов’язані з оплатою послуг Організатора, покладаються на переможця електронних торгів (надалі - аукціон).
3. Переможець аукціону/його уповноважені особи, в тому числі кінцеві бенефіціарні власники (у тому числі особи, що входять до групи пов’язаних контрагентів, яка визначається згідно з Інструкцією про порядок регулювання діяльності банків в Україні, затвердженою постановою Правління Національного банку України від 28.08.2001 року №368) не можуть бути пов’язаними особами з боржником, кінцевим бенефіціарним власником боржника, заставодавцем/іпотекодавцем, поручителем, або пов’язаними з ним особами (у тому числі, особи, що входять до групи пов’язаних контрагентів, яка визначається згідно з Інструкцією про порядок регулювання діяльності банків в Україні, затвердженою постановою Правління Національного банку України від 28.08.2001 №368).
4. Аукціон може бути відміненим (скасованим) Банком до моменту укладення правочину щодо реалізації непрацюючого активу та/або Банк має право відмовитись від укладання правочину щодо реалізації непрацюючого активу з переможцем аукціону, зокрема, але не виключно, у разі:
- зміни суттєвих характеристик прав вимоги/пулу прав вимоги, внаслідок чого вартість активу (пулу активів) змінилася у порівнянні з відповідною вартістю на день опублікування інформаційного повідомлення (оголошення) про продаж на 10 (десять) процентів і більше;
- наявності у Банка документів, інформації, даних, підозри про вчинення учасниками аукціону узгоджених дій, дій по обмеженню конкуренції, наявності обмежень, встановлених чинним законодавством України, невідповідності ділової репутації учасника-переможця тощо;
- наявності переможця аукціону/його уповноважених осіб, в тому числі кінцевих бенефіціарних власників у переліку осіб, пов’язаних із здійсненням терористичної діяльності або у відношенні яких застосовано міжнародні санкції;
- якщо за результатом проведення аукціону, переможець аукціону не виконає своїх зобов’язань, визначених регламентом ЕТС (у тому числі, у разі відмови від підписання протоколу аукціону чи відмови від укладення договору відступлення прав вимоги), внаслідок чого, згідно з регламентом ЕТС переможцем буде визначено іншого учасника аукціону (у порядку перевизначення), цінова пропозиція якого більше ніж на суму гарантійного внеску менша за пропозицію відхиленого (перевизначеного) учасника;
- виявлення фактів, що можуть свідчити про негативну ділову репутацію переможця аукціону, у випадках, передбачених чинним законодавством України, зокрема, але не виключно, Законом «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення», а також у разі недосягнення згоди з інших, не передбачених умовами проведення аукціону, істотних умов договору відступлення прав вимоги.
5. Інформація, що міститься в цьому документі, була отримана з/або ґрунтується на джерелах, які вважаються надійними, але не є вичерпною та не може сприйматися як повна або актуальна. Рішення покупця щодо будь яких дій або бездіяльності повинно ґрунтуватися на власних оцінках та дослідженнях майна (активу/активів) котре реалізується. Банк не несе відповідальності за рішення покупця та його наслідки, що ґрунтується на інформації викладеній в даному документі.
6. Враховуючи, що Кредитний договір, а також договори забезпечення містять конфіденційну інформацію (банківську та/або комерційну таємницю), ознайомлення потенційних учасників аукціону з їх змістом (без права робити та/або отримувати копії) можливе лише за умови укладення з Замовником угоди про конфіденційність.
7. Інформація та відомості стосовно прав вимоги, що є предметом лота, отримані потенційним переможцем/учасником аукціону, який уклав з Банком угоду про конфіденційність, в процесі ознайомлення, не підлягають розкриттю та розголошенню третім особам.
8. Строк для проведення розрахунків - у строки, передбачені регламентом ЕТС, але до укладення договору відступлення прав вимоги.
9. Строк для укладання договору відступлення прав вимоги - у строки, передбачені регламентом ЕТС.
10. Повний розрахунок (100% вартості лоту) грошовими коштами здійснюється до укладення договору відступлення прав вимоги.
11. Переможцю аукціону протягом 3 (трьох) років після дати укладення договору про відступлення права вимоги забороняється відчужувати (продавати, здійснювати наступне відступлення тощо) або передавати будь-яким іншим способом набуті ним права вимоги, як у повному обсязі, так і частково, пов’язаним з боржником, його поручителями особам, у т.ч. їх кінцевим бенефіціарним власникам.
12. Переможцем аукціону може бути особа, яка відповідно до чинного законодавства України може набувати у власність відповідні права вимоги.
13. Для перевірки вказаної вище інформації, зокрема, на виконання п.3 та п.4. цих Додаткових умов проведення аукціону, переможець надає документи за визначеним переліком та/або запитом Банку».

 

Реєстраційний номер лота: 526006
Категорія: Права вимоги
Відомості про обтяження майна:

Вкладення відсутнє

Список учасників:

Немає учасників

Порядок ознайомлення з майном:
Ознайомлення у зберігача

Відповідальна особа за ознайомлення з майном: Ситник Наталія, тел.: 050 737 73 21,  investorrelations@eximb.com


Порядок сплати внеску:
Сплата гарантійного внеску для участі в електронних торгах здійснюється на рахунок Організатора за реквізитами, які, зокрема, вказані в квитанції, що автоматично формуються Системою в особистому кабінеті учасника, при подачі заявки на участь у торгах по певному лоту.
Порядок сплати за майно:
Розрахунок за придбане на електронних торгах майно здійснюється переможцем електронних торгів за реквізитами, які вказані в Протоколі електронних торгів, що автоматично формується системою після закінчення електронних торгів.
Порядок оформлення участі у торгах:
Електронні торги за даним лотом відбуваються згідно з Правилами реалізації прав вимоги АТ «Укрексімбанк» (шляхом проведення аукціону без можливості зниження початкової вартості ціни реалізації), які розміщено на сайті. Для участі в електронних торгах, необхідно: 1.Зареєструватися в системі; 2.Подати заявку на участь в електронних торгах з особистого кабінету учасника торгів. 3.Сплатити гарантійний внесок. Розмір гарантійного внеску становить 10% від мінімальної ціни лоту. Винагорода організатору не входить у ціну продажу і сплачується окремо. Розмір винагороди організатора 1.3 %.
Організатор торгів:
Державне підприємство «СЕТАМ», контактний телефон 0-800-335-754, електронна адреса «service@setam.net.ua»
Відділення продавця:
АТ “Державний експортно-імпортний банк України”