Добровільний продаж. Е - складський комплекс заг.пл. 914,9 кв.м, комплекс будівель заг.пл. 2754,30 кв.м, водонапірний бак, за адресою: Кіровоградська обл., м. Кропивницький, вул. Руслана Слободянюка (стара назва - В. Терешкової) буд. 219-а, 219-б
Стан аукціона: Торги не відбулися
Номер лоту: 521733
Дата проведення аукціону: 3 Лютого 2023 09:00
Дата закінчення торгів: 3 Лютого 2023 18:00
Дата закінчення подання заявок: 2 Лютого 2023 09:00
Стартова ціна: 4 953 646.00 грн.
Гарантійний внесок: 495 364.60 грн.
Крок аукціону: 49 536.46 грн.
Область: Кіровоградська обл.
Місцезнаходження майна:

Кіровоградська обл., м. Кропивницький, вул. Руслана Слободянюка (стара назва - В. Терешкової) буд. 219-а, 219-б

Дата публікації: 4 Січня 2023 15:44
Протокол торгів: Протокол
Кадастровий номер земельної ділянки
Предмет іпотеки Ні

Нежитлова будівля, до складу якої входить: Е- складський комплекс загальної площею 914,9 кв.м., розташованої за адресою: Кіровоградської область, місто Кропивницький, вул.Слободянюка Руслана (стара назва – В. Терешкова) будинок 219-б.

Належить Банку на праві власності на підставі Свідоцтва на право власності на нежитлову будівлю, видане 25.05.2021 приватним нотаріусом Кропивницького міського нотаріального округу Зубко О.П. та зареєстроване в реєстрі за № 1532; Витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності (індексний номер витягу: 258149519), сформований 25.05.2021.
Комплекс будівель (комплекс), до складу якого входять: адмінбудівля АА1аа1- 307,8 кв.м., каптильно-кулінарний цех "Б"-1339,4 кв.м., механічна майстерня "Д"-294,9 кв.м., виробничий цех "Ж"- 386,4 кв.м., підсобна будівля "З", холодильник-компресорна "К", вагова "В"-10,4 кв.м., холодильна камера "Г"-415,4 кв.м., огорожа "N", розташованого за адресою: Кіровоградська область, місто Кропивницький, вулиця Руслана Слободянюка (стара назва - В. Терешкової) будинок 219-а.

Належить Банку на праві власності на підставі Свідоцтва на право власності на комплекс будівель (комплекс), видане 25.05.2021 приватним нотаріусом Кропивницького міського міського нотаріального округу Зубко О.П. та зареєстроване в реєстрі за № 1531; Витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності (індексний номер витягу: 258142127), сформований 25.05.2021.
Водонапірний бак, інвентарний номер 015, з місцезнаходженням: вул. Руслана Слободянюка (стара назва вул. Валентини Терешкової) будинок 219-А, м. Кропивницький, 25014
Належить Банку на праві власності на підставі Свідоцтва на право власності, видане 25.05.2021 приватним нотаріусом Кропивницького міського міського нотаріального округу Зубко О.П. та зареєстроване в реєстрі за № 1533.

Технічна характеристика Е-складського комплексу, загальною площею 914,9 кв.м., розташованого за адресою: Кіровоградської область, місто Кропивницький, вул.Слободянюка Руслана (стара назва – В. Терешкової) будинок 219-б- одноповерхова цегляна будівля, технічний стан – задовільний.

Технічна характеристика Комплексу будівель, загальною площею 2 754,30 кв.м., розташованого за адресою: Кіровоградської область, місто Кропивницький, вул.Слободянюка Руслана (стара назва – В. Терешкової) будинок 219-а:

Адмінбудівля АА1аа1- 307,8 кв.м.- рік побудови -1986 рік; фундамент - бетон; стіни - цегла; покрівля - шифер; перекриття - дощата; підлога - дощата.

Каптильно-кулінарний цех "Б"-1339,4 кв.м. - рік побудови -1968 рік; фундамент - бетон; стіни - цегла; покрівля - шифер; перекриття - з/бетон; підлога - бетон.

Механічна майстерня "Д"-294,9 кв.м. - рік побудови -1986 рік; фундамент - бетон; стіни - цегла; покрівля - метал; перекриття - з/бетон; підлога - плитка.

Виробничий цех "Ж"- 386,4 кв.м.- рік побудови -1998 рік; фундамент - бетон; стіни - з/бетон; покрівля - шифер; перекриття - з/бетон; підлога - бетон.

Підсобна будівля "З" - рік побудови -2007 рік; фундамент - бетон; стіни - цегла; покрівля - рубероїд; перекриття - з/бетон; підлога - бетон.

Холодильник-компресорна "К"- рік побудови -1998 рік; фундамент - бетон; стіни - цегла; покрівля - рубероїд; перекриття - з/бетон; підлога - бетон.

Вагова "В"-10,4 кв.м.- рік побудови -1986 рік; фундамент - бетон; стіни - цегла; покрівля - шифер; підлога - бетон.

Холодильна камера "Г"-415,4 кв.м. - рік побудови -1994 рік; фундамент - метал.стовпи; стіни - сендвіч панелі; покрівля - метал; перекриття - метал; підлога - бетон.

Огорожа "N" – металева.

Технічна характеристика - Водонапірний бак, інвентарний номер 015 (м. Кропивницький, вул. Руслана Слободянюка, 219-А) - технічний стан – задовільний.

Початкова ціна продажу Майна на аукціоні – початкова (стартова) ціна продажу майна - 4 953 646,00 грн. (чотири мільйони дв'ятсот п'ятдесят три тисячі шістсот сорок шість гривень 00 копійок), без ПДВ.

Витрати, пов’язані з оформленням права власності на Майно (оплата нотаріальних послуг при посвідченні договору/договорів купівлі-продажу Майна, сплата адміністративного збору за реєстрацію права власності та інших речових прав (за наявності), сплата податків і зборів, пов'язаних з укладенням договору купівлі-продажу Майна, та ін.), послуги Виконавця у розмірі 1,5% (півтора відсотка) від ціни продажу Майна (лоту) з урахуванням податку на додану вартість, покладаються на Переможця електронного аукціону.

Нотаріальне посвідчення договору/договорів купівлі-продажу Майна оформляється у нотаріусів-партнерів, з якими Банком встановлено взаємодію (електронний реєстр нотаріусів-партнерів розміщений на сайті Банку за посиланням https://www.eximb.com/ua/bank/partners/notary.html).

Повний розрахунок Переможцем електронних торгів за придбане на аукціоні Майно, включаючи оплату послуг Виконавця, повинен бути здійснений у строк 10 робочих днів з дня розміщення Виконавцем протоколу на Веб-сайті (https://setam.net.ua/), але у будь-якому випадку до моменту укладення договору купівлі-продажу Майна. З метою здійснення повного розрахунку за придбане на аукціоні Майно Переможець повинен відкрити рахунок у АТ «Укрексімбанк», розмістити на ньому грошові кошти у сумі, визначеній у протоколі Електронних торгів, та здійснити (ініціювати) переказ грошових коштів з такого рахунку на рахунок Замовника.

За результатами Електронних торгів між Переможцем та Замовником укладається договір/договори купівлі-продажу Майна. Замовник має право відмовитись від укладення з Переможцем договору купівлі-продажу Майна у разі виявлення фактів, що можуть свідчити про його негативну ділову репутацію, а також у випадках, передбачених Законами України «Про банки і банківську діяльність», «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення».

У разі відмови Замовника від укладання з Переможцем договору купівлі-продажу, у разі виявлення фактів, що можуть свідчити про його негативну ділову репутацію, а також у випадках, передбачених Законами України «Про банки і банківську діяльність», «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення», сплачений Переможцем гарантійний внесок Виконавець повертає Переможцю у повному обсязі не пізніше ніж через 10 банківських днів зі дня, коли Виконавець отримав письмове повідомлення від Замовника про відмову від укладання з Переможцем договору купівлі-продажу.

Перехід права власності на Майно, що є нерухомим майном, виникає у Переможця з моменту державної реєстрації права власності на таке майно.

Замовником можуть бути скасовані Електронні торги на будь-якому етапі їх проведення, але до моменту укладення договору купівлі-продажу Майна, при цьому, Замовник у такому випадку не нестиме будь-якої відповідальності, про що має бути зазначено у відповідному оголошенні про продаж Майна.

Замовник не нестиме будь-якої відповідальності за знаходження та/або виявлення на/в Майні, що підлягає продажу, вибухонебезпечних предметів, а саме: будь-яких пристроїв, засобів, підозрілих предметів, які здатні за певних умов (або при дії на них) вибухати, вибухових речовин, боєприпасів, мін, ракет, авіаційних бомб, артилерійських та танкових снарядів, ручних гранат, саморобних вибухових пристроїв тощо), а також за розмінування вищезазначених вибухонебезпечних предметів, про що має бути зазначено у відповідному оголошенні про продаж майна.

Умови та порядок визнання Електронних торгів з продажу Майна Замовника такими, що не відбулися, а також порядок та умови повернення сплачених Учасниками гарантійних внесків визначається відповідним регламентом ЕТС.

Додаткові умови проведення Електронних торгів:

Перелік документів, що надаються Учасниками та Переможцем електронних торгів та вимоги їх оформлення:

1. Переможець електронних торгів (резидент) протягом трьох робочих днів з дати розміщення ДП «СЕТАМ» на веб-сайті (https://setam.net.ua/) протоколу про проведення Електронних торгів, надає Замовнику в паперовому вигляді:
- копію установчих документів (статуту/засновницького договору тощо з усіма змінами та доповненнями), засвідчену підписом керівника або уповноваженої особи та відбитком печатки учасника (за наявності) (для юридичних осіб);
- копію свідоцтва про державну реєстрацію суб’єкта господарювання, а у випадку, якщо воно не видавалось, - виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб–підприємців та громадських формувань, засвідченої підписом керівника або уповноваженої особи та відбитком печатки учасника (за наявності) (для юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців);
- копії документів, що підтверджують повноваження керівника та/або особи, яка має право підпису відповідних документів/договорів (копії протоколів рішень органу управління щодо призначення керівника, надання йому відповідних повноважень/довіреності, копії довіреності, наказу щодо вступу на посаду/призначення керівника та/або особи, яка має право підпису відповідних документів/договорів тощо), засвідчені підписом керівника або уповноваженої особи та відбитком печатки учасника (за наявності) (для юридичних осіб);
- копію паспорта та документа, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб-платників податків (копію облікової картки платника податків або довідку/картку про присвоєння ідентифікаційного номеру); якщо особа не зареєстрована у ДРФОПП через свої релігійні або інші переконання – надається копія відповідної сторінки паспорта з відповідною відміткою/копію іншого документа, що підтверджує такий факт), засвідчені належним чином власноруч особою, що є їх власником (для керівника юридичної особи та/або інших уповноважених осіб, які мають право підпису відповідних документів/договорів, фізичних осіб та фізичних осіб-підприємців);
- копії рішень відповідних органів управління Переможця електронних торгів (разом з документами, що підтверджують склад та повноваження таких органів управління) на підписання відповідних документів, укладення договору купівлі-продажу, (у разі, якщо прийняття таких рішень передбачено чинним законодавством України та/або внутрішніми нормативними документами Переможця електронних торгів), протоколу про підсумки голосування, що є додатком до відповідного рішення загальних зборів акціонерів Переможця, та доказів публікації в офіційному друкованому виданні повідомлення про проведення загальних зборів (у разі надання Замовнику рішення загальних зборів акціонерів), доказів повідомлення учасників Переможця про скликання загальних зборів учасників товариства (у разі надання Замовнику рішення загальних зборів товариства з обмеженою відповідальністю або товариства з додатковою відповідальністю), засвідчені підписом керівника або уповноваженої особи та відбитком печатки Переможця (за наявності) (для юридичних осіб);
- копію свідоцтва про реєстрацію платника ПДВ/витягу з реєстру платників ПДВ, засвідчену належним чином підписом керівника або уповноваженої особи та відбитком печатки Переможця електронних торгів (за наявності) для юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців, які є платниками ПДВ)/витягу з Реєстру платників єдиного податку (для платників єдиного податку);
- довідку про відсутність/наявність судимості у Переможця електронних торгів (для фізичних осіб, фізичних осіб-підприємців), у керівника та/або особи, яка має право підпису відповідних документів/договорів купівлі-продажу, чинну на дату її надання Замовнику;
- довідку/копію довідки з Єдиного реєстру підприємств, щодо яких порушено провадження у справі про банкрутство про відсутність в реєстрі відомостей про Переможця електронних торгів (засвідчену належним чином підписом керівника або уповноваженої особи та відбитком печатки Переможця (за наявності));
- оригінал довідки про відкриття рахунку в АТ «Укрексімбанк»;
- інші документи на вимогу Замовника, необхідні для укладення договору купівлі-продажу Майна.

2. Переможець електронних торгів (нерезидент) протягом трьох робочих днів з дати розміщення ДП «СЕТАМ» на веб-сайті (https://setam.net.ua/) протоколу про проведення Електронних торгів, надає Замовнику в паперовому вигляді:
- копії легалізованих або засвідчених шляхом проставляння апостилю, перекладених на українську мову (крім документів, викладених російською мовою), та засвідчених нотаріально:
• витягу торговельного, банківського або судового реєстру, або реєстраційного посвідчення місцевого органу державної влади іноземної держави про реєстрацію юридичної особи, або іншого документа, що свідчить про реєстрацію юридичної особи відповідно до законодавства країни її місцезнаходження;
• установчого документа юридичної особи;
• внутрішніх нормативних документів (положення, регламент тощо), що регламентують повноваження органів управління Переможця щодо підписання відповідних документів, укладення відповідних договорів (за їх наявності)/рішення відповідних органів управління Переможця на підписання відповідних документів, укладення відповідних договорів (у разі, якщо прийняття таких рішень передбачено внутрішніми нормативними документами Переможця);
• документів, що підтверджують повноваження керівника та/або особи, яка має право підпису відповідних документів/договорів (копії протоколів рішень органу управління щодо призначення керівника, надання йому відповідних повноважень/довіреності, копії довіреності, наказу щодо вступу на посаду/призначення керівника та/або особи, яка має право підпису відповідних документів/договорів тощо);
- копію документа, виданого органом державної податкової служби, що підтверджує взяття юридичної особи на облік як платника податку, якщо юридична особа – нерезидент зареєстрована в Україні як платник податків, засвідчена нотаріально, або особою, яка видала оригінал такого документа, або лист про те, що юридична особа – нерезидент в органах державної податкової служби, не зареєстрована, підписаний особою, уповноваженою підписувати такі документи, та скріплений відбитком печатки юридичної особи (за наявності);
- копію паспорта (для керівника юридичної особи та/або інших уповноважених осіб, які мають право підпису відповідних документів/договорів та фізичних осіб);
- оригінал довідки про відкриття рахунку в АТ «Укрексімбанк»;
- інші документи на вимогу Замовника, необхідні для укладення договору купівлі-продажу Майна.

3. Переможець електронних торгів (для юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців), з яким за наслідками проведених Електронних торгів укладатиметься договір купівлі-продажу Майна та, в день укладення відповідного договору надає Замовнику в паперовому вигляді:
- витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (для резидентів);
- довідку про відсутність змін в документах, що надані Переможцем Замовнику відповідно до цих умов, з дати їх складання, що має бути викладена на бланку Переможця, підписана керівником або уповноваженою особою та скріплена відбитком печатки Переможця (за наявності).

Реєстраційний номер лота: 521733
Категорія: Будівлі
Відомості про обтяження майна:

Список учасників:

  • Учасник 1 Відхилено - несплата гарантійного внеску 4 Січня 2023 16:28:51
  • Учасник 2 Відхилено - несплата гарантійного внеску 6 Січня 2023 12:49:30
Порядок ознайомлення з майном:
Ознайомлення у зберігача

Відповідальна особа Замовника – Михненко Сергій, моб.тел.: (050) 620 12 29


Порядок сплати внеску:
Сплата гарантійного внеску для участі в електронних торгах здійснюється на рахунок Організатора за реквізитами, які, зокрема, вказані в квитанції, що автоматично формуються Системою в особистому кабінеті учасника, при подачі заявки на участь у торгах по певному лоту.
Порядок сплати за майно:
Розрахунок за придбане на електронних торгах майно здійснюється переможцем електронних торгів за реквізитами, які вказані в Протоколі електронних торгів, що автоматично формується системою після закінчення електронних торгів.
Порядок оформлення участі у торгах:
Електронні торги за даним лотом відбуваються згідно з ПОРЯДКОМ реалізації майна шляхом проведення електронних торгів (добровільний продаж), який розміщено на сайті. Для участі в електронних торгах, необхідно: 1.Зареєструватися в системі; 2.Подати заявку на участь в електронних торгах з особистого кабінету учасника торгів. 3.Сплатити гарантійний внесок. Розмір гарантійного внеску становить 10% від стартової ціни лоту. Винагорода організатору не входить у ціну продажу і сплачується окремо. Розмір винагороди організатора 1,5%.
Організатор торгів:
Державне підприємство «СЕТАМ», контактний телефон 0-800-335-754, електронна адреса «service@setam.net.ua»
Відділення продавця:
АТ “Державний експортно-імпортний банк України”