Добровільний продаж. Права вимоги за кредитним договором від 27.09.2016 №9/2016-К укладеним з юридичною особою та права за договором іпотеки, укладеним з юридичною особою, та договорами поруки, укладеними з юридичною та фізичною особами
Стан аукціона: Торги не відбулися
Номер лоту: 521529
Дата проведення аукціону: 19 Січня 2023 09:00
Дата закінчення торгів: 19 Січня 2023 18:00
Дата закінчення подання заявок: 18 Січня 2023 09:00
Стартова ціна: 15 282 411.30 грн.
Гарантійний внесок: 1 528 241.13 грн.
Крок аукціону: 152 824.11 грн.
Область: Харківська обл.
Місцезнаходження майна:

Харківська обл., м. Харків, вул. Пушкінська

Дата публікації: 29 Грудня 2022 10:33
Протокол торгів: Протокол

Права вимоги за кредитним договором від 27.09.2016 №9/2016-К укладеним з юридичною особою та права за договором іпотеки, укладеним з юридичною особою, та договорами поруки, укладеними з юридичною та фізичною особами.

Іпотека/застава: нежитлові приміщення 1-го та 2-го поверху, загальною площею 340,8 кв.м, за адресою: м. Харків, вул. Пушкінська.

Операції з продажу даних активів не підлягають оподаткуванню (ПДВ).

Учасником електронних торгів може бути виключно фінансова установа, що має чинну ліцензію на надання фінансових послуг (послуг факторингу), яка особисто/її уповноважені особи, в тому числі кінцеві бенефіціарні власники не є пов’язаною особою (у тому числі групою пов’язаних контрагентів, яка визначається згідно з Інструкцією про порядок регулювання діяльності банків в Україні, затвердженою постановою Правління Національного банку України від 28.08.2001 року №368) з боржником, кінцевим бенефіціарним власником боржника, заставодавцем, поручителем, пов’язаними з ними особами. Учасником не може бути боржник, кінцевий бенефіціарний власник боржника, заставодавець, поручитель або пов’язана з ним особа. Учасник зобов’язаний підтвердити свій статус при укладенні договору із Замовником.

Ризики пов’язані із участю у електронних торгах без відповідного дозволу чи ліцензії покладаються на Учасника.

Витрати, пов’язані з укладенням, нотаріальним посвідченням договору відступлення права вимоги та державною реєстрацією внесених змін щодо заставодержателя/іпотекодержателя в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно та в Державному реєстрі обтяжень рухомого майна покладаються на Замовника.

Дата затвердження Протоколу зазначається в Протоколі та є датою підписання протоколу Замовником аукціону.

Договір купівлі – продажу (відступлення) права вимоги укладається Замовником аукціону з Переможцем аукціону у строк не пізніше ніж 5 (п’ять) банківських днів з дати затвердження Протоколу.

Повний розрахунок між Переможцем аукціону та Замовником за придбане на аукціоні Майно здійснюється у строк не пізніше дати укладання Договору купівлі – продажу (відступлення) права вимоги.

Реквізити для сплати Переможцем аукціону різниці між ціною продажу Майна та сумою гарантійного внеску: рахунок IBAN UA 133204780000037399740000965,, код банку 320478, код ЄДРПОУ 23697280.

Банк має право скасувати аукціон з продажу прав вимоги на будь-якому його етапі .

Покупець особисто/його уповноважені особи, в тому числі кінцеві бенефіціарні власники (у тому числі особи, що входять до групи пов’язаних контрагентів, яка визначається згідно з Інструкцією про порядок регулювання діяльності банків в Україні, затвердженою постановою Правління Національного банку України від 28.08.2001 року №368) не можуть бути пов’язаними особами з боржником, кінцевим бенефіціарним власником боржника, заставодавцем, поручителем, або пов’язаними з ним особами;

Аукціон відміняється Замовником у разі зміни суттєвих характеристик прав вимоги/пулу прав вимоги, перелік яких визначений нормативними актами Замовника, на день настання таких змін;

Аукціон відміняється Замовником у разі наявності переможця аукціону/його уповноважених осіб, в тому числі кінцевих бенефіціарних власників у переліку осіб, пов’язаних із здійсненням терористичної діяльності або у відношенні яких застосовано міжнародні санкції.

Враховуючи, що Кредитний договір, а також договори забезпечення містять конфіденційну інформацію (банківську та/або комерційну таємницю), ознайомлення потенційних учасників аукціону з їх змістом (без права робити та/або отримувати копії) можливе лише за умови укладення з Замовником угоди про конфіденційність з подальшим доступом до кімнати даних.

Потенційному учаснику може бути відмовлено в укладанні угоди про конфіденційність та подальшому доступі до кімнати даних, якщо потенційний учасник особисто/його уповноважені особи, в тому числі кінцеві бенефіціарні власники (у тому числі особи, що входять до групи пов’язаних контрагентів, яка визначається згідно з Інструкцією про порядок регулювання діяльності банків в Україні, затвердженою постановою Правління Національного банку України від 28.08.2001 року №368) являються пов’язаними особами з боржником, кінцевим бенефіціарним власником боржника, заставодавцем, поручителем, або пов’язаними з ним особами та/або потенційний учасник аукціону/його уповноважені особи, в тому числі кінцеві бенефіціарні власники перебувають у переліку осіб, пов’язаних із здійсненням терористичної діяльності або у відношенні яких застосовано міжнародні санкції.

В процесі ознайомлення потенційним учасником аукціону, який уклав з Замовником договір про конфіденційність, з інформацією, що стосується об’єкта продажу та початкової ціни продажу лоту, не підлягають розкриттю відомості стосовно комерційної діяльності Позичальника чи комерційної таємниці, будь-якого проекту та інша комерційна інформація.

 

Реєстраційний номер лота: 521529
Категорія: Права вимоги
Відомості про обтяження майна:

Вкладення відсутнє

Список учасників:

Немає учасників

Порядок ознайомлення з майном:
Ознайомлення у зберігача

Отримати інформацію щодо процедури з організації ознайомлення з лотами можливо за тел.: 594-11-09, Осипа Дмитро Володимирович, e-mail: sale@ukrgasbank.com , до 18.01.2023 року включно


Порядок сплати внеску:
Сплата гарантійного внеску для участі в електронних торгах здійснюється на рахунок Організатора за реквізитами, які, зокрема, вказані в квитанції, що автоматично формуються Системою в особистому кабінеті учасника, при подачі заявки на участь у торгах по певному лоту.
Порядок сплати за майно:
Розрахунок за придбане на електронних торгах майно здійснюється переможцем електронних торгів за реквізитами, які вказані в Протоколі електронних торгів, що автоматично формується системою після закінчення електронних торгів.
Порядок оформлення участі у торгах:
Для участі в електронних торгах, необхідно: 1.Зареєструватися в системі; 2. Подати заявку на участь в електронних торгах з особистого кабінету учасника торгів. 3.Сплатити гарантійний внесок. Розмір гарантійного внеску становить 10% від стартової ціни лоту. Винагорода організатору не входить у ціну продажу і сплачується окремо. Винагорода організатора 1,3%. 4.При реалізації зобов'язань надати організатору документи (свідоцтво і ліцензія) в письмовій формі завірені належним чином печаткою і підписом керівника, що підтверджують статус фінансової установи.
Повний текст правил проведення торгів доступний за посиланням
Організатор торгів:
Державне підприємство «СЕТАМ», контактний телефон «0-800-335-754», електронна адреса «service@setam.net.ua»
Відділення продавця:
АБ "УКРГАЗБАНК"