Добровільний продаж. Права вимоги (дебіторської заборгованості) до ТОВ «ЕСУ»
Стан аукціона: Торги не відбулися
Номер лоту: 518666
Дата проведення аукціону: 18 Листопада 2022 09:00
Дата закінчення торгів: 18 Листопада 2022 18:00
Дата закінчення подання заявок: 17 Листопада 2022 09:00
Стартова ціна: 1 814 691 011.98 грн.
Гарантійний внесок: 90 734 550.60 грн.
Крок аукціону: 18 146 910.12 грн.
Область: м.Київ
Місцезнаходження майна:

м. Київ, вул. Госпітальна, 12-Г

Дата публікації: 19 Жовтня 2022 15:54
Протокол торгів: Протокол

Права вимоги (дебіторської заборгованості) до ТОВ «ЕСУ» (далі - Боржник).
Продаж (відступлення) права вимоги (дебіторської заборгованості) до Боржника в розмірі 1 814 691 011,98 грн, яка виникла у зв’язку з непогашенням облігацій, придбаних АТ «Ощадбанк» за договором купівлі-продажу цінних паперів № 2807-ДД/2013 від 25.04.2013 (далі – Договір), на підставі якого АТ «Ощадбанк» придбав 2 000 000 шт. облігацій Боржника.

Стартова ціна лота, грн (без ПДВ) - 1 814 691 011,98 грн (один мільярд вісімсот чотирнадцять мільйонів шістсот дев’яносто одна тисяча одинадцять) гривень 98 копійок (право вимоги дебіторської заборгованості до Боржника, яка підтверджується виконавчими документами (наказами), виданими судами.

Стартова (початкова) ціна продажу вказана без ПДВ.

ПДВ нараховується та сплачується відповідно до чинного законодавства України.

Враховуючи, що Договір містить конфіденційну інформацію (банківську та/або комерційну таємницю), ознайомлення потенційних учасників аукціону з його змістом (без права робити та/або отримувати копії) можливе лише за умови укладення з Замовником договору про конфіденційність.

Після укладення договору про конфіденційність між Замовником та потенційним учасником аукціону, останньому буде надано право ознайомитись з наступною інформацією:

- Короткий опис Боржника;

- Інформацію щодо стану претензійно-позовної роботи;

- Інформацію про наявність поручителів;

- Наявність оригіналів документів;

- Інші чинники, що впливають на якість активу.

В процесі ознайомлення потенційним учасником аукціону, який уклав з Замовником договір про конфіденційність, з інформацією, що стосується об’єкта продажу та початкової ціни продажу лоту, не підлягають розкриттю відомості стосовно комерційної діяльності Боржника чи комерційної таємниці, будь-якого проекту та інша комерційна інформація.

Повний розрахунок (100% вартості лоту) грошовими коштами в день укладення договору купівлі-продажу (відступлення) права вимоги боржника;

Умови договору купівлі-продажу (відступлення) права вимоги боржника повинні передбачити, що перехід права вимоги до покупця здійснюється лише після здійснення повної оплати за нього.

Банк має право відмовитись від укладення договору купівлі-продажу з переможцем конкурсу у разі виявлення фактів, що можуть свідчити про його негативну ділову репутацію, а також у випадках, передбачених Законами України «Про банки і банкову діяльність», «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення»;

Вимоги до покупців: банк або інша фінансова установа, яка відповідно до законодавства має право надавати кошти у позику, в тому числі на умовах фінансового кредиту, та/або послуги з факторингу.

Реєстраційний номер лота: 518666
Категорія: Права вимоги
Відомості про обтяження майна:

Вкладення відсутнє

Список учасників:

Немає учасників

Порядок ознайомлення з майном:
Ознайомлення у зберігача

Відповідальна особа за ознайомлення з майном: Гаркуша Станіслав Іванович, тел. (044) 537-46-47


Порядок сплати внеску:
Сплата гарантійного внеску для участі в електронних торгах здійснюється на рахунок Організатора за реквізитами, які, зокрема, вказані в квитанції, що автоматично формуються Системою в особистому кабінеті учасника, при подачі заявки на участь у торгах по певному лоту.
Порядок сплати за майно:
Розрахунок за придбане на електронних торгах майно здійснюється переможцем електронних торгів за реквізитами, які вказані в Протоколі електронних торгів, що автоматично формується системою після закінчення електронних торгів.
Порядок оформлення участі у торгах:
Для участі в електронних торгах, необхідно:
1.Зареєструватися в системі;
2.Подати заявку на участь в електронних торгах з особистого кабінету учасника торгів.
3.Сплатити гарантійний внесок. Винагорода організатору не входить у ціну продажу і сплачується окремо. Винагорода організатора 1% .
Організатор торгів:
Державне підприємство “СЕТАМ”, контактний телефон «044-331-17-21», електронна адреса «service@setam.net.ua»
Відділення продавця:
Акціонерне товариство “Державний ощадний банк України”