Добровільний продаж. Апарат для реалізації питної води, навісний в базовій комплектації
Стан аукціона: Торги не відбулися
Номер лоту: 511612
Дата проведення аукціону: 23 Травня 2022 09:00
Дата закінчення торгів: 23 Травня 2022 18:00
Дата закінчення подання заявок: 22 Травня 2022 09:00
Стартова ціна: 69 000.00 грн.
Гарантійний внесок: 3 450.00 грн.
Крок аукціону: 690.00 грн.
Область: Чернівецька обл.
Місцезнаходження майна:

м. Чернівці, вул. Головна, 265а

Дата публікації: 13 Травня 2022 10:41
Протокол торгів: Протокол

Апарат для реалізації питної води, навісний в базовій комплектації.

Розмір: 1160x750x380.

Базові опції: Антивандальний корпус, Вікно видачі з харчової нержавіючої сталі, Порошкове фарбування, Базове утеплення, Базова реклама(лайтбокс), Насос для реалізації води, Електронний блок управління, GSM, щомісячна оплата за користування інтернетом, послугою зв’язку та онлайн програмою, Купюроприймач CASH CODE, Антивандальні кнопки, Рідкокристалічний 4-х рядковий дисплей, Антена, Електро магнітний клапан, Імпульсний лічильник реалізації води, Блоки живлення, Електроавтоматика, Комплект замків, Датчики рівня рідини, Упаковка.

Додаткові опції, які не входять у вартість апарату: Система додаткового обігріву, Брендування апарату, Ламінування бренду апарату, «Біжучий» рекламний рядок, Антибактерицидна обробка УФ лампою, Новий монетоприймач типу РМ5, Лічильник електроенергії, Лічильник реалізованої води, Блок фінішної обробки води, Блок мінералізації води із контролем рівня мінералізації, Можливість реалізації 2-х видів води, Картрідер (для мережевих карток), Плата та програма безготівкової оплати методом QR коду та NFC, Подвійне фарбування для збільшення антикорозійної стійкості апарату, Мінералізація води кремнієм.

 

Реєстраційний номер лота: 511612
Категорія: Інше
Відомості про обтяження майна:

Вкладення відсутнє

Список учасників:

Немає учасників

Порядок ознайомлення з майном:
Ознайомлення у зберігача

Контактні дані особи для ознайомлення з майном: Жилкін Андрій Павлович, тел.: (066)2228162

 


Порядок сплати внеску:
Сплата гарантійного внеску для участі в електронних торгах здійснюється на рахунок Організатора за реквізитами, які, зокрема, вказані в квитанції, що автоматично формуються Системою в особистому кабінеті учасника, при подачі заявки на участь у торгах по певному лоту.
Порядок сплати за майно:
Розрахунок за придбане на електронних торгах майно здійснюється переможцем електронних торгів за реквізитами, які вказані в Протоколі електронних торгів, що автоматично формується системою після закінчення електронних торгів.
Порядок оформлення участі у торгах:
Для участі в електронних торгах, необхідно: 1.Зареєструватися в системі; 2. Подати заявку на участь в електронних торгах з особистого кабінету учасника торгів. 3.Сплатити гарантійний внесок. Розмір гарантійного внеску становить 5% від стартової ціни лоту. Винагорода організатору не входить у ціну продажу і сплачується окремо. Винагорода організатора - 5%.
Повний текст правил проведення торгів доступний за посиланням
Організатор торгів:
Державне підприємство «СЕТАМ», контактний телефон «0-800-335-754», електронна адреса «service@setam.net.ua»
Відділення продавця:
Товариство з обмеженою відповідальність "АКВАТОН"