Добровільний продаж. Редукціон. Право вимоги АТ «ІКБ Дойче Індустрібанк» до ПАТ «Бліц-Інформ» за К/Д KD 347 494 SF Kr. 1 від 12.01.06 та за Договором застави обладнання від 03.04.07
Стан аукціона: Торги не відбулися
Номер лоту: 511502
Дата проведення аукціону: 29 Квітня 2022 09:00
Дата закінчення торгів: 29 Квітня 2022 18:00
Дата закінчення подання заявок: 29 Квітня 2022 08:00
Стартова ціна: 108 087 724.00 грн.
Гранична вартість: 39 756 768.50 грн.
Гарантійний внесок: 795 135.37 грн.
Крок аукціону: 1 080 877.24 грн.
Область: м.Київ
Місцезнаходження майна:

01021, м. Київ, вул. Інститутська, 19-Б, офіс 29

Дата публікації: 22 Квітня 2022 14:18
Протокол торгів: Протокол

В даному лоті застосовується процедура проведення електронних торгів з пониженням ціни (редукціон).
З можливістю зниження початкової вартості до граничного рівня, що становить 39 756 768 (Тридцять дев'ять мільйонів сімсот п'ятдесят шість тисяч сімсот шістдесят вісім) грн, 50 коп.
Крок зниження становить: 1%.

Початкова ціна продажу лоту, грн. (без ПДВ) - 108 087 724 грн., що є еквівалентом 3 412 000 (три мільйони чотириста дванадцять тисяч) Євро згідно із офіційним курсом Національного банку України станом на дату цієї Заявки. ПДВ не підлягає нарахуванню.

Мінімальна гранична ціна продажу лоту, грн. (без ПДВ) - 39 756 768,5 грн., що є еквівалентом 1 255 000 (один мільйон двісті п’ятдесят п’ять тисяч) Євро згідно із офіційним курсом Національного банку України станом на дату цієї Заявки. ПДВ не підлягає нарахуванню.

Право вимоги Акціонерного товариства «ІКБ Дойче Індустрібанк», (надалі – Кредитор) до Приватного акціонерного товариства «БліцІнформ» (надалі - Боржник), за Кредитним договором KD 347 494 SF Kr. 1 від 12 січня 2006 року та за Договором застави обладнання від 03 квітня 2007 року (надалі- Кредитний договір та Договір застави відповідно).

Акціонерне товариство «ІКБ Дойче Індустрібанк» зареєстроване відповідно до законодавства Німеччини в комерційному реєстрі місцевого суду в Дюссельдорфі, Німеччина за реєстраційним номером HRB1130, офіс якого знаходиться за адресою: вул. Вільгельма Бьоцкес, 1, 40474, Дюссельдорф, Німеччина.

Приватне акціонерне товариство «Бліц-Інформ» із місцезнаходженням: 02156, Україна, м. Київ, вул. Кіото, буд. 25, ідентифікаційний код: 20050164.

За договором застави Кредитору передані в заставу дві рольові офсетні друкарські машинки із допоміжним обладнанням системи приймання аркушів KBA Compacta 215.

Постановою Господарського суду міста Києва від 19 червня 2019 року у справі № 910/2592/19 Боржника визнано банкрутом та щодо нього відкрито ліквідаційну процедуру.

Вимоги Кредитора до Боржника за Кредитним договором та Договором застави визнані ухвалою Господарського суду міста Києва від 29 травня 2019 року у справі № 910/2592/19 та внесені цією ж ухвалою до реєстру вимог кредиторів у розмірі 301 372 693,75 грн (триста один мільйон триста сімдесят дві тисячі шістсот дев’яносто три гривні 75 копійок) – як вимоги, забезпечені заставою майна боржника, та у розмірі 3 842,00 грн (три тисячі вісімсот сорок дві гривні 00 копійок) – як вимоги першої черги.

Кредитор підтверджує відсутність будь-яких інших порушених арбітражних, судових чи кримінальних проваджень щодо прав вимог, що продаються.

Додаткові умови проведення аукціону:

1. Строк на укладення договору купівлі-продажу (відступлення) щодо об’єкта продажу – протягом 2 (двох) календарних тижнів після отримання Замовником підписаного зі сторони Переможця та Організатора протоколу проведення електронних торгів (за потреби, такий строк може бути продовжено Замовником). Строк на оплату об’єкта продажу згідно із цією Заявкою, а також наслідки нездійснення такої оплати, встановлюватимуться договором купівлі-продажу (відступлення) щодо прав вимог. За потреби, строк на оплату об’єкта продажу може бути продовжений за згодою сторін.
2. За результатами проведення електронних торгів, власник об’єкта продажу укладатиме із переможцем договір купівлі-продажу (відступлення) щодо прав вимог за Кредитним договором та Договором застави.
3. Замовник/власник прав вимог, які є об’єктом продажу згідно із цією Заявкою, має право відмовити Переможцеві електронних торгів в укладенні з ним договору купівлі-продажу (відступлення) щодо об’єкта продажу за цією Заявкою у випадку виявлення щодо Переможця фактів передбачених Законoм України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення», відповідними нормативними актами, які діють в Україні та/або на території Європейського Союзу (тобто, за результатами Know your customer (KYC)/Anti-money laundering (AML). Замовник/власник прав вимог, яке є об’єктом продажу згідно із цією Заявкою, залишає за собою право для цих цілей запитувати у Переможця додаткові інформацію та документи щодо нього та його діяльності. У разі передбаченої цим пунктом відмови від укладення договору купівліпродажу, новим Переможцем вважатиметься наступний учасник з найвищою запропонованою ціною за об’єкт продажу згідно із цією Заявкою, про що формується новий протокол електронних торгів.
4. Переможець електронних торгів зобов’язаний надати Замовнику всю необхідну інформацію, відповідно до Закону Німеччини про протидію відмиванню грошових коштів (the German Anti-Money Laundering Act) та Закону Німеччини про банківську діяльність (the German Banking Act), яка визначена у договорі купівлі-продажу (відступлення прав вимог) щодо об’єкта продажу за цією Заявкою.
5. Для цілей укладення договору купівлі-продажу (відступлення прав вимог) щодо об’єкта продажу за цією Заявкою, покупець (Переможець електронних торгів) та продавець надаватимуть один одному усі необхідні для цих цілей інформацію та документи (наприклад, установчі документи; виписки/витяги з Єдиного Державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань або іноземних торгових реєстрів; довіреності, паспортні та ідентифікаційні дані щодо своїх представників та підписантів (якщо представники діятимуть не на підставі установчих документів); довідки щодо банківських реквізитів; інформацію та документи для цілей концентрації відповідно до антимонопольного законодавства України тощо). Перелік необхідних інформації та документів, форму, у якій їх потрібно надати, інші вимоги до них, покупець та продавець узгоджуватимуть між собою з урахуванням вимог чинного законодавства до інформації та документів, необхідних для продажу об’єкта згідно із цією Заявкою.
6. Усі умови переходу права власності на права вимоги визначатимуться виключно договором купівлі-продажу (відступлення) прав вимог з Переможцем електронних торгів.

Реєстраційний номер лота: 511502
Категорія: Права вимоги
Відомості про обтяження майна:

Вкладення відсутнє

Список учасників:

Немає учасників

Порядок ознайомлення з майном:
Ознайомлення у зберігача

Відповідальна особа за ознайомлення з майном: з питань щодо ознайомлення з правами вимоги та документами, що їх підтверджують необхідно звертатись до Бубліченко Вікторії Вікторівни, тел.: +38 (097) 290-24-25, v.bublichenko@golaw.ua


Порядок сплати внеску:
Сплата гарантійного внеску для участі в електронних торгах здійснюється на рахунок Організатора за реквізитами, які, зокрема, вказані в квитанції, що автоматично формуються Системою в особистому кабінеті учасника, при подачі заявки на участь у торгах по певному лоту.
Порядок сплати за майно:
Розрахунок за придбане на електронних торгах майно здійснюється переможцем електронних торгів за реквізитами, які вказані в Протоколі електронних торгів, що автоматично формується системою після закінчення електронних торгів.
Порядок оформлення участі у торгах:
Для участі в електронних торгах, необхідно: 1.Зареєструватися в системі; 2. Подати заявку на участь в електронних торгах з особистого кабінету учасника торгів. 3.Сплатити гарантійний внесок. Винагорода організатору не входить у ціну продажу і сплачується окремо. Винагорода організатора - 2 %.
Повний текст правил проведення торгів доступний за посиланням
Організатор торгів:
Державне підприємство «СЕТАМ», контактний телефон «0-800-335-754», електронна адреса «service@setam.net.ua»
Відділення продавця:
Адвокатське об’єдання “Гвоздій та Оберкович”