Продаж предмета іпотеки (згідно статті 38 Закону України "Про іпотеку"). Квартира загальною площею 42,40 кв.м, що знаходиться за адресою: м. Чернівці, вул. Залозецького, буд. 57, кв. 53
Стан аукціона: Торги зупинено
Номер лоту: 510933
Дата проведення аукціону: 21 Квітня 2022 09:00
Дата закінчення торгів: 21 Квітня 2022 18:00
Дата закінчення подання заявок: 20 Квітня 2022 09:00
Стартова ціна: 800 000.00 грн.
Гарантійний внесок: 80 000.00 грн.
Крок аукціону: 8 000.00 грн.
Область: Чернівецька обл.
Місцезнаходження майна:

м. Чернівці, вул. Залозецького, буд. 57, кв. 53

Дата публікації: 21 Лютого 2022 17:21
Дата зупинення торгів: 5 Квітня 2022 14:02
Причина зупинення торгів: До уточнення інформації правового статусу майна
Предмет іпотеки Так
Кадастровий номер земельної ділянки
Розмір житлової площі будинку, квартири, м.кв. 27.6
Pозмір нежитлової площі будинку, квартири, м.кв. 0.
Кількість кімнат
Поверх, на якому знаходиться квартира, кімната
Кількість поверхів будинку
Площа кожної кімнати, м.кв.
Iнформація про допоміжні, підсобні приміщення та споруди
Встановлені обмеження
Oбмеження на використання квартири, будинку
Відомості про земельну ділянку, на якій розташований будинок
Правовий режим земельної ділянки
Розмір земельної ділянки, га. 0.0000

Квартира загальною площею 42,40 кв.м., житловою – 27,6 кв. м, що знаходиться за адресою: м. Чернівці, вул. Залозецького, буд. 57, кв. 53.

Продаж об’єкта нерухомого майна: квартири загальною площею 42,40 кв.м., житловою – 27,6 кв.м, що знаходиться за адресою: м. Чернівці, вул. Залозецького, буд. 57, кв. 53 в порядку ст. 38 ЗУ «Про іпотеку».

Вільний доступ до квартири наразі відсутній.

Відсутня інформація про наявність заборгованості за сплату житлово-комунальних послуг.

Відсутня інформація стосовно зареєстрованих осіб в об’єкті нерухомого майна та наявність публічних обтяжень нерухомого майна.

Витрати пов’язані із переоформленням права власності на об’єкт нерухомого майна покладаються на покупця.

Додаткові умови проведення аукціону:
1. Замовник протягом строку проведення етапу перевірки, який зазначається згідно з п.2 цієї Заявки та відображається Організатором у інформаційному повідомленні, здійснює перевірку можливості укладення договору із Переможцем.
2. Протягом строку визначеного у п. 4.1 цієї Заявки Замовник приймає рішення про укладення договору щодо придбання майна із переможцем та укладає такий договір або рішення про неможливість укладення договору щодо придбання майна із переможцем. Не пізніше наступного робочого дня, з дня прийняття Замовником відповідного рішення, він повідомляє про це Організатора.
3. У разі прийняття Замовником рішення про можливість укладення договору із переможцем, Замовник та переможець зобов’язані укласти такий договір не пізніше останнього дня строку проведення Етапу перевірки, зазначеного у п. 2 цієї Заявки.
4. У разі прийняття Замовником рішення про неможливість укладення договору щодо придбання майна, гарантійний внесок підлягає поверненню такому учаснику.
5. У разі відмови переможця торгів з будь-яких причин від підписання персоніфікованого протоколу та надання (надіслання) його Організатору; перерахування коштів за придбане майно на розрахунковий рахунок Замовника, вказаний в протоколі; сплатити розміру додаткової винагороди Організатора, якщо правилами проведення електронних торгів передбачено таку винагороду, у розмірі та на реквізити вказані в протоколі; підписання договору з Замовником або настання обставин передбачених п.4.3. цієї Заявки така відмова чи невиконання фіксуються та результати таких електронних торгів підлягають перевизначенню Організатором. Лот, по якому здійснюється перевизначення переможця, за погодженням із Замовником, може виставлятися на повторні торги, лише в разі невиконання дій вказаних у цьому пункті всіма Учасниками, які подавали цінові пропозиції. У подальшому Організатор має право не допускати таких Учасників до участі в наступних торгах.
6. Підстави для відмови від укладення договору із Переможцем.
Замовник відмовляється від укладення договору із Переможцем у разі, якщо Переможцем є:
• Юридична особа, власником будь-якої кількості акцій (часток, паїв) є резидент держави, визнаної Верховною Радою України державою-агресором, чи держава, визнана Верховною Радою України державою-агресором.
• Особа, зареєстрована в офшорній зоні (перелік таких зон визначає Кабінет Міністрів України) або країнах, включених РАТР до списку країн, що не співпрацюють у сфері протидії відмиванню доходів, одержаних злочинним шляхом.
• Особа щодо якої застосовані санкції відповідно до законодавства.
• Особа, яку протягом останніх трьох років було притягнуто до відповідальності за порушення, передбачене пунктом 4 частини другої статті б, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції».
• Особа, щодо якої наявна інформація про притягнення службових (посадових) осіб Переможця до кримінальної відповідальності за кримінальне правопорушення, вчинене з корисливих мотивів, факти здійснення Переможцем (керівниками, засновниками юридичної особи, фізичною особою) шахрайських дій та інших злочинів відносно активів Переможця або його причетність до таких дій, знаходження учасника-юридичної особи або його службових (посадових) осіб в Єдиному державному реєстрі осіб, які вчинили корупційні або пов'язані з корупцією правопорушення.
• Особа. Щодо якої наявна інформація про факти порушення судових проваджень відносно Переможця, які можуть вплинути на визнання договору купівлі-продажу недійсним.
• Замовнику стала відома інформація про конфлікт інтересів, пов'язаність учасників електронного аукціону між собою.
• Особа, яку у встановленому законом порядку, визнано банкрутом та відносно неї відкрита ліквідаційна процедура.
• Особа, у якої наявна заборгованість зі сплати податків і зборів (обов'язкових платежів), крім випадку, якщо такий учасник здійснив заходи щодо розстрочення і відстрочення такої заборгованості у порядку та на умовах, визначених законодавством країни реєстрації такого учасника.
• Учасник, який раніше приймав участь в аукціоні ТОВ «ФК «ІНВЕНТ» та: не підписав протокол електронного аукціону двічі поспіль; не виконав істотні умови договору.

*Інформація щодо продажу предмета іпотеки (*заповнюється лише у разі продажу предмета іпотеки):
ТОВ «ФК «Інвент» набуло прав кредитора та іпотекодержателя на підставі договору про відступлення прав вимоги № 2285/К посвідченого приватним нотаріусом Київського міського нотаріального округу Деделюк С.Ю. 14.07.2020 та зареєстрованого в реєстрі за №585, укладеного з ПУБЛІЧНИМ АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ «ДЕЛЬТА БАНК», ідентифікаційний код юридичної особи: 34047020.
Кредитор свої зобов’язання з надання кредитних коштів виконав в повному обсязі.
Натомість, в порушення умов Кредитного договору та вимог чинного законодавства України, а саме статей 525, 526, 530, 625, 1049, 1054 ЦК України, позичальником за Кредитним договором не виконуються зобов’язання по сплаті кредиту та процентів за користування кредитними коштами. Існує прострочена заборгованість.
Відповідно до ст. 35 Закону України «Про іпотеку» у разі порушення основного зобов'язання та/або умов іпотечного договору іпотекодержатель надсилає іпотекодавцю та боржнику, якщо він є відмінним від іпотекодавця, письмову вимогу про усунення порушення. В цьому документі зазначається стислий зміст порушених зобов'язань, вимога про виконання порушеного зобов'язання у не менш ніж тридцятиденний строк та попередження про звернення стягнення на предмет іпотеки у разі невиконання цієї вимоги. Якщо протягом встановленого строку вимога іпотекодержателя залишається без задоволення, іпотекодержатель вправі прийняти рішення про звернення стягнення на предмет іпотеки шляхом позасудового врегулювання на підставі договору.
Положеннями Договору іпотеки передбачено можливість звернення стягнення на предмет іпотеки в позасудовий спосіб, зокрема, шляхом продажу іпотекодержателем предмету іпотеки будь-якій особі на підставі договору купівлі-продажу у порядку, встановленому статтею 38 ЗУ «Про іпотеку»;
Зазначене положення є застереженням, яке відповідно до ст. 36 ЗУ «Про іпотеку» прирівнюється до договору про задоволення вимог іпотекодержателя.

Користуючись своїм правом, передбаченим статтями 35, 38 Закону України «Про іпотеку», ТОВ «ФК «Інвент» з періодичністю не менше ніж один місяць надсилало Позичальнику поштовими відправленнями з оголошеною цінністю вимоги про усунення порушень, щодо усунення порушення за Кредитним договором шляхом погашення заборгованості перед Товариством та попередженням про звернення стягнення на Предмет іпотеки у разі залишення вимоги без задоволення у тридцятиденний строк з дня її отримання в позасудовому порядку відповідно до статей 36-38 Закону України «Про іпотеку» та відповідних положень Договору іпотеки.
Станом на 14.02.2022 року, тобто після спливу встановленого законом 30-денного строку з моменту отримання поштових відправлень з оголошеною цінністю, якими не менше ніж двічі (з періодичністю не менше ніж один місяць) надсилалась вимога про усунення порушень Позичальнику, вимога залишена без задоволення, заборгованість перед Товариством не погашена.

Реєстраційний номер лота: 510933
Категорія: Житлова нерухомість
Відомості про обтяження майна:

Вкладення відсутнє

Список учасників:

  • Учасник 1 Очікує підтвердження 1 Квітня 2022 08:04:15
Порядок ознайомлення з майном:
Ознайомлення у зберігача

Відповідальна особа за ознайомлення з документами: Попруга Леся Миколаївна, тел: +38 044 332 53 27.


Порядок сплати внеску:
Сплата гарантійного внеску для участі в електронних торгах здійснюється на рахунок Організатора за реквізитами, які, зокрема, вказані в квитанції, що автоматично формуються Системою в особистому кабінеті учасника, при подачі заявки на участь у торгах по певному лоту.
Порядок сплати за майно:
Розрахунок за придбане на електронних торгах майно здійснюється переможцем електронних торгів за реквізитами, які вказані в Протоколі електронних торгів, що автоматично формується системою після закінчення електронних торгів.
Порядок оформлення участі у торгах:
Для участі в електронних торгах, необхідно: 1.Зареєструватися в системі; 2. Подати заявку на участь в електронних торгах з особистого кабінету учасника торгів. 3.Сплатити гарантійний внесок. Розмір гарантійного внеску становить 10% від стартової ціни лоту. Винагорода організатору не входить у ціну продажу і сплачується окремо. Винагорода організатора 4%.
Повний текст правил проведення торгів доступний за посиланням
Організатор торгів:
Державне підприємство «СЕТАМ», контактний телефон «0-800-335-754», електронна адреса «service@setam.net.ua»
Відділення продавця:
Товариство з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «ІНВЕНТ»