Добровільний продаж. Право на укладення договору фінансового лізингу Комплексу та обладнання, що знаходяться за адресою: Кіровоградська обл., Кропивницький р-н, с. Соколівське, просп. Соколівський (Комсомольський), 1А
Стан аукціона: Складання акту
Номер лоту: 510700
Дата проведення аукціону: 21 Квітня 2022 09:00
Дата закінчення торгів: 21 Квітня 2022 18:00
Дата закінчення подання заявок: 20 Квітня 2022 09:00
Стартова ціна: 4 730 395.90 грн.
Гарантійний внесок: 4 730 395.90 грн.
Крок аукціону: 50 000.00 грн.
Область: Кіровоградська обл.
Місцезнаходження майна:

Кіровоградська обл., Кропивницький р-н, с. Соколівське, просп. Соколівський (Комсомольський), 1А 

Дата публікації: 18 Лютого 2022 15:30
Протокол торгів: Протокол
Переможець
Учасник 1
47 303 959.00 грн.
21 Квітня 2022 09:04:02
Учасник 1
Особлива ставка
21 Квітня 2022 09:03:03
Учасник 1
4 730 395.90 грн.
Кадастровий номер земельної ділянки
Предмет іпотеки Ні
Oбсяг та основна номенклатура продукції (робіт, послуг), у тому числі експортної
Кількість та склад робочих місць
Додаткові відомості

Право на укладення договору фінансового лізингу Комплексу та обладнання, що знаходяться за адресою: Кіровоградська обл., Кропивницький р-н, с. Соколівське, просп. Соколівський (Комсомольський), 1А (Договір фінансового лізингу).
Цілий комплекс будівель (комплекс) та рухоме майно – обладнання та устаткування консервного заводу, що знаходиться за адресою: Кіровоградська обл., Кропивницький р-н, с. Соколівське, просп. Соколівський (Комсомольський), 1А (Комплекс з обладнанням).

Початкова ціна продажу лоту (мінімальний розмір першого платежу), грн - 4 730 395,90 (чотири мільйони сімсот тридцять тисяч триста дев’яносто п’ять) гривень 90 копійок.
Ціна продажу об’єкта (сума договору), грн - 47 303 959,00 грн (сорок сім мільйонів триста три тисячі дев’ятсот п’ятдесят дев’ять) гривень 00 копійок.

Початкова вартість продажу вказана без урахування ПДВ.
ПДВ нараховується та сплачується відповідно до чинного законодавства України.
Обтяження іпотекою/заставою: не обтяжено
Правовий режим майна: є власністю АТ «Ощадбанк»
Наявність комунікацій: електропостачання – так, водопостачання – так, теплопостачання (парове опалення) – так, каналізаційна мережа – так.

2. Умови проведення торгів для даного лоту:

- сплата залишку ціни продажу – рівними частинами протягом 84 (вісімдесяти чотирьох) місяців від дати укладення договору фінансового лізингу;
- плата за розстрочення (проценти) – Винагорода (проценти) лізингодавця (Банку) за договором фінансового лізингу – у розмірі облікової ставки Національного банку України (на момент укладення договору фінансового лізингу) збільшеної на один процентний пункт (які нараховуються на суму фактичного залишку заборгованості та сплачуються щомісячно). Винагорода (проценти) переглядаються в кінці кожного року, протягом всього строку дії договору фінансового лізингу станом на 20 грудня;
- витрати, пов’язані з укладенням та нотаріальним посвідченням договору фінансового лізингу, сплатою відповідних зборів та обов’язкових платежів, покладаються на покупця (переможця аукціону);
- перехід права власності на відчужуване майно відбувається в день повного розрахунку за договором фінансового лізингу, підписання додаткового договору та актів прийому – передачі предмета лізингу та проведення державної реєстрації права власності на Комплекси;
- вимоги до переможця торгів (аукціону):
• стабільний фінансовий стан переможця торгів (аукціону) згідно з його фінансовою звітністю або звітністю групи пов’язаних осіб до якої входить переможець торгів (аукціону), який (фінансовий стан) дозволятиме своєчасно та в повній мірі виконувати грошові зобов’язання за договором фінансового лізингу. У випадку, якщо переможець торгів (аукціону) є новоствореною компанією, обов’язковою умовою є наявність поруки платоспроможної компанії групи, до якої входить переможець торгів (аукціону).

2.1 АТ «Ощадбанк» має право відмовитися від укладення договору фінансового лізингу у таких випадках:
- наявності відомостей негативного характеру стосовно ділової репутації переможця торгів (аукціону), що ставить під сумніви можливість виконання ним умов договору фінансового лізингу;
- наявності конфлікту інтересів та/або судових справ проти Банку у переможця торгів (аукціону) або його пов’язаних осіб чи кінцевого бенефіціарного власника;
- передбачених Законами України «Про банки і банкову діяльність», «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення»;
- невідповідність переможця торгів (аукціону) вимогам до переможця торгів (аукціону);
- недосягнення згоди з інших, не передбачених умовами проведення торгів (аукціону), істотних умов договору фінансового лізингу.
2.2. Для перевірки вищезазначеної інформації переможець торгів (аукціону) надає документи, за визначеним переліком та запитом Банку.
2.3. Переможець торгів (аукціону) затверджується окремим рішення комітету з управління заборгованістю АТ «Ощадбанк» після його перевірки відповідно до п. 2.2. цієї заявки.
2.4 Договір фінансового лізингу укладається з переможцем електронних торгів (аукціону) протягом 30 днів після затвердження окремим рішенням комітету з управління заборгованістю АТ «Ощадбанк» переможця торгів (аукціону).

Реєстраційний номер лота: 510700
Категорія: Промислова нерухомість
Відомості про обтяження майна:

Вкладення відсутнє

Список учасників:

  • Учасник 1 Сплачено доплату 19 Квітня 2022 17:19:02
Порядок ознайомлення з майном:
Ознайомлення у зберігача

Відповідальна особа за ознайомлення з майном Гаркуша Станіслав Іванович, тел. (044) 537-46-47


Порядок сплати внеску:
Сплата гарантійного внеску для участі в електронних торгах здійснюється на рахунок Організатора за реквізитами, які, зокрема, вказані в квитанції, що автоматично формуються Системою в особистому кабінеті учасника, при подачі заявки на участь у торгах по певному лоту.
Порядок сплати за майно:
Розрахунок за придбане на електронних торгах майно здійснюється переможцем електронних торгів за реквізитами, які вказані в Протоколі електронних торгів, що автоматично формується системою після закінчення електронних торгів.
Порядок оформлення участі у торгах:
Для участі в електронних торгах, необхідно:
1.Зареєструватися в системі;
2.Подати заявку на участь в електронних торгах з особистого кабінету учасника торгів.
3.Сплатити гарантійний внесок. Винагорода організатору не входить у ціну продажу і сплачується окремо. Винагорода організатора 1% .
Організатор торгів:
Державне підприємство “СЕТАМ”, контактний телефон «044-331-17-21», електронна адреса «service@setam.net.ua»
Відділення продавця:
Акціонерне товариство “Державний ощадний банк України”