Добровільний продаж. Право грошової вимоги за договором кредитної лінії № 86 від 28.12.2011, укладеним з ТОВ «УКРКАВА», а також права за договорами забезпечення (іпотечними, застави, поруки)
Стан аукціона: Торги не відбулися
Номер лоту: 497573
Дата проведення аукціону: 12 Листопада 2021 09:00
Дата закінчення торгів: 12 Листопада 2021 18:00
Дата закінчення подання заявок: 11 Листопада 2021 09:00
Стартова ціна: 229 753 160.89 грн.
Гарантійний внесок: 11 487 658.04 грн.
Крок аукціону: 2 297 531.61 грн.
Область: м.Київ
Місцезнаходження майна:

м. Київ, вул. Госпітальна, 12-Г

Дата публікації: 13 Жовтня 2021 17:37
Протокол торгів: Протокол

Право грошової вимоги за кредитним договором, а також права за договорами забезпечення (іпотечними, застави, поруки).

1. Відступлення права вимоги за кредитним договором (далі – Кредитний договір), що укладені з юридичною особою – резидентом України (далі – Позичальник). Позичальник перебуває в процесі провадження у справі про банкрутство від 20.10.2020 № 916/2739/20.

2. Відступлення прав за договорами забезпечення виконання зобов’язань Позичальника за Кредитним договором (іпотечними, застави, поруки).

Вид забезпечення:
іпотека комплексу будівель та споруд, загальною площею 7 741,6 кв. м; застава промислового обладнання 214 од.; застава іншого майна/майнових прав.
Адреса розташування: Одеська обл., Одеський район, м. Чорноморськ, вул. Промислова, 14а; іпотекодавець/заставодавець – Позичальник.

Вид забезпечення:
Іпотека виробничо-складських приміщень та споруд загальною площею 4592,3 кв.м, та застава устаткування; іпотека земельної ділянки загальною площею 1,2666 га.
Адреса розташування: Одеська обл., Одеський район, смт Авангард, вул. Базова, 12 д; іпотекодавець/заставодавець – майновий поручитель.

Вид забезпечення:
порука фізичної особи.

Ціна продажу лоту становить залишок заборгованості за Кредитним договором (повна сума заборгованості з погашення основного боргу, процентів за кредитом та комісій за Кредитним договором на дату проведення торгів (в гривневому еквіваленті за офіційним курсом Національного банку України на дату проведення торгів) (можливість зниження початкової ціни не передбачається).
Заборгованість станом на 29.09.2021* – 229 753 160, 89 грн (двісті двадцять дев’ять мільйонів сімсот п’ятдесят три тисячі сто шістдесят) гривень 89 копійок.
*На дату проведення торгів ціна продажу лоту підлягає уточненню.

Стартова (початкова) ціна продажу вказана без ПДВ.

Враховуючи, що Кредитний договір, а також договори забезпечення (іпотечні, застави, поруки) містять конфіденційну інформацію (банківську та/або комерційну таємницю), ознайомлення потенційних учасників аукціону з їх змістом (без права робити та/або отримувати копії) можливе лише за умови укладення з Замовником договору про конфіденційність.
Після укладення договору про конфіденційність між Замовником та потенційним учасником аукціону, останньому буде надано право ознайомитись з наступною інформацією:
- умови Кредитного договору (валюта, дата отримання і погашення, залишок заборгованості);
- інформація щодо стану претензійно-позовної роботи;
- характеристика предметів забезпечення за Кредитним договором;
- інформація щодо поручителів/майнових поручителів;
- ознайомлення з оригіналами документів;
- відомості про заявлені Замовником суми неустойки (штрафу, пені) та інших фінансових санкцій;
- правовий режим земельної ділянки.
В процесі ознайомлення потенційним учасником аукціону, який уклав з Замовником договір про конфіденційність, з інформацією, що стосується об’єкта продажу та початкової ціни продажу лоту, не підлягають розкриттю відомості стосовно комерційної діяльності Позичальника чи комерційної таємниці, будь-якого проекту та інша комерційна інформація.

Повний розрахунок (100% вартості лоту) грошовими коштами в день укладення договору купівлі-продажу.

Договір купівлі-продажу укладається з переможцем електронних торгів (аукціону) за його вибором або протягом 10 банківських днів після завершення електронних торгів (аукціону).

Банк має право відмовитись від укладення договору купівлі-продажу з переможцем конкурсу у разі виявлення фактів, що можуть свідчити про його негативну ділову репутацію, а також у випадках, передбачених Законами України «Про банки і банкову діяльність», «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення».

Вимоги до покупців: банк або інша фінансова установа, яка відповідно до закону має право надавати кошти у позику, в тому числі на умовах фінансового кредиту, та/або послуги з факторингу.

Реєстраційний номер лота: 497573
Категорія: Права вимоги
Відомості про обтяження майна:

Вкладення відсутнє

Список учасників:

Немає учасників

Порядок ознайомлення з майном:
Ознайомлення у зберігача

Відповідальна особа за ознайомлення з майном: Харций Максим Вікторович, тел. (044) 249-23-11

 


Порядок сплати внеску:
Сплата гарантійного внеску для участі в електронних торгах здійснюється на рахунок Організатора за реквізитами, які, зокрема, вказані в квитанції, що автоматично формуються Системою в особистому кабінеті учасника, при подачі заявки на участь у торгах по певному лоту.
Порядок сплати за майно:
Розрахунок за придбане на електронних торгах майно здійснюється переможцем електронних торгів за реквізитами, які вказані в Протоколі електронних торгів, що автоматично формується системою після закінчення електронних торгів.
Порядок оформлення участі у торгах:
Для участі в електронних торгах, необхідно:
1.Зареєструватися в системі;
2.Подати заявку на участь в електронних торгах з особистого кабінету учасника торгів.
3.Сплатити гарантійний внесок. Винагорода організатору не входить у ціну продажу і сплачується окремо. Винагорода організатора 1% .
Організатор торгів:
Державне підприємство “СЕТАМ”, контактний телефон «044-331-17-21», електронна адреса «service@setam.net.ua»
Відділення продавця:
Акціонерне товариство “Державний ощадний банк України”