Добровільний продаж. Пансіонат "Спальний корпус №1" загальною площею 1229,50 кв. м, що знаходиться за адресою: Миколаївська область, Березанський район, с. Коблеве, вул. Морська, 156Б
Стан аукціона: Торги не відбулися
Номер лоту: 467836
Дата проведення аукціону: 22 Березня 2021 09:00
Дата закінчення торгів: 22 Березня 2021 18:00
Дата закінчення подання заявок: 21 Березня 2021 09:00
Стартова ціна: 25 000 000.00 грн.
Гарантійний внесок: 1 250 000.00 грн.
Крок аукціону: 250 000.00 грн.
Область: Миколаївська обл.
Місцезнаходження майна:

Миколаївська область, Березанський район, с. Коблеве, вул. Морська, 156Б

Дата публікації: 19 Лютого 2021 09:51
Протокол торгів: Протокол
Кадастровий номер земельної ділянки
Предмет іпотеки Ні

Пропонується до продажу діючий Пансіонат "Спальний корпус №1", загальною площею 1229,50 кв. м, житловою площею 660 кв. м, за адресою: Миколаївська область, Березанський район, с. Коблеве, вул. Морська, 156Б.

Пансіонат "Спальний корпус №1" розташований у центральній частині так званої "Молдавської зони відпочинку", між розважальним комплексом водних атракціонів та дельфінарієм, у 250 метрах від узбережжя Чорного моря. 

Загалом курорт нараховує більш ніж 120 баз відпочинку, аквапарк, дельфінарій, парк атракціонів, родео-парк, дискотеки, караоке, бари, ресторани з живою музикою, кафе швидкого харчування, піцерія, суші-бар, продуктовий ринок. Має пологий пісчаний пляж, протяжністю більш як 8 км та обладнаний переодягальнями, лежаками, сонцезахисними парасольками та душовими.

Вищезазначений Пансіонат "Спальний корпус №1" складається з 5-ти поверхової кам'яної будівлі, яка вміщує 150 місць для відпочинку. Розташування кімнат блочне (двомісні та чотиримісні номери, в блоці знаходяться санвузол, вмивальник та душ, також є блоки з двомісними та тримісними номерами). Номера укомплектовані необхідними меблями, холодильником, в кожному номері є балкон.

Земельна ділянка для обслуговування Пансіонату "Спальний корпус №1" складає 0,2 га, знаходиться в суборенді строком до 2056 року, згідно Договору оренди земельної ділянки від 31.10.2007 р.
Земельна ділянка подана орендарю в строкове платне володіння та користування із земель державної власності (запасу), забудовані землі, які використовуються для відпочинку та інші відкриті землі, в тому числі для кемпінгів, будинків відпочинку або проведення відпусток — для рекреаційного призначення під розміщення та обслуговування пансіонату, яка знаходиться за межами населеного пункту в межах території Коблевської сільської ради Березанського району Миколаївської області.

За необхідністю отримання додаткової площі земельної ділянки під майбутні будівельні інвестиції новий власник спального корпусу №1 Пансіонату, може отримати можливість укласти Договір суборенди з основним орендарем — ТОВ "Пансіонат "Посейдон" щодо збільшення території на взаємовигідних умовах за домовленістю сторін.

Пансіонат "Спальний корпус №1" підключено:

- до централізованої водопостачальної системи з подачі мінералізованої технічної води;

- до централізованої каналізаційної системи по прийому каналізаційних стоків;

- до електричних мереж ПАТ "Миколаївобленерго" через ЗТП.

Власником каналізаційної, насосної станції, системи напірної та самоточної каналізацій, насосної станцій, системи водопроводів постачання мінералізованої технічної води та закритої трансформаторної підстанції є ТОВ "Пансіонат "Посейдон".

Реєстраційний номер лота: 467836 (уцінено лот № 454807)
Категорія: Комерційна нерухомість
Відомості про обтяження майна:

Вкладення відсутнє

Список учасників:

Немає учасників

Порядок ознайомлення з майном:
Ознайомлення у зберігача

Відповідальна особа за ознайомлення з майном: Дащенко Валерій Бориславович, тел. (067) 515-38-74


Порядок сплати внеску:
Сплата гарантійного внеску для участі в електронних торгах здійснюється на рахунок Організатора за реквізитами, які, зокрема, вказані в квитанції, що автоматично формуються Системою в особистому кабінеті учасника, при подачі заявки на участь у торгах по певному лоту.
Порядок сплати за майно:
Розрахунок за придбане на електронних торгах майно здійснюється переможцем електронних торгів за реквізитами, які вказані в Протоколі електронних торгів, що автоматично формується системою після закінчення електронних торгів.
Порядок оформлення участі у торгах:
Для участі в електронних торгах, необхідно: 1.Зареєструватися в системі; 2. Подати заявку на участь в електронних торгах з особистого кабінету учасника торгів. 3.Сплатити гарантійний внесок. Розмір гарантійного внеску становить 5% від стартової ціни лоту. Винагорода організатору не входить у ціну продажу і сплачується окремо. Винагорода організатора 1%.
Повний текст правил проведення торгів доступний за посиланням
Організатор торгів:
Державне підприємство «СЕТАМ», контактний телефон «044-331-17-21», електронна адреса «service@setam.net.ua»
Відділення продавця:
Дащенко Світлана Олександрівна