Добровільний продаж. Паркувальне місце ЖК "Фестивальний" загальною площею 17 кв.м, за адресою: м. Дніпро, вул. Наб. Січеславська (кол. Наб. Леніна), буд. 49А, прим. 74 паркувальне місце №72
Стан аукціона: Торги не відбулися
Номер лоту: 409553
Дата проведення аукціону: 16 Березня 2020 09:00
Дата закінчення торгів: 16 Березня 2020 18:00
Дата закінчення подання заявок: 16 Березня 2020 08:00
Стартова ціна: 419 818.80 грн.
Гарантійний внесок: 20 990.94 грн.
Крок аукціону: 4 198.19 грн.
Область: Дніпропетровська обл.
Місцезнаходження майна:

м. Дніпро, вул. Наб. Січеславська (кол. Наб. Леніна), буд. 49А, прим. 74 паркувальне місце №72

Дата публікації: 28 Лютого 2020 14:29
Протокол торгів: Протокол
Кадастровий номер земельної ділянки
Предмет іпотеки Ні

Паркувальне місце № 72 розташоване у підземному паркінгу ЖК ""Фестивальний"" за адресою вул. Січеславська набережна, будинок 49а, м. Дніпро, у приміщенні №74. Загальна площа: 17 кв.м. Висота стелі приміщення- 4,6 м. Розташування паркувального місця згідно з Технічним паспортом. Підлога і стеля – монолітний залізобетон, приміщення освітлюється, вентилюється, в зимовий період опалюється централізовано, на підлозі нанесена розмітка. Паркінг знаходиться у підвальному приміщенні будинку. Заїзд та виїзд у паркінг з боку вулиць Ливарна та Січеславська набережна через шлагбаум, потім через автоматичні ворота за допомогою електронного ключа.

Інфраструктура: Упорядкована прибудинкова територія з пішохідними і прогулянковими зонами; внутрішній двір близько 1000 кв. м. з камерним підсвічуванням; ландшафтний дизайн з вертикальним озелененням.; обладнаний дитячий майданчик; фітнес-центр для дітей та дорослих; мультиформатний комплекс (бутики, магазини, кафе, ресторани) з окремими вхідними групами (не перетинаються з «житловими»). Житловий комплекс «Фестивальний» в Дніпрі розташовано в історичному центрі, в Соборному районі, який відрізняється чудово розвиненою інфраструктурою. У безпосередній близькості від новобудови парк Шевченка, набережна Дніпра, Монастирський острів. Неподалік працює мережа супермаркетів, торговий центр, магазини. Біля новобудови є школи, престижний ліцей, гімназія, кілька ВУЗів.

Всі витрати, пов'язані з укладенням та нотаріальним посвідченням договорів купівлі-продажу, сплачує Переможець аукціону (покупець).
Місце укладання договору купівлі-продажу м.Київ.

Договір купівлі-продажу між Переможцем аукціону та АТ КБ "ПРИВАТБАНК" укладається за встановленою формою (форма договору розміщена у розділі "Вкладення").

Реєстраційний номер лота: 409553 (уцінено лот № 405820)
Категорія: Гаражі/стоянки
Відомості про обтяження майна:

Список учасників:

Немає учасників

Порядок ознайомлення з майном:
Ознайомлення у зберігача

Уповноважена особа за ознайомлення з майном АТ КБ “ПРИВАТБАНК” Волошко Наталія Вікторівна, тел.: 093 308 5370


Порядок сплати внеску:
Сплата гарантійного внеску для участі в електронних торгах здійснюється на рахунок Організатора за реквізитами, які, зокрема, вказані в квитанції, що автоматично формуються Системою в особистому кабінеті учасника, при подачі заявки на участь у торгах по певному лоту.
Порядок сплати за майно:
Розрахунок за придбане на електронних торгах майно здійснюється Переможцем електронних торгів за реквізитами, які вказані в Протоколі електронних торгів у строк не пізніше 10 банківських днів з дня затвердження протоколу про результат аукціону. Витрати, які виникають зі складанням та нотаріальним оформленням договору купівлі-продажу сплачує Переможець аукціону (покупець). Договір купівлі-продажу між Переможцем аукціону та АТ КБ "ПРИВАТБАНК" укладається за встановленою формою (форма договору розміщена у розділі "Вкладення"). Місце укладання договору купівлі-продажу м. Київ.
Порядок оформлення участі у торгах:
Для участі в електронних торгах, необхідно:
1.Зареєструватися в системі;
2.Подати заявку на участь в електронних торгах з особистого кабінету учасника торгів.
3.Сплатити гарантійний внесок. Розмір гарантійного внеску становить 5% від стартової ціни лоту. Винагорода Організатору не входить у ціну продажу і сплачується окремо. Винагорода Організатора за проведення електронних торгів становить: якщо кінцева ціна продажу становить до 1 000 000 - 3%;
від 1 000 000,01 до 10 000 000,00 грн - 1,5 %;
від 10 000 000,01 грн - 1%
кінцевої ціни продажу майна та сплачується Переможцем електронних торгів.
Повний текст правил проведення торгів доступний за посиланням
Організатор торгів:
Державне підприємство «СЕТАМ», контактний телефон «0-800-335-754», електронна адреса «service@setam.net.ua»
Відділення продавця:
АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК “ПРИВАТБАНК”