Добровільний продаж. Квартира № 55 ЖК "DUET", вільного планування, заг.пл. 127,1 кв.м та паркомісце № 35 пл. 11.9 кв.м (перший поверх, прим. 212), за адресою: м. Дніпро, узвіз Крутогірний (вул. Рогальова), буд. 28, секція 2
Стан аукціона: Торги не відбулися
Номер лоту: 402095
Дата проведення аукціону: 27 Січня 2020 09:00
Дата закінчення торгів: 27 Січня 2020 18:00
Дата закінчення подання заявок: 27 Січня 2020 08:00
Стартова ціна: 3 091 538.40 грн.
Гарантійний внесок: 154 576.92 грн.
Крок аукціону: 30 915.38 грн.
Область: Дніпропетровська обл.
Місцезнаходження майна:

м. Дніпро, узвіз Крутогірний (вул. Рогальова), будинок 28, секція 2, квартира 55 та паркувальне місце № 35 (перший поверх, приміщення 212)

Дата публікації: 10 Січня 2020 10:30
Протокол торгів: Протокол
Предмет іпотеки Ні
Кадастровий номер земельної ділянки
Розмір житлової площі будинку, квартири, м.кв. 122.5
Pозмір нежитлової площі будинку, квартири, м.кв. 0.
Кількість кімнат
Поверх, на якому знаходиться квартира, кімната 6
Кількість поверхів будинку 17
Площа кожної кімнати, м.кв.
Iнформація про допоміжні, підсобні приміщення та споруди
Встановлені обмеження
Oбмеження на використання квартири, будинку
Відомості про земельну ділянку, на якій розташований будинок
Правовий режим земельної ділянки
Розмір земельної ділянки, га. 0.0000

Квартира № 55 ЖК "DUET" знаходиться на 6-му поверсі 17-ти поверхового житлового будинку монолітного залізобетонного каркасу, 2013 року побудови, загальною площею 127,1 кв.м., житлова площа 122,5 кв.м. Висота приміщень 3,2 м. Вільне планування квартири дозволяє створювати житловий простір за власним бажанням, найбільш ефективно використовувати площу квартири. Інженерне обладнання квартири: металеві вхідні двері з замком, електропостачання до кожної квартири, електролічильники з дистанційним управлінням, холодна і гаряча вода підведені до квартири, каналізаційні стояки, індивідуальна домова котельня VIESSMANN, трубна розводка опалення по квартирі (система REHAU) зі встановленими радіаторами (виробник Kermi), металопластикові вікна REHAU. Лічильники на холодну, гарячу воду, опалення та електролічильник. Стан оздоблювальних робіт: після будівельників, стіни - цегляна кладка, підлога і стеля - залізобетонні, складають конструкцію будинку. Теплоізоляція фасаду ROCKWOOI, ліфти OTIS business-class, два рівні підземного паркінгу з автоматичними воротами та охороною, у дворі комплексу знаходиться дитячий майданчик. Паркувальне місце № 35 розташоване на першому поверсі ЖК "DUET" в приміщенні № 212. Висота приміщення №212 2,8 м. Розташування паркувального місця згідно з планом. Підлога і стеля – монолітний залізобетон, приміщення освітлюється, вентилюється, в зимовий період опалюється централізовано, забезпечене електропостачання, на підлозі нанесена розмітка, автоматичні ворота, шлагбаум та охорона. Заїзд в паркінг з боку Узвозу Крутогірний за допомогою електронного ключа. Виїзд також на Узвіз Крутогірний через автоматичні ворота та шлагбаум. Інфраструктура: квартира та паркінг в ЖК "DUET" розташовані на набережній р. Дніпро в культурному центрі міста Дніпро. Поруч розташовані ТЦ "МОСТ-СІТІ", "Новий Центр", Фітнес клуб Sport Life, Навчально- виховний комплекс Ліцей №100, Дніпропетровcький Державний цирк, Поліклініка, отель “Дніпропетровськ”, музеї, дитячі садки та розважальні заклади. Неподалік знаходиться парк імені Т.Г.Шевченка, Дніпровська консерваторія ім. Глінки.

Витрати, пов’язані зі складанням та нотаріальним оформленням договору купівлі-продажу сплачує Переможець аукціону (покупець).
Місце укладання договору купівлі-продажу м.Київ.

Договір купівлі-продажу між Переможцем аукціону та АТ КБ "ПРИВАТБАНК" укладається за встановленою формою (форма договору розміщена у розділі "Вкладення").

Реєстраційний номер лота: 402095 (уцінено лот № 394292)
Категорія: Житлова нерухомість
Відомості про обтяження майна:

Зареєстрованих осіб немає, обтяження відсутні


Список учасників:

Немає учасників

Порядок ознайомлення з майном:
Ознайомлення у зберігача

Уповноважена особа АТ КБ “ПРИВАТБАНК” Чечель Юлія Миколаївна, тел. 0508825285


Порядок сплати внеску:
Сплата гарантійного внеску для участі в електронних торгах здійснюється на рахунок Організатора за реквізитами, які, зокрема, вказані в квитанції, що автоматично формуються Системою в особистому кабінеті учасника, при подачі заявки на участь у торгах по певному лоту.
Порядок сплати за майно:
Розрахунок за придбане на електронних торгах майно здійснюється Переможцем електронних торгів за реквізитами, які вказані в Протоколі електронних торгів у строк не пізніше 10 банківських днів з дня затвердження протоколу про результат аукціону. Витрати, які виникають зі складанням та нотаріальним оформленням договору купівлі-продажу сплачує Переможець аукціону (покупець). Договір купівлі-продажу між Переможцем аукціону та АТ КБ "ПРИВАТБАНК" укладається за встановленою формою (форма договору розміщена у розділі "Вкладення"). Місце укладання договору купівлі-продажу м. Київ.
Порядок оформлення участі у торгах:
Для участі в електронних торгах, необхідно:
1.Зареєструватися в системі;
2.Подати заявку на участь в електронних торгах з особистого кабінету учасника торгів.
3.Сплатити гарантійний внесок. Розмір гарантійного внеску становить 5% від стартової ціни лоту. Винагорода Організатору не входить у ціну продажу і сплачується окремо. Винагорода Організатора за проведення електронних торгів становить: якщо кінцева ціна продажу становить до 1 000 000 - 3%;
від 1 000 000,01 до 10 000 000,00 грн - 1,5 %;
від 10 000 000,01 грн - 1%
кінцевої ціни продажу майна та сплачується Переможцем електронних торгів.
Повний текст правил проведення торгів доступний за посиланням
Організатор торгів:
Державне підприємство «СЕТАМ», контактний телефон «0-800-335-754», електронна адреса «service@setam.net.ua»
Відділення продавця:
АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК “ПРИВАТБАНК”