Поголів’я овець у кількості 50 голів, порода Придніпровська м’ясна Дніпропетровський КІП
Стан аукціона: Торги не відбулися
Номер лоту: 379185
Дата проведення аукціону: 12 Листопада 2019 09:00
Дата закінчення торгів: 27 Листопада 2019 09:00
Дата закінчення подання заявок: 7 Листопада 2019 09:00
Стартова ціна: 74 000.00 грн.
Гранична вартість: 64 000.00 грн.
Гарантійний внесок: 7 400.00 грн.
Крок аукціону: 3 700.00 грн.
Область: Дніпропетровська обл.
Місцезнаходження майна:

Дніпропетровська область, Криничанський район, с. Затишне, вул. Центральна, 17

Дата публікації: 8 Жовтня 2019 14:09
Протокол торгів: Протокол

В даному лоті застосовується процедура проведення електронних торгів з пониженням ціни (редукціон).
З можливістю зниження початкової вартості до граничного рівня, що становить 64 000,00 (Шістдесят чотири тисячі) грн, 00 коп.
Крок зниження становить: 5%.

Поголів’я овець у кількості 50 голів, порода Придніпровська м’ясна Дніпропетровський КІП. Середня маса 1 голови складає приблизно 40 кг.

Самостійний вивіз придбаної худоби.

Договір купівлі-продажу розміщений у розділі "Вкладення".

Реєстраційний номер лота: 379185
Категорія: Тварини
Відомості про обтяження майна:

Обтяження відсутні


Список учасників:

  • Учасник 1 Відхилено - несплата гарантійного внеску 10 Жовтня 2019 15:08:41
  • Учасник 2 Відхилено - несплата гарантійного внеску 27 Жовтня 2019 20:12:24
  • Учасник 3 Відхилено - несплата гарантійного внеску 30 Жовтня 2019 20:00:53
Порядок ознайомлення з майном:
Ознайомлення у зберігача

Відповідальна особа за ознайомлення з майном: Савченко В'ячеслав Анатолійович, тел. 0955415927 діє на підставі Ухвали господарського суду від 29.11.2018


Порядок сплати внеску:
Сплата гарантійного внеску для участі в електронних торгах здійснюється на рахунок Організатора за реквізитами, які, зокрема, вказані в квитанції, що автоматично формуються Системою в особистому кабінеті учасника, при подачі заявки на участь у торгах по певному лоту.
Порядок сплати за майно:
Протокол автоматично формується системою після закінчення електронних торгів. Переможець торгів повинен роздрукувати із особистого кабінету переможця персоніфікований протокол, підписати його та передати особисто або через представника Замовнику або надіслати його засобами зв'язку на поштову адресу Замовника. Підписаний протокол повинен надійти до Замовника не пізніше п’яти робочих днів з дати отримання протоколу переможцем в особистому кабінеті. Протягом п’яти днів з дати підписання протоколу замовник аукціону надсилає переможцю торгів пропозицію щодо укладення договору купівлі-продажу майна разом з проектом цього договору відповідно до поданої переможцем торгів пропозиції щодо встановлення ціни цього майна. Переможець торгів повинен протягом п’яти днів з дня отримання проекту договору підписати його та перерахувати кошти за придбане майно на зазначений у протоколі номер банківського рахунка. Строк оплати може бути продовжено за згодою організатора, але не довше ніж на десять календарних днів, за умови сплати переможцем торгів не менш як 50 відсотків ціни продажу майна.
Порядок оформлення участі у торгах:
"Для участі в електронних торгах, необхідно: 1. Зареєструватися в системі; 2. Подати заявку на участь в електронних торгах з особистого кабінету учасника торгів. 3. Сплатити гарантійний внесок. Розмір гарантійного внеску становить 10% від стартової ціни лоту. 4. Не пізніше кінцевого строку прийняття заяв на участь в аукціоні у електронному вигляді, заявник повинен надати до ДП “СЕТАМ” наступні документи завірені підписом фізичної особи або керівника юридичної особи і печаткою за наявності: - заяву на участь в аукціоні у письмовому вигляді, що складається у довільній формі державною мовою, яка повинна містити: найменування, організаційно-правову форму, місцезнаходження, поштову адресу заявника (для юридичної особи); прізвище, ім’я, по батькові, паспортні дані, відомості про місце проживання заявника (для фізичної особи); номер контактного телефону, адресу електронної пошти заявника (надалі — заява на участь в аукціоні у письмовому вигляді), з зазначенням відомостей про наявність або відсутність заінтересованості стосовно боржника, кредиторів, замовника, організатора аукціону; - копія документа, що підтверджує повноваження особи на здійснення дій від імені заявника; - копія документа про сплату гарантійного внеску. Винагорода організатору не входить у ціну продажу і сплачується окремо. Розмір винагороди організатора (Повіреного), яка становить 3% від кінцевої ціни продажу лота сплачується Замовником (Довірителем).
Повний текст правил проведення торгів доступний за посиланням
Організатор торгів:
Державне підприємство «СЕТАМ», контактний телефон «044-331-17-21», електронна адреса «service@setam.net.ua»
Відділення продавця:
Арбітражний керуючий ДП "Дослідне господарське "Руно" Національної академії аграрних наук України" Савченко Вячеслав Анатолійович