Добровільний продаж. Квартира № 67 ЖК "Фестивальний", вільного планування, загальною площею 108,8 кв.м та паркувальне місце № 48 (підземний паркінг) загальною площею 15.3 кв.м, за адресою: м. Дніпро, вул. Січеславська набережна, буд. 49
Стан аукціона: Торги не відбулися
Номер лоту: 377104
Дата проведення аукціону: 15 Жовтня 2019 09:00
Дата закінчення торгів: 15 Жовтня 2019 18:00
Дата закінчення подання заявок: 15 Жовтня 2019 08:00
Стартова ціна: 3 869 494.60 грн.
Гарантійний внесок: 193 474.73 грн.
Крок аукціону: 38 694.95 грн.
Область: Дніпропетровська обл.
Місцезнаходження майна:

м. Дніпро, вул. Січеславська набережна, буд. 49, квартира 67, паркомісце № 48 (підземний паркінг)

Дата публікації: 27 Вересня 2019 14:57
Протокол торгів: Протокол
Предмет іпотеки Ні
Кадастровий номер земельної ділянки
Розмір житлової площі будинку, квартири, м.кв. 86.8
Pозмір нежитлової площі будинку, квартири, м.кв. 0.
Кількість кімнат
Поверх, на якому знаходиться квартира, кімната 7
Кількість поверхів будинку 7
Площа кожної кімнати, м.кв.
Iнформація про допоміжні, підсобні приміщення та споруди
Встановлені обмеження
Oбмеження на використання квартири, будинку
Відомості про земельну ділянку, на якій розташований будинок
Правовий режим земельної ділянки
Розмір земельної ділянки, га. 0.0000

Квартира № 67 знаходиться за адресою: вул. Січеславська набережна, будинок 49, м. Дніпро, в ЖК «Фестивальний», на 7-му поверсі 5-7 поверхового житлового будинку. Загальна площа 108,8 кв.м., житлова площа 86,8 кв.м. Висота стелі приміщень 3,1 м.
Планування квартири згідно з Технічним паспортом.
Каркас будинку: залізобетонний. Фасади: алюмінієва система «Reynaers» з високоефективним утеплювачем і енергозберігаючими склопакетами. Загальні зони будинку та входи: виконано якісне оздоблення стін - декоративна штукатурка; полу – плитка; стеля - гіпсокартон, фарбування; освітлення. В будинку встановлено ліфти фірми «Schindler». Будівельні та оздоблювальні роботи квартири: Стан: після будівельників; Стіни: цегляна (газобетонна) кладка; Стелі: залізобетонні в складі каркасу будинку; Підлога: стяжки з тепло-шумоізоляцією; Вхідні двері (до квартир): сертифіковані, броньовані та протипожежні «Новый мир» (Україна).
Інженерне обладнання квартири: до квартири підведена холодна і гаряча вода; встановлені каналізаційні стояки, підведена система опалення та змонтовані підлогові радіатори опалення «New Star» (Туреччина); витяжна вентиляція через отвори в шахтах; передбачено підключення ефективних систем кондиціювання та припливної вентиляції; виконані сучасні системи зв’язку та комунікації (інтернет, телебачення, телефон) з розведенням волоконно-оптичними мережами; виконане електропостачання квартир.
Паркувальне місце № 48 розташоване у підземному паркінгу ЖК "Фестивальний" за адресою вул. Січеславська набережна, будинок 49, м. Дніпро, у приміщенні №70. Загальна площа: 15,3 кв.м. Висота стелі приміщення- 4,6 м. Розташування паркувального місця згідно з Технічним паспортом. Підлога і стеля – монолітний залізобетон, приміщення освітлюється, вентилюється, в зимовий період опалюється централізовано, на підлозі нанесена розмітка. Паркінг знаходиться у підвальному приміщенні будинку. Заїзд та виїзд у паркінг з боку вулиць Ливарна та Січеславська набережна через шлагбаум, потім через автоматичні ворота за допомогою електронного ключа. Інфраструктура: Упорядкована прибудинкова територія з пішохідними і прогулянковими зонами; внутрішній двір близько 1000 кв. м. з камерним підсвічуванням; ландшафтний дизайн з вертикальним озелененням.; обладнаний дитячий майданчик; фітнес-центр для дітей та дорослих; мультиформатний комплекс (бутики, магазини, кафе, ресторани) з окремими вхідними групами (не перетинаються з «житловими»). Житловий комплекс «Фестивальний» в Дніпрі розташовано в історичному центрі, в Соборному районі, який відрізняється чудово розвиненою інфраструктурою. У безпосередній близькості від новобудови парк Шевченка, набережна Дніпра, Монастирський острів. Неподалік працює мережа супермаркетів, торговий центр, магазини. Біля новобудови є школи, престижний ліцей, гімназія, кілька ВУЗів.

Всі витрати, пов'язані з укладенням та нотаріальним посвідченням договорів купівлі-продажу, сплачує Переможець аукціону (покупець).
Місце укладання договору купівлі-продажу м.Київ.

Договір купівлі-продажу між Переможцем аукціону та АТ КБ "ПРИВАТБАНК" укладається за встановленою формою (форма договору розміщена у розділі "Вкладення").

Реєстраційний номер лота: 377104 (уцінено лот № 371817)
Категорія: Житлова нерухомість
Відомості про обтяження майна:

Список учасників:

Немає учасників

Порядок ознайомлення з майном:
Ознайомлення у зберігача

Уповноважена особа за ознайомлення з майном: АТ КБ “ПРИВАТБАНК” Волошко Наталія Вікторівна, тел. 093 308 5370


Порядок сплати внеску:
Сплата гарантійного внеску для участі в електронних торгах здійснюється на рахунок Організатора за реквізитами, які, зокрема, вказані в квитанції, що автоматично формуються Системою в особистому кабінеті учасника, при подачі заявки на участь у торгах по певному лоту.
Порядок сплати за майно:
Розрахунок за придбане на електронних торгах майно здійснюється Переможцем електронних торгів за реквізитами, які вказані в Протоколі електронних торгів у строк не пізніше 10 банківських днів з дня затвердження протоколу про результат аукціону. Витрати, пов'язані зі складанням та нотаріальним оформленням договору купівлі-продажу сплачує Переможець аукціону (покупець). Договір купівлі-продажу між Переможцем аукціону та АТ КБ "ПРИВАТБАНК" укладається за встановленою формою (форма договору розміщена у розділі "Вкладення"). Місце укладання договору купівлі-продажу м. Київ.
Порядок оформлення участі у торгах:
Для участі в електронних торгах, необхідно:
1.Зареєструватися в системі;
2.Подати заявку на участь в електронних торгах з особистого кабінету учасника торгів.
3.Сплатити гарантійний внесок. Розмір гарантійного внеску становить 5% від стартової ціни лоту. Винагорода Організатору не входить у ціну продажу і сплачується окремо. Винагорода Організатора за проведення електронних торгів становить: якщо кінцева ціна продажу становить до 1 000 000 - 3%;
від 1 000 000,01 до 10 000 000,00 грн - 1,5 %;
від 10 000 000,01 грн - 1%
кінцевої ціни продажу майна та сплачується Переможцем електронних торгів.
Повний текст правил проведення торгів доступний за посиланням
Організатор торгів:
Державне підприємство «СЕТАМ», контактний телефон «044-331-17-21», електронна адреса «service@setam.net.ua»
Відділення продавця:
АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК “ПРИВАТБАНК”