Добровільний продаж. Права грошової вимоги за одним кредитним договором
Стан аукціона: Торги не відбулися
Номер лоту: 359974
Дата проведення аукціону: 23 Липня 2019 09:00
Дата закінчення торгів: 23 Липня 2019 18:00
Дата закінчення подання заявок: 22 Липня 2019 09:00
Стартова ціна: 472 627.28 грн.
Гарантійний внесок: 23 631.36 грн.
Крок аукціону: 9 452.55 грн.
Область: Дніпропетровська обл.
Місцезнаходження майна:

м. Дніпро, просп. Гагаріна, 115

Дата публікації: 3 Липня 2019 14:34
Протокол торгів: Протокол

Права грошової вимоги за Кредитним договором, що укладені з юридичною особою - резидентом України (далі - Позичальник). Позичальник не перебуває в стані банкрутства/санації.

Права за договорами забезпечення виконання зобов'язань Позичальника за Кредитним договором (іпотечними, застави, поруки).

Вид забезпечення:
Порука фізичної особи.

Початкова вартість продажу вказана без урахування ПДВ.

Початкова ціна продажу - залишок заборгованості за Кредитним договором (заборгованості за кредитом, заборгованості з відсотків за користування кредитом, пені за порушення строків повернення основної заборгованості за кредитом, пені за порушення строків оплати відсотків за користування кредитом, 3% річних за порушення строків повернення основної заборгованості за кредитом, 3 % річних за порушення строків оплати відсотків за користування кредитом, суми інфляційної складової за порушення строків повернення основної заборгованості за кредитом, суми інфляційної складової за порушення строків оплати відсотків за користування кредитом, штраф (можливість зниження початкової ціни не передбачається).

Залишок заборгованості за Кредитним договором в гривневому еквіваленті становить - 472 627,28 грн. (чотириста сімдесят дві тисячі шістсот двадцять сім гривень 28 копійок).

Враховуючи, що Кредитні договори, а також договорів забезпечення (поруки) містять конфіденційну інформацію (банківську та/або комерційну таємницю), ознайомлення потенційних учасників аукціону з їх змістом (без права робити та/або отримувати копії) можливе лише за умови укладення з Замовником договору про конфіденційність.

В процесі ознайомлення потенційним учасником аукціону, який уклав з Замовником договір про конфіденційність, з інформацією, що стосується об’єкта продажу та початкової ціни продажу лоту, не підлягають розкриттю відомості стосовно комерційної діяльності Позичальника чи комерційної таємниці, будь-якого проекту та інша комерційна інформація.

Строк укладання договору купівлі-продажу та розрахунків – протягом 10 робочих днів з моменту закінчення аукціону та визначення переможця.
Повний розрахунок (100% вартості лоту) грошовими коштами в день укладення договору купівлі-продажу майнових прав.

Банк має право відмовитись від укладення договору купівлі-продажу майнових прав з переможцем конкурсу у разі виявлення фактів, що можуть свідчити про його негативну ділову репутацію, а також у випадках, передбачених Законами України «Про банки і банкову діяльність», «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення».

Реєстраційний номер лота: 359974
Категорія: Права вимоги
Відомості про обтяження майна:

Вкладення відсутнє

Список учасників:

Немає учасників

Порядок ознайомлення з майном:
Ознайомлення у зберігача

Відповідальна особа за ознайомлення з майном: Заворотний Андрій Васильович, тел. 33-42-18


Порядок сплати внеску:
Сплата гарантійного внеску для участі в електронних торгах здійснюється на рахунок Організатора за реквізитами, які, зокрема, вказані в квитанції, що автоматично формуються Системою в особистому кабінеті учасника, при подачі заявки на участь у торгах по певному лоту.
Порядок сплати за майно:
Розрахунок за придбане на електронних торгах майно здійснюється переможцем електронних торгів за реквізитами, які вказані в Протоколі електронних торгів, що автоматично формується системою після закінчення електронних торгів.
Порядок оформлення участі у торгах:
Для участі в електронних торгах, необхідно:
1.Зареєструватися в системі;
2.Подати заявку на участь в електронних торгах з особистого кабінету учасника торгів.
3.Сплатити гарантійний внесок. Винагорода організатору не входить у ціну продажу і сплачується окремо. Винагорода організатора — 2% .
Організатор торгів:
Державне підприємство “СЕТАМ”, контактний телефон «044-331-17-21», електронна адреса «service@setam.net.ua»
Відділення продавця:
Акціонерне товариство “Державний ощадний банк України” Філія - Дніпропетровське обласне управління АТ “Ощадбанк”