Добровільний продаж. Право на укладення договору оренди елеваторного комплексу місткістю 84 700 куб.м для зберігання зернових культур, площею 2397,42 кв.м, за адресою: Дніпропетровська обл., Магдалинівський р-н, с. Личкове, вул. Партизанська, 83-Д
Стан аукціона: Складання акту
Номер лоту: 351283
Дата проведення аукціону: 27 Травня 2019 09:00
Дата закінчення торгів: 27 Травня 2019 18:00
Дата закінчення подання заявок: 26 Травня 2019 09:00
Стартова ціна: 840 000.00 грн.
Гарантійний внесок: 840 000.00 грн.
Крок аукціону: 50 000.00 грн.
Область: Дніпропетровська обл.
Місцезнаходження майна:

Дніпропетровська обл., Магдалинівський р-н, с. Личкове, вул. Партизанська, 83-Д

Дата публікації: 17 Травня 2019 18:23
Протокол торгів: Протокол
Переможець
Учасник 1
840 000.00 грн.
27 Травня 2019 09:00:50
Учасник 1
840 000.00 грн.
Blockchain хеш
Кадастровий номер земельної ділянки
Предмет іпотеки Ні
Oбсяг та основна номенклатура продукції (робіт, послуг), у тому числі експортної
Кількість та склад робочих місць
Додаткові відомості

Право на укладення договору оренди елеваторного комплексу місткістю 84 700 куб.м для зберігання зернових культур, площею 2397,42 кв.м.

Елеваторний комплекс місткістю 84 700 м. куб. для зберігання зернових культур, площею 2397,42 кв.м. та рухоме майно - обладнання, що знаходяться за адресою: Дніпропетровська обл., Магдалинівський р-н, с. Личкове, вул. Партизанська, 83-Д (далі – Об’єкт Оренди).

Стартова ціна лота (розмір щомісячної орендної плати) вказана з урахуванням ПДВ.

Іпотека: перебуває в іпотеці АТ «Ощадбанк».

Правовий режим Об’єкта оренди: планується його набуття АТ «Ощадбанк» у власність (залишення за собою) в порядку, передбаченому ст. 49 Закону України «Про іпотеку», на момент укладення договору оренди.

Правовий режим земельної ділянки: договір оренди строком на 49 років до 2062 року.

Наявність комунікацій: наявні комунікації, необхідні для забезпечення діяльності об’єкту.

Проведення розрахунків за договором оренди:
- Орендар (переможець торгів (аукціону) в день укладення договору оренди сплачує Орендодавцю гарантійний платіж у розмірі суми орендної плати за останній місяць строку оренди, з урахуванням ПДВ;
- орендна плата сплачується до 15 числа поточного місяця строку оренди;
- Орендар зобов’язаний за власний рахунок провадити поточний ремонт Об’єкта оренди;
- Орендар має право за власний рахунок провадити капітальний ремонт Об’єкта оренди за умови попереднього погодження з орендодавцем переліку робіт та кошторису на їх виконання з наступним відшкодуванням вартості проведених витрат в сумі, що не перевищуватиме 2 520 000,00 грн, шляхом зарахування їх вартості в рахунок сплати орендної плати щомісячно рівними частинами протягом залишку строку оренди після завершення проведення відповідних робіт, надання належним чином оформлених документів, що підтверджують їх виконання, прийняття, вартість та оплату (акти виконаних робіт, довідки про вартість виконаних робіт, розрахункові документи тощо), а також надання виконаного за рахунок Орендаря звіту незалежного експерта, погодженого з Орендодавцем, що підтверджуватиме факт проведення відповідних робіт та їх відповідність витраченим коштам.

Індексація орендної плати (перегляд ціни):
- Щомісячна індексація орендної плати на індекс інфляції.

Додаткові платежі:
- Окремо від орендної плати Орендар компенсує Орендодавцю витрати, пов’язані з утриманням та збереженням Об’єкта оренди (орендна плата за земельну ділянку, на якій розташований Об’єкт оренди, оплата всіх комунальних, експлуатаційних послуг, відшкодування податків та інших обов’язкових платежів, охорони) або самостійно їх сплачує на підставі окремих договорів з постачальниками послуг.

Додаткові зобов’язання орендаря:
- За власні кошти застрахувати Об’єкт оренди на користь Орендодавця протягом 10 робочих днів з моменту укладення Договору оренди та надати підтверджуючі документи Орендодавцю.

Строк оренди: 12 місяців.

Під час торгів (аукціону) його учасники подають свої цінові пропозиції щодо розміру щомісячної орендної плати, а переможцем визнається учасник, від якого на момент завершення електронних торгів (аукціону) надійшла найвища цінова пропозиція щодо розміру щомісячної орендної плати.

Банк має право відмовитися від укладення договору оренди у таких випадках:
- ненабуття Об’єкта оренди у власність Банка на момент укладення договору оренди;
- наявності відомостей негативного характеру стосовно ділової репутації переможця торгів (аукціону), що ставить під сумніви можливість виконання ним умов договору оренди;
- наявності конфлікту інтересів та / або судових справ проти Банку у переможця торгів (аукціону) або його пов’язаних осіб чи кінцевого бенефіціарного власника;
- відсутності підтвердження стабільного фінансового стану переможця торгів (аукціону) відповідно до фінансової звітності, який дозволятиме виконувати зобов’язання за договором оренди;
- у випадках, передбачених Законами України «Про банки і банкову діяльність», «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення»;
- недосягнення згоди з інших, не передбачених умовами проведення торгів (аукціону), істотних умов договору оренди.

Для перевірки вищезазначеної інформації переможець торгів (аукціону) надає відповідні документи, за визначеним переліком та запитом Банку.

Реєстраційний номер лота: 351283
Категорія: Промислова нерухомість
Відомості про обтяження майна:

Вкладення відсутнє

Список учасників:

  • Учасник 1 Сплачено доплату 20 Травня 2019 13:17:26
  • Учасник 2 Відхилено - несплата гарантійного внеску 20 Травня 2019 20:30:51
  • Учасник 3 Відхилено - несплата гарантійного внеску 23 Травня 2019 18:21:47
  • Учасник 4 Відхилено - несплата гарантійного внеску 25 Травня 2019 00:50:18
Порядок ознайомлення з майном:
Ознайомлення у зберігача

Відповідальна особа за ознайомлення з майном: Гаркуша Станіслав Іванович, тел. 249-23-12


Порядок сплати внеску:
Сплата гарантійного внеску для участі в електронних торгах здійснюється на рахунок Організатора за реквізитами, які, зокрема, вказані в квитанції, що автоматично формуються Системою в особистому кабінеті учасника, при подачі заявки на участь у торгах по певному лоту.
Порядок сплати за майно:
Розрахунок за придбане на електронних торгах майно здійснюється переможцем електронних торгів за реквізитами, які вказані в Протоколі електронних торгів, що автоматично формується системою після закінчення електронних торгів.
Порядок оформлення участі у торгах:
Для участі в електронних торгах, необхідно:
1.Зареєструватися в системі;
2.Подати заявку на участь в електронних торгах з особистого кабінету учасника торгів.
3.Сплатити гарантійний внесок. Винагорода організатору не входить у ціну продажу і сплачується окремо. Винагорода організатора 1,2 % від річної суми орендної плати, розрахованої, виходячи з найвищого розміру щомісячної орендної плати, запропонованої під час торгів (аукціону).
Повний текст правил проведення торгів доступний за посиланням
Організатор торгів:
Державне підприємство “СЕТАМ”, контактний телефон «044-331-17-21», електронна адреса «service@setam.net.ua»
Відділення продавця:
Акціонерне товариство “Державний ощадний банк України.”