Добровільний продаж. Право на укладення договору купівлі-продажу цілісного майнового комплексу загальною площею 31198,1 кв.м
Стан аукціона: Складання акту
Номер лоту: 322536
Дата проведення аукціону: 26 Грудня 2018 09:00
Дата закінчення торгів: 26 Грудня 2018 18:00
Дата закінчення подання заявок: 25 Грудня 2018 09:00
Стартова ціна: 50 000 000.00 грн.
Гарантійний внесок: 2 500 000.00 грн.
Крок аукціону: 50 000.00 грн.
Область: м.Київ
Місцезнаходження майна:

м. Київ, вул. Каунаська, буд. 27

Дата публікації: 18 Грудня 2018 18:56
Протокол торгів: Протокол
Переможець
Учасник 1
50 000 000.00 грн.
26 Грудня 2018 13:33:59
Учасник 1
50 000 000.00 грн.
Blockchain хеш

Право на укладення договору купівлі-продажу цілісного майнового комплексу загальною площею 31198,1 кв.м.
Об’єкт: Цілісний майновий комплекс загальною площею 31 198,1 кв. м з усіма невід’ємними складовими частинами та приналежностями в кількості 40 од, що знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Каунаська, буд. 27.
Ціна продажу Об’єкта (сума договору) купівлі-продажу Об’єкта складає 170 000 000 (сто сімдесят мільйонів) гривень 00 коп., в т.ч. ПДВ - 3 354 500,00 грн..
Розмір першого платежу за договором  купівлі-продажу буде встановлений в процесі торгів, але мінімальний його розмір становить  50 000 000 (п’ятдесят мільйонів) гривень 00 коп. У разі, якщо в процесі торгів відповідним учасником буде зроблено цінову пропозицію, розмір першого платежу за якою перевищуватиме 170 000 000 (сто сімдесят мільйонів) гривень 00 коп., ціна продажу Об’єкта (сума договору) купівлі-продажу Об’єкта автоматично дорівнюватиме такій ціновій пропозиції.   
Під час торгів (аукціону) його учасники подають свої цінові пропозиції щодо розміру першого платежу (суми, що сплачується переможцем торгів в день укладення договору купівлі-продажу), а переможцем визнається учасник, від якого на момент завершення електронних торгів надійшла найвища цінова пропозиція щодо розміру першого платежу. Найвищий розмір першого платежу, визначений за результатом проведення торгів, сплачується переможцем торгів виключно в рахунок сплати ціни продажу Об’єкта (суми договору) купівлі-продажу Об’єкта в день його укладення і не сплачується окремо як ціна купівлі самого лота.

Винагорода організатору не входить у ціну продажу Об’єкта (суми договору) купівлі-продажу Об’єкта і сплачується окремо. Винагорода організатора складає 0,5% від загальної (кінцевої) ціни продажу Об’єкта (суми договору) купівлі-продажу Об’єкта

ПДВ нараховується та сплачується відповідно до чинного законодавства

Іпотека: ні

Правовий режим нежитлових будівель, споруд та земельних ділянок: цілісний майновий комплекс знаходиться у приватній власності АТ «Ощадбанк» та розташований на трьох земельних ділянках: 1) на земельній ділянці кадастровий номер №8000000000:63:113:0004, загальною площею 0.5894 га із цільовим призначенням – 12.04 Для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства, категорія земель – землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення, вид використання земельної ділянки – для будівництва, експлуатації та обслуговування багатоповерхового паркінгу (далі – Земельна ділянка 1); 2) на земельній ділянці кадастровий номер №8000000000:63:131:0001, загальною площею 7.7393 га із цільовим призначенням - 02.07. для іншої житлової забудови, категорія земель – землі житлової та громадської забудови, вид використання земельної ділянки – для будівництва, експлуатації та обслуговування багатоповерхового житлового комплексу з підземними та наземними паркінгами (гаражами), адміністративно-офісними приміщеннями, торговельно-розважальними, навчальними, оздоровчими закладами та іншими об’єктами загального користування (далі – Земельна ділянка 2); 3) на земельній ділянці кадастровий номер №8000000000:63:131:0002, загальною площею 0.2927 га із цільовим призначенням – 11.02 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (далі – Земельна ділянка 3) (далі Земельна ділянка 1, Земельна ділянка 2 та Земельна ділянка 3 разом – Земельні ділянки). Земельні ділянки зареєстровані в Державному земельному кадастрі відповідно до Закону України "Про Державний земельний кадастр". Право власності на Земельну ділянку 1 та Земельну ділянку 2 зареєстровано у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно за Київською міською радою, форма власності комунальна.

Відповідно до ч. 3 ст. 124 Земельного кодексу України передача в оренду Земельної ділянки 1 та Земельної ділянки 2, що перебувають у комунальній власності, а Земельної ділянки 3 – за умови реєстрації на неї права комунальної власності в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно, переможцю конкурсу (покупцю) без зміни їх меж та цільового призначення здійснюватиметься на підставі рішення Київської міської ради в порядку, передбаченому ст. 123 Земельного кодексу України, без складення документації із землеустрою.

Наявність комунікацій: так.

Сплата залишку ціни продажу (різниця між ціною продажу об’єкта та ціною продажу лота) – рівними частинами протягом 24 місяців від дати укладення договору купівлі - продажу.

Плата за розстрочення (проценти) – 17% річних (які нараховуються на суму фактичного залишку заборгованості та сплачуються щомісячно), крім того ПДВ 20 %.

Витрати, пов’язані з укладенням та нотаріальним посвідченням договору купівлі-продажу, сплатою відповідних зборів та обов’язкових платежів, покладаються на покупця (переможця аукціону).

Перехід права власності на відчужуване майно відбувається в день укладення договору купівлі-продажу за умови сплати першого платежу.

>Забезпечення: не є обов’язковим за умови підтвердження стабільного фінансового стану переможця торгів (аукціону) згідно з його фінансовою звітністю, який (фінансовий стан) дозволятиме своєчасно та в повній мірі виконувати грошові зобов’язання за договором купівлі-продажу.

Банк має право відмовитися від укладення договору купівлі-продажу у таких випадках:

- наявності відомостей негативного характеру стосовно ділової репутації переможця торгів (аукціону), що ставить під сумніви можливість виконання ним умов договору купівлі-продажу;

- наявності конфлікту інтересів та / або судових справ проти Банку у переможця торгів (аукціону) або його пов’язаних осіб чи кінцевого бенефіціарного власника;

- відсутності підтвердження стабільного фінансового стану переможця торгів (аукціону) відповідно до фінансової звітності, який дозволятиме виконувати зобов’язання за договором купівлі-продажу;

- у випадках, передбачених Законами України «Про банки і банкову діяльність», «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення»;

- недосягнення згоди з інших, не передбачених умовами проведення торгів (аукціону), істотних умов договору купівлі – продажу.

 

Для перевірки вищезазначеної інформації переможець торгів (аукціону) надає відповідні документи, за визначеним переліком та запитом Банку.

Реєстраційний номер лота: 322536
Категорія: Інше
Відомості про обтяження майна:

Вкладення відсутнє

Список учасників:

  • Учасник 1 Сплачено доплату 20 Грудня 2018 12:25:43
Порядок ознайомлення з майном:
Ознайомлення у зберігача

Відповідальна особа за ознайомлення з майном: Гаркуша Станіслав Іванович, тел. 249-23-12


Порядок сплати внеску:
Сплата гарантійного внеску для участі в електронних торгах здійснюється на рахунок Організатора за реквізитами, які, зокрема, вказані в квитанції, що автоматично формуються Системою в особистому кабінеті учасника, при подачі заявки на участь у торгах по певному лоту.
Порядок сплати за майно:
Розрахунок за придбане на електронних торгах майно здійснюється переможцем електронних торгів за реквізитами, які вказані в Протоколі електронних торгів, що автоматично формується системою після закінчення електронних торгів.
Порядок оформлення участі у торгах:
Для участі в електронних торгах, необхідно:
1.Зареєструватися в системі;
2.Подати заявку на участь в електронних торгах з особистого кабінету учасника торгів.
3.Сплатити гарантійний внесок. Винагорода організатору не входить у ціну продажу і сплачується окремо. Винагорода організатора 0,5%.
Організатор торгів:
Державне підприємство “СЕТАМ”, контактний телефон «044-331-17-21», електронна адреса «service@setam.net.ua»
Відділення продавця:
Акціонерне товариство “Державний ощадний банк України”