Добровільний продаж. Однокімнатна квартира №118А, загальною площею 60,2 кв.м, в ЖК "Воскресенський"за адресою: м. Київ, вул. Запорожця Петра, будинок 26-А
Стан аукціона: Торги не відбулися
Номер лоту: 318037
Дата проведення аукціону: 18 Грудня 2018 09:00
Дата закінчення торгів: 18 Грудня 2018 18:00
Дата закінчення подання заявок: 18 Грудня 2018 08:00
Стартова ціна: 885 500.00 грн.
Гарантійний внесок: 44 275.00 грн.
Крок аукціону: 8 855.00 грн.
Область: м.Київ
Місцезнаходження майна:

м. Київ, вул. Запорожця Петра, будинок 26-А, кв. №118А

Дата публікації: 27 Листопада 2018 16:37
Протокол торгів: Протокол
Предмет іпотеки Ні
Кадастровий номер земельної ділянки
Розмір житлової площі будинку, квартири, м.кв. 60.2
Pозмір нежитлової площі будинку, квартири, м.кв. 0.
Кількість кімнат 1
Поверх, на якому знаходиться квартира, кімната 5
Кількість поверхів будинку 26
Площа кожної кімнати, м.кв.
Iнформація про допоміжні, підсобні приміщення та споруди
Встановлені обмеження
Oбмеження на використання квартири, будинку
Відомості про земельну ділянку, на якій розташований будинок
Правовий режим земельної ділянки
Розмір земельної ділянки, га. 0.0000

1-кімнатна квартира №118А загальною площею 60,2 кв.м, житловою площею 24,8 кв.м в сучасному Житловому комплексі "Воскресенський"за адресою: м. Київ, вул. Запорожця Петра, будинок 26-А
Квартира розташована на 5 поверсі 26-ти поверхового монолітно-каркасного житлового будинку. Зовнішні стіни - цегляні, перекриття - залізобетонний моноліт, висота стель - 2,73 м. Будинок введений в експлуатацію в 2011 році та вже частково заселений.
Внутрішньобудинкові мережі: централізовані електропостачання (власна трансформаторна підстанція), опалення (власна лінія теплопункту), гаряче та холодне водопостачання, каналізація.
Інженерне обладнання квартири: електричне живлення підведене до квартири, розводка опалення та водопостачання по квартирі, встановлені радіатори опалення, каналізаційні стояки, лічильники електроенергії та води, металопластикові вікна, металеві вхідні двері.
Будинок обладнаний сучасними ліфтами OTIS для перевезення мешканців (один пасажирський та один вантажо-пасажирський на кожний під'їзд) та ліфтом для транспортування пожежних підрозділів, підземним паркінгом на 89 паркувальних місць, гостьовим паркінгом на 20 паркувальних місць, дитячим майданчиком, системою протипожежної безпеки. В будинку функціонує цілодобова охорона, передбачені консьєржи.
Інфраструктура: поруч знаходяться продуктові, продовольчі та будівельні магазини, ТРК, кафе, фітнес-центр, школи, дитячі садки, дитяча поліклініка і лікарня, парк "Аврора" з сучасним дитячим майданчиком і артезіанською свердловиною, лісопаркова зона, озеро "Райдужне". На І-ІІ поверхах будинку функціонують салон краси, ремонт одягу, медична лабораторія, медичний центр, заклад громадського харчування.
Мікрорайон має зручне транспортне сполучення: трамвай, тролейбус, маршрутні таксі, станції метрополітену «Чернігівська», «Дарниця» - до 15 хвилин громадським транспортом.
Всі витрати, пов“язані з укладенням та нотаріальним посвідченням договорів купівлі-продажу, сплачує Переможець аукціону (Покупець)

Договір купівлі-продажу між Переможцем аукціону та АТ КБ “ПРИВАТБАНК” розміщений у розділі "Вкладення".

Реєстраційний номер лота: 318037
Категорія: Житлова нерухомість
Відомості про обтяження майна:

Список учасників:

  • Учасник 1 Відхилено - несплата гарантійного внеску 3 Грудня 2018 00:36:10
Порядок ознайомлення з майном:
Ознайомлення у зберігача

Уповноважена особа АТ КБ "Приватбанк" Поплевічев Павло Геннадійович тел. 097 740 59 29


Порядок сплати внеску:
Сплата гарантійного внеску для участі в електронних торгах здійснюється на рахунок Організатора за реквізитами, які, зокрема, вказані в квитанції, що автоматично формуються Системою в особистому кабінеті учасника, при подачі заявки на участь у торгах по певному лоту.
Порядок сплати за майно:
Розрахунок за придбане на електронних торгах майно здійснюється Переможцем електронних торгів за реквізитами, які вказані в Протоколі електронних торгів у строк не пізніше 10 банківських днів з дня затвердження протоколу про результат аукціону. Витрати, пов'язані зі складанням та нотаріальним оформленням договору купівлі-продажу сплачує Переможець аукціону (покупець). Договір купівлі-продажу між Переможцем аукціону та АТ КБ "ПРИВАТБАНК" укладається за встановленою формою (форма договору розміщена у розділі "Вкладення"). Місце укладання договору купівлі-продажу м. Київ.
Порядок оформлення участі у торгах:
Для участі в електронних торгах, необхідно:
1.Зареєструватися в системі;
2.Подати заявку на участь в електронних торгах з особистого кабінету учасника торгів.
3.Сплатити гарантійний внесок. Розмір гарантійного внеску становить 5% від стартової ціни лоту. Винагорода Організатору не входить у ціну продажу і сплачується окремо. Винагорода Організатора за проведення електронних торгів становить 3% від кінцевої ціни продажу майна та сплачується Переможцем електронних торгів.
Організатор торгів:
Державне підприємство «СЕТАМ», контактний телефон «044-331-17-21», електронна адреса «service@setam.net.ua»
Відділення продавця:
АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК “ПРИВАТБАНК”.