Добровільний продаж. Буд. туристсько-лікувального комплексу "Арніка", заг. пл. 4310.3 кв.м., за адресою: Львівська обл.,Сколівський р-н.,с. Дубина,вул.Січових Стрільців,буд. 252а
Стан аукціона: Торги не відбулися
Номер лоту: 316623
Дата проведення аукціону: 10 Грудня 2018 09:00
Дата закінчення торгів: 10 Грудня 2018 18:00
Дата закінчення подання заявок: 9 Грудня 2018 09:00
Стартова ціна: 6 000 000.00 грн.
Гарантійний внесок: 300 000.00 грн.
Крок аукціону: 60 000.00 грн.
Область: Львівська обл.
Місцезнаходження майна:

Львівська обл.,Сколівський р-н.,с. Дубина,вул.Січових Стрільців,буд. 252а

Дата публікації: 20 Листопада 2018 15:49
Протокол торгів: Протокол
Кадастровий номер земельної ділянки
Предмет іпотеки Ні

Лікувально - оздоровчий комплекс «Арніка» знаходиться у гірській мальовничій місцевості національного парку «Сколівські Бескиди». Відстань до м. Сколе - 5 км.; до гірськолижних курортів смт. Славське і відпочинкового гірськолижного комплексу «Плай» - 30 км.; до обласного центру м. Львів - 103 км.; до Кам’янецького водоспаду - 4 км.; до Урицьких скель («Тустань» - найпопулярнішого відпочинку на Сколівщині) - 28 км.; на міжнародній автомобільній трасі Київ-Чоп – 200 м.

Об’єкти нерухомого майна ТЛК «Арніка» розташовані на земельній ділянці, площа якої становить 2,1 га. (Державний акт на право користування землею) та знаходиться поза межами села, кадастровий номер земельної ділянки – відсутній.

Об’єкт введено в експлуатацію в 1991 році.

В цілому до складу ЛОК «Арніка», відповідно до Витягу з реєстру прав власності на нерухоме майно, входять:

  • насосна станція, літера Б, площею 56,7 кв.м., водопостачання здійснюється з артезіанської свердловини через водонапірну вежу 15 м. куб., з дозволом на спецводокористування;

  • трансформаторна підстанція, літера В, потужністю 160 кВт, цегляна будівля загальною площею 22,1 кв. м.;

  • спальний корпус № 1 літера Г, двоповерхова цегляна будівля загальною площею 1697,4 кв.м., 50 кімнат на 120 ліжкомісць, кожна кімната /2-х і 3-х місні/ забезпечена санвузлами /душ, туалет, умивальник/;

  • спальний корпус № 2 літера Д, двоповерхова цегляна будівля площею 1714,4 кв. м. на 52 кімнати;

  • незавершене будівництво літери Е, М, (клуб-їдальня, актовий зал): клуб - їдальня загальною площею 1438 м. кв., двоповерхова цегляна будівля, частково введена в експлуатацію /без актового залу/, бар, ресторан, банкетний зал;

  • господарські будівлі: літера Ж (склад, площею 396,4 кв.м.), літера Є (склад-котельня, площею 382,5 кв.м.), літера З (склад, площею 40,8 кв.м.);

Комплекс має свою котельню з двома газовими котлами Протерн 120, трансформаторну підстанція потужністю 160 кВт та власну артезіанську свердловину.

Поблизу ТЛК «Арніка» у с. Дубина знаходиться гора Ключ з унікальними кам’яними брилами та Водоспад Кам’янка на однойменній річці. Сам водоспад належить до національного природного парку «Сколівські Бескиди» і є геологічною пам’яткою природи та об’єктом рекреаційного туризму.

Також, в даній місцевості розташовані джерела з сірководневою мінеральною водою. Вода в цьому джерелі схожа на Трускавецьку «Нафтусю».

Поряд знаходиться Журавлине або «Мертве» озеро. Вода прозора, але через велику насиченість сірководнем у ньому відсутні живі організми. Довкола озера росте смереково-ялицевий ліс, трапляються невеликі скелі. Саме озеро та навколишні ліс чарують своєю красою.

Оздоровчий комплекс «Арніка» не наданий в заставу, не переданий в оренду чи безоплатне користування, не є предметом обтяження, в податковій заставі і під забороною (арештом) не перебуває, питання права власності на комплекс не є предметом судового розгляду.

Всі витрати, пов’язані з придбанням об’єкта продажу, зокрема, витрати, пов’язані з нотаріальним посвідченням договору купівлі-продажу та державною реєстрацією речових прав, сплатою податків та інших обов’язкових платежів, включаючи збір на обов’язкове державне пенсійне страхування, несе покупець (переможець конкурсу).

Реєстраційний номер лота: 316623
Категорія: Будівлі
Відомості про обтяження майна:

Вкладення відсутнє

Список учасників:

Немає учасників

Порядок ознайомлення з майном:
Ознайомлення у зберігача

Відповідальна особа : Горбач Надія Йосифівна тел. 050 371 29 55


Порядок сплати внеску:
Сплата гарантійного внеску для участі в електронних торгах здійснюється на рахунок Організатора за реквізитами, які, зокрема, вказані в квитанції, що автоматично формуються Системою в особистому кабінеті учасника, при подачі заявки на участь у торгах по певному лоту.
Порядок сплати за майно:
Розрахунок за придбане на електронних торгах майно здійснюється переможцем електронних торгів за реквізитами, які вказані в Протоколі електронних торгів, що автоматично формується системою після закінчення електронних торгів.
Порядок оформлення участі у торгах:
Електронні торги за даним лотом відбуваються згідно з ПОРЯДКОМ реалізації майна шляхом проведення електронних торгів (добровільний продаж), який розміщено на сайті. Для участі в електронних торгах, необхідно:
1.Зареєструватися в системі;
2.Подати заявку на участь в електронних торгах з особистого кабінету учасника торгів.
3.Сплатити гарантійний внесок. Розмір гарантійного внеску становить 5% від стартової ціни лоту.
Винагорода організатору не входить у ціну продажу і сплачується окремо. Розмір винагороди організатора 1%.
Повний текст правил проведення торгів доступний за посиланням
Організатор торгів:
Державне підприємство «СЕТАМ», контактний телефон «044-331-17-21», електронна адреса «service@setam.net.ua»
Відділення продавця:
ТОВ «ЛЬВІВТУРИСТ»