Добровільний продаж. Права вимоги за Кредитними договорами та договорами іпотеки, договорами застави, договорами поруки (нежитлова нерухомість)
Стан аукціона: Торги не відбулися
Номер лоту: 293602
Дата проведення аукціону: 9 Серпня 2018 09:00
Дата закінчення торгів: 9 Серпня 2018 18:00
Дата закінчення подання заявок: 8 Серпня 2018 09:00
Стартова ціна: 288 836.00 грн.
Гарантійний внесок: 14 441.80 грн.
Крок аукціону: 2 888.36 грн.
Область: м.Київ
Місцезнаходження майна:

м. Київ, вул. Лєскова, 9 

Дата публікації: 20 Липня 2018 15:36
Протокол торгів: Протокол

Права вимоги за Кредитними договорами та договорами іпотеки, договорами застави, договорами поруки, які забезпечують зобов’язання боржників за Кредитними договорами та відступаються переможцю торгів разом з останніми

Нежитлова нерухомість, адреса розташування (постійного зберігання): Дніпропетровська область, м. Нікополь, пр. Трубників.

Істотні умови проведення торгів для даного лоту:
Покупець – суб’єкт господарювання, який у встановленому порядку набув право на надання фінансових послуг: надання коштів у позику, в тому числі і на умовах фінансового кредиту; та/або факторинг.
- строк укладання Договорів відступлення (продажу) права вимоги та здійснення розрахунків – протягом 10 робочих днів з моменту закінчення торгів та визначення переможця;
- переможцем торгів не може бути особа, яка не була верифікована Замовником.

Реєстраційний номер лота: 293602
Категорія: Права вимоги
Відомості про обтяження майна:

Вкладення відсутнє

Список учасників:

Немає учасників

Порядок ознайомлення з майном:
Ознайомлення у зберігача

Відповідальна особа за ознайомлення з документами щодо об’єкту продажу: АТ "Райффайзен Банк Аваль", тел. 0 800 300 800


Порядок сплати внеску:
Сплата гарантійного внеску для участі в електронних торгах здійснюється на рахунок Організатора за реквізитами, які, зокрема, вказані в квитанції, що автоматично формуються Системою в особистому кабінеті учасника, при подачі заявки на участь у торгах по певному лоту.
Порядок сплати за майно:
Розрахунок за придбане на електронних торгах майно здійснюється переможцем електронних торгів за реквізитами, які вказані в Протоколі електронних торгів, що автоматично формується системою після закінчення електронних торгів.
Порядок оформлення участі у торгах:
Електронні торги за даним лотом відбуваються згідно з ПОРЯДКОМ реалізації майна шляхом проведення електронних торгів (добровільний продаж), який розміщено на сайті. Для участі в електронних торгах, необхідно:
1.Зареєструватися в системі;
2.Подати заявку на участь в електронних торгах з особистого кабінету учасника торгів.
3.В разі продажу прав вимоги: Покупець – суб’єкт господарювання, який у встановленому порядку набув право на надання фінансових послуг: надання коштів у позику, в тому числі і на умовах фінансового кредиту; та/або факторинг. Обов’язкова верифікація потенційного покупця Замовником до проведення торгів. Для проведення верифікації на адресу Замовника необхідно надати відомості про код ЄДРПОУ.
При продажі майна Банку - фізична особа, що має повну дієздатність, або її належним чином уповноважений представник; юридична особа в особі представника, уповноваженого діяти від її імені, які зареєструвалися на Веб сайті, сплатили гарантійний внесок, відповідають вимогам до Учасників торгів, визначених правилами, та допущені Організатором до участі в Електронних торгах відповідно до вимог Правил.
4.Сплатити гарантійний внесок. Розмір гарантійного внеску становить 5% від стартової ціни лоту. Винагорода організатору не входить у ціну продажу і сплачується окремо. Розмір винагороди організатора 1,8%. 5.Всі витрати пов'язані з укладанням Договору купівлі-продажу несе Покупець.
Повний текст правил проведення торгів доступний за посиланням
Організатор торгів:
Державне підприємство “СЕТАМ”
Відділення продавця:
Публічне акціонерне товариство “Райффайзен Банк”