Підвальні приміщення загальною площею 762,2 м2, розташовані в 5-ти поверховому житловому будинку, за адресою: Полтавська обл., Пирятинський р-н, м. Пирятин, вул. Проїздна, буд. 14-а
Стан аукціона: Торги не відбулися
Номер лоту: 281318
Дата проведення аукціону: 15 Червня 2018 09:00
Дата закінчення торгів: 2 Липня 2018 18:00
Дата закінчення подання заявок: 5 Червня 2018 09:00
Стартова ціна: 729 600.00 грн.
Гранична вартість: 364 800.00 грн.
Гарантійний внесок: 72 960.00 грн.
Крок аукціону: 72 960.00 грн.
Область: Полтавська обл.
Місцезнаходження майна:

Полтавська обл., Пирятинський р-н, м. Пирятин, вул. Проїздна, буд. 14-а

Дата публікації: 21 Травня 2018 14:46
Протокол торгів: Протокол
Кадастровий номер земельної ділянки
Предмет іпотеки Ні
Розмір площі 762.2
Призначення об'єкта підвал, нежитлове приміщення
Встановлені обмеження відсутні
Відомості про земельну ділянку, на якій розташоване нежитлове приміщення
Правовий режим земельної ділянки
Розмір земельної ділянки, га. 0.0000

Повторні електронні торги з продажу майна.

Підвальні приміщення загальною площею 762,2 м2 , розташовані в 5-ти поверховому житловому будинку, 2007 року побудови, з наступними характеристиками: фундамент – бетон, стіни – цегла, перекриття – залізобетон, покрівля – бітум. В підвалі 6 підвальних приміщень, підсобні приміщення відсутні. Висота приміщень – 1,50 м. Підвальні приміщення, як частина будинку, знаходяться на земельній ділянці спільного користування, яка належним чином не оформлена. Оформлення права володіння або користування (при необхідності) земельною ділянкою належним чином, покладається на покупця. Місцезнаходження: Полтавська обл., Пирятинський р-н, м. Пирятин, вул. Проїздна, буд. 14-а.

Право власності на земельну ділянку не переходить.

Додаткова інформація щодо участі в торгах та проект договору купівлі-продажу майна знаходиться в розділі "Вкладення".

Правила проведення електронних торгів майном банкрутів розміщені у розділі "Регламент".

Аукціон проводиться з можливістю зниження початкової вартості (редукціон), але не нижче, ніж до граничної вартості, яка становить 50 % від початкової ціни. Крок зниження вартості становить 10 %.
Якщо після зниження початкової вартості виявиться бажаючий (бажаючі) укласти договір, аукціон проводиться у загальному порядку.

Реєстраційний номер лота: 281318
Категорія: Нежитлове приміщення
Відомості про обтяження майна:

інформація відсутня


Список учасників:

Немає учасників

Порядок ознайомлення з майном:
Ознайомлення у зберігача

Для ознайомлення з майном необхідно подати заявку на ознайомлення в електронному вигляді на електронну адресу: pumtb@ukr.net, або звернувшись за телефоном ліквідатора 

Арбітражний керуючий Кардаш Сергій Леонідович, що діє на підставі свідоцтва Міністерства юстиції України № 752, дата видачі - 10.04.2013 р. тел. 099-120-44-04


Порядок сплати внеску:
Сплата гарантійного внеску для участі в електронних торгах здійснюється на рахунок ДП “СЕТАМ” за реквізитами, які, зокрема, вказані в квитанції, що автоматично формуються Системою в особистому кабінеті учасника, при подачі заявки на участь у торгах по певному лоту.
Порядок сплати за майно:
Протокол автоматично формується системою після закінчення електронних торгів. Протягом п'яти днів з дати підписання протоколу, замовник аукціону надсилає переможцеві торгів проект договору. Розрахунок за придбане на електронних торгах майно здійснюється переможцем електронних торгів протягом 5 банківських днів із дня, наступного з дня одержання проекту договору з пропозицією щодо укладення договору купівлі-продажу майна від замовника аукціону.
Порядок оформлення участі у торгах:
"Для участі в електронних торгах, необхідно: 1.Зареєструватися в системі; 2. Подати заявку на участь в електронних торгах з особистого кабінету учасника торгів. 3.Сплатити гарантійний внесок. Розмір гарантійного внеску становить 10% від стартової ціни лоту. 4.Надати до ДП “СЕТАМ” наступні документи, завірені підписом фізичної особи або керівника юридичної особи і печаткою за наявності: - заява на участь в аукціоні, з зазначенням відомостей про наявність або відсутність заінтересованості стосовно боржника, кредиторів, замовника, організатора аукціону; - копія документа, що підтверджує повноваження особи на здійснення дій від імені заявника; - копія документа про сплату гарантійного внеску.
Повний текст правил проведення торгів доступний за посиланням
Організатор торгів:
Державне підприємство «СЕТАМ», контактний телефон «044-331-17-21», електронна адреса «service@setam.net.ua»
Відділення продавця:
Перша українська міжрегіональна товарна біржа