Добровільний продаж. Виробнича будівля з пошиття жіночого та чоловічого одягу з сучасним обладнанням, загальна площа 4228.9 кв.м, за адресою Вінницька обл., Жмеринський р-н, смт. Браїлів, вул. Монастирська (колишня - Леніна), буд. № 16
Стан аукціона: Торги не відбулися
Номер лоту: 256598
Дата проведення аукціону: 10 Січня 2018 09:00
Дата закінчення торгів: 10 Січня 2018 18:00
Дата закінчення подання заявок: 9 Січня 2018 09:00
Стартова ціна: 5 000 000.00 грн.
Гарантійний внесок: 250 000.00 грн.
Крок аукціону: 50 000.00 грн.
Область: Вінницька обл.
Місцезнаходження майна:

Вінницька обл., Жмеринський р-н, смт. Браїлів, вул. Монастирська (колишня - Леніна), буд. № 16

 

Дата публікації: 21 Грудня 2017 15:37
Протокол торгів: Протокол
Кадастровий номер земельної ділянки
Предмет іпотеки Ні
Oбсяг та основна номенклатура продукції (робіт, послуг), у тому числі експортної
Кількість та склад робочих місць
Додаткові відомості

Діюче виробництво з пошиття жіночого та чоловічого верхнього одягу, сорочок, курток, спецодягу і т.д., з сучасним обладнанням. Продається разом з 60% статутного капіталу цієї швейної фабрики, що включає в себе 60% усього устаткування, обладнання матеріалів. Земельна ділянка пл. 1,0 га знаходиться у користуванні. Загальна площа нерухомого майна становить 4228.9 кв.м, що складається з: будівлі фабрики (нова) означена на прані літ. “А”, цокольний поверх літ. “п/А”, надбудова літ. “н/А”, надбудова літ. “літ1/А”, надбудова літ. “н2/А”, ганок, будівля котельні літ. “Б”, будівля складу і майстерні літ. “В”, підвал літ. “п/В”, будівля фабрики (стара) літ. “Г”, цокольний поверх “п/Г”, ганок, будівля складу (червона) літ. “Д”. підвал літ. “п/Д”, будівля складу літ. “Є”, сарай літ. “Е”, убиральня літ. “Ж”, гараж літ. “З”, гараж літ. “З1”, будівля свердловини літ. “К”, погріб підземний (пожежа водойма) №1, вигрібна яма №2, водонапірна башта №3, свердловина №4, огорожа №5.

Реєстраційний номер лота: 256598
Категорія: Промислова нерухомість
Відомості про обтяження майна:

інформація відсутня


Вкладення відсутнє

Список учасників:

Немає учасників

Порядок ознайомлення з майном:
Ознайомлення у зберігача

Відповідальна особа за ознайомлення з майном: Лукашенко Володимир Борисович, телефон: 0679094133


Порядок сплати внеску:
Сплата гарантійного внеску для участі в електронних торгах здійснюється на рахунок Організатора за реквізитами, які, зокрема, вказані в квитанції, що автоматично формуються Системою в особистому кабінеті учасника, при подачі заявки на участь у торгах по певному лоту.
Порядок сплати за майно:
Розрахунок за придбане на електронних торгах майно здійснюється переможцем електронних торгів за реквізитами, які вказані в Протоколі електронних торгів, що автоматично формується системою після закінчення електронних торгів.
Порядок оформлення участі у торгах:
Електронні торги за даним лотом відбуваються згідно з ПОРЯДКОМ реалізації майна шляхом проведення електронних торгів (добровільний продаж), який розміщено на сайті. Для участі в електронних торгах, необхідно:
1.Зареєструватися в системі;
2.Подати заявку на участь в електронних торгах з особистого кабінету учасника торгів.
3.Сплатити гарантійний внесок. Розмір гарантійного внеску становить 5% від стартової ціни лоту. Винагорода організатору не входить у ціну продажу і сплачується окремо. Розмір винагороди організатора 2%.
Організатор торгів:
Державне підприємство “СЕТАМ”
Відділення продавця:
Лукашенко Олена Володимирівна