Добровільний продаж. Сівалка УПС-6
Стан аукціона: Торги не відбулися
Номер лоту: 254835
Дата проведення аукціону: 2 Січня 2018 09:00
Дата закінчення торгів: 2 Січня 2018 18:00
Дата закінчення подання заявок: 1 Січня 2018 09:00
Стартова ціна: 120 000.00 грн.
Гарантійний внесок: 6 000.00 грн.
Крок аукціону: 2 400.00 грн.
Область: Кіровоградська обл.
Місцезнаходження майна:

м.Кропивницький

Дата публікації: 13 Грудня 2017 15:00
Протокол торгів: Протокол
Марка УПС
Модель УПС-6
Pік випуску 2017
Колір червоний
Oб'єм двигуна, см. куб.
Номер кузову
Вид пального
Пробіг
Комплектація Двоконтурний привід секцій Міжсекційне розташування опорно-привідних коліс (зарубіжний аналог) дозволяє уникати просівів та витримувати необхідну глибину заробки насіння та добрив Удосконалений механізм внесення добрив Привід секцій через шестигранний вал Метиз високої міцності (клас 8.8) Гідрофікована маркерна система Тукові бункери підвищеної міцності Посилена рама Порошкове фарбування
Додаткові відомості

Універсальна пневматична сівалка призначена для точного висіву каліброваного насіння кукурудзи, соняшнику, сорго, сої, а також насіння кормових бобів, квасолі, люпину з одночасним, роздільним внесенням гранульованих мінеральних добрив та прикочуванням ґрунту в рядках. Міжсекційне розташування опорно-привідних коліс дозволяє більш точніше дотримуватись необхідної глибини загортання насіння та уникати просівів. Також можливий висів не каліброваного насіння, але в цьому випадку точність буде залежати від різниці в розмірах та ступеню пошкодженості насіннєвого матеріалу. Сівалки точного висіву забезпечують висів на кінцеву густоту, виключаючи застосування ручної праці при формуванні необхідного інтервалу між рослинами.
Пневматичні висівні апарати сівалок точного висіву знижують дроблення насіння в 10 разів в порівнянні з механічними. Сівалки обладнані міцним гідрофікованим маркером зі збільшеним диском, який має можливість змінювати кут атаки для отримання добре видимого сліду. Під замовлення сівалки комплектуються транспортним пристроєм, що дозволяє переміщувати її по дорогах загального призначення без застосування додаткових транспортних засобів. Сівалка обладнана відцентровим вентилятором з приводом від ВВП трактора (540 об/хв). Для регулювання розрідження повітряного потоку на вентиляторі використовується заслінка. Вентилятор обладнаний обгінною муфтою, що оберігає ремінну передачу від підвищеного зносу.
Брус рами сівалки виконує роль ресивера, що забезпечує однакове розрідження в усіх висівних апаратах та усуває пульсацію повітряного потоку.

Реєстраційний номер лота: 254835
Категорія: Сільгосптехніка
Відомості про обтяження майна:

інформація відсутня


Вкладення відсутнє

Список учасників:

Немає учасників

Порядок ознайомлення з майном:
Ознайомлення у зберігача

Відповідальна особа за ознайомлення з майном: Домбровський Роман Юрійович, телефон: 050 577 3995,  097 669 0000


Порядок сплати внеску:
Сплата гарантійного внеску для участі в електронних торгах здійснюється на рахунок Організатора за реквізитами, які, зокрема, вказані в квитанції, що автоматично формуються Системою в особистому кабінеті учасника, при подачі заявки на участь у торгах по певному лоту.
Порядок сплати за майно:
Розрахунок за придбане на електронних торгах майно здійснюється переможцем електронних торгів за реквізитами, які вказані в Протоколі електронних торгів, що автоматично формується системою після закінчення електронних торгів.
Порядок оформлення участі у торгах:
"Електронні торги за даним лотом відбуваються згідно з ПОРЯДКОМ реалізації майна шляхом проведення електронних торгів (добровільний продаж), який розміщено на сайті. Для участі в електронних торгах, необхідно: 1.Зареєструватися в системі; 2.Подати заявку на участь в електронних торгах з особистого кабінету учасника торгів. 3.Сплатити гарантійний внесок. Розмір гарантійного внеску становить 5% від стартової ціни лоту. Винагорода організатору не входить у ціну продажу і сплачується окремо. Розмір винагороди організатора 3%
Організатор торгів:
Державне підприємство «СЕТАМ», контактний телефон «044-331-17-21», електронна адреса «service@setam.net.ua»
Відділення продавця:
Домбровський Роман Юрійович