Добровільний продаж. Паркувальне місце №52 (загальна площа 13.1 кв.м), що знаходиться за адресою: м. Київ, вулиця Запорожця Петра, будинок 26А (ЖК "Воскресенский")
Стан аукціона: Торги не відбулися
Номер лоту: 253575
Дата проведення аукціону: 27 Грудня 2017 09:00
Дата закінчення торгів: 27 Грудня 2017 18:00
Дата закінчення подання заявок: 27 Грудня 2017 08:00
Стартова ціна: 134 300.00 грн.
Гарантійний внесок: 6 715.00 грн.
Крок аукціону: 1 343.00 грн.
Область: м.Київ
Місцезнаходження майна:

м. Київ, вулиця Запорожця Петра, будинок 26А, паркомісце № 52

Дата публікації: 6 Грудня 2017 16:25
Протокол торгів: Протокол
Кадастровий номер земельної ділянки
Предмет іпотеки Ні

Паркувальне місце №52 , площа 13,1 кв.м., знаходиться в підвальному поверсі ЖК "Воскресенський" згідно схеми розташування, що знаходиться за адресою: м. Київ, вулиця Петра Запорожця, будинок 26А. Підлога і стеля – монолітний залізобетон, приміщення освітлюється, вентилюється, на підлозі нанесена розмітка. Ліфти OTIS business-class. Паркінг в ЖК "Воскресенський" знаходиться під охороною на закритій території будинку, що дозволить Вам вирішити питання щодо паркування свого авто не тільки якщо Ви проживаєте в ЖК "Воскресенський", а й навіть якщо Ви проживаєте чи працюєте поруч. Це завжди вдала інвестиція, паркувальні місця можна здавати в оренду, оскільки розташування є дуже затребуваним в цьому районі, а попит на паркувальні місця в зв'язку з динамічним розвитком даної частини міста зростає постійно. Об'єкт в оренді, договір оренди може бути розірваний достроково.

Реєстраційний номер лота: 253575
Категорія: Гаражі/стоянки
Відомості про обтяження майна:

Зареєстрованих осіб немає, обтяження відсутні


Список учасників:

Немає учасників

Порядок ознайомлення з майном:
Ознайомлення у зберігача

Уповноважена особа за ознайомлення з майном: ПАТ КБ “ПРИВАТБАНК” Гречухін Ярослав Костянтинович, тел.0661119822


Порядок сплати внеску:
Сплата гарантійного внеску для участі в електронних торгах здійснюється на рахунок Організатора за реквізитами, які, зокрема, вказані в квитанції, що автоматично формуються Системою в особистому кабінеті учасника, при подачі заявки на участь у торгах по певному лоту.
Порядок сплати за майно:
Розрахунок за придбане на електронних торгах майно здійснюється Переможцем електронних торгів за реквізитами, які вказані в Протоколі електронних торгів у строк не пізніше 10 банківських днів з дня затвердження протоколу про результат аукціону. Витрати, пов'язані зі складанням та нотаріальним оформленням договору купівлі-продажу сплачує Переможець аукціону (покупець). Договір купівлі-продажу між Переможцем аукціону та АТ КБ "ПРИВАТБАНК" укладається за встановленою формою (форма договору розміщена у розділі "Вкладення"). Місце укладання договору купівлі-продажу м. Київ.
Порядок оформлення участі у торгах:
Для участі в електронних торгах, необхідно:
1.Зареєструватися в системі;
2.Подати заявку на участь в електронних торгах з особистого кабінету учасника торгів.
3.Сплатити гарантійний внесок. Розмір гарантійного внеску становить 5% від стартової ціни лоту. Винагорода Організатору не входить у ціну продажу і сплачується окремо. Винагорода Організатора за проведення електронних торгів становить 3% від кінцевої ціни продажу майна та сплачується Переможцем електронних торгів.
Організатор торгів:
Державне підприємство «СЕТАМ», контактний телефон «044-331-17-21», електронна адреса «service@setam.net.ua»
Відділення продавця:
АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК “ПРИВАТБАНК”.