Добровільний продаж. Право вимоги за кредитним договором та за договорами забезпечення, укладеними із юр. особами. В забезпеченні майнові права на нерухоме майно розташоване за адресою: Київська область, смт. Гостомель, вул. Свято-Покровська, буд. 73-В
Стан аукціона: Торги не відбулися
Номер лоту: 238495
Дата проведення аукціону: 2 Жовтня 2017 09:00
Дата закінчення торгів: 2 Жовтня 2017 18:00
Дата закінчення подання заявок: 1 Жовтня 2017 09:00
Стартова ціна: 11 335 252.81 грн.
Гарантійний внесок: 113 352.53 грн.
Крок аукціону: 113 352.53 грн.
Область: м.Київ
Місцезнаходження майна:

01133, м. Київ, б-р Лесі Українки, 34

Дата публікації: 12 Вересня 2017 10:39
Протокол торгів: Протокол

Найменування активу:
1.Право вимоги за кредитним договором №26/3 від 24.05.2013р. та за договорами забезпечення, укладеними із юридичними особами.

2. Право вимоги за договором іпотеки майнових прав на нерухоме майно (майнової поруки), предметом за яким є майнові права на нерухоме майно, а саме: майнові права Іпотекодавця на нерухоме майно – складову та невід’ємну частину об’єкту нерухомого майна - незавершеного будівництва житлового будинку (1-ої секції житлового будинку з вбудованими та прибудованими нежитловими приміщеннями), який розташований за адресою: Київська область, смт.Гостомель, вулиця Леніна, будинок 73 (сімдесят три), яка виражена у вигляді 47 квартир, загальною площею 2 439,88 кв.м. та нежитлового приміщення (підвальний поверх) загальною площею 155,32 кв.м. Майновий поручитель/забудовник не перебуває в стані банкрутства/санації.

Житловий будинок складається з 10-ти поверхів та введено в експлуатацію в грудні 2013 р. Нова назва вулиці та юридична адреса будинку: Київська область, смт. Гостомель, вулиця Свято-Покровська, будинок 73-В.
Техніко-економічні показники будинку:
Фундамент – монолітний залізобетонний пальовий зі стрічковим ростверком, стіни – цегла повнотіла з пінополістиролу з оздобленням, перекриття – з/б пустотні плити.
Холодне та гаряче водопостачання, водовідведення, ліфт, індивідуальне опалювання газовими котлами. Розвинута інфраструктура, зручна транспортна розв’язка. В будинку розташовано супермаркет «ФОРА».

Додаткова інформація:

Виключний перелік підстав для відхилення Переможця електронних торгів:1.Наявність заборони компетентних органів або судів щодо відчуження Майна;2. Рішення відповідного колегіального органу Замовника про зупинення/припинення відчуження майна; 3. Замовник має право відмовитись від укладення договору купівлі-продажу з переможцем електронних торгів у разі виявлення фактів передбачених Законам України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї".

Учасниками електронних торгів, предметом яких є відступлення права вимоги за кредитними договорами та договорами забезпечення можуть бути виключно Користувачі, які мають статус юридичної особи.

Усі витрати, пов'язані з укладенням та нотаріальним посвідченням договору про відступлення права вимоги за договором забезпечення несе покупець. Право третіх осіб на майно: наступна іпотека майнових прав на нерухоме майно – незавершеного будівництва житлового будинку, яка виражена у вигляді квартир та нежитлових приміщень (2644,73 кв.м.) та нежитлових приміщень (офіси 155,32 кв.м.). Обтяжував ПАТ «БАНК «КАМБИО».

Реєстраційний номер лота: 238495 (уцінено лот № 234427)
Категорія: Права вимоги
Відомості про обтяження майна:

інформація відсутня


Вкладення відсутнє

Список учасників:

Немає учасників

Порядок ознайомлення з майном:
Ознайомлення у зберігача

Для ознайомлення з активом необхідно подати заявку про зацікавленість у придбанні активу та підписати договір про конфіденційність. Заявки подаються в паперовому вигляді на наступну адресу: Державна іпотечна установа, м. Київ, бул. Лесі Українки, 34, office@ipoteka.gov.ua. Контактна особа від ДІУ з питань ознайомлення з активом: Меркушев Олексій Анатолійович, тел. (044) 207-14-01, 067 160 03 46, o.merkushev@ipoteka.gov.ua


Порядок сплати внеску:
Сплата гарантійного внеску для участі в електронних торгах здійснюється на рахунок Організатора за реквізитами, які, зокрема, вказані в квитанції, що автоматично формуються Системою в особистому кабінеті учасника, при подачі заявки на участь у торгах по певному лоту.
Порядок сплати за майно:
Розрахунок за придбане на електронних торгах майно здійснюється переможцем електронних торгів за реквізитами, які вказані в Протоколі електронних торгів, що автоматично формується системою після закінчення електронних торгів.
Порядок оформлення участі у торгах:
Для участі в електронних торгах, необхідно: 1.Зареєструватися в системі; 2. Подати заявку на участь в електронних торгах з особистого кабінету учасника торгів. 3.Сплатити гарантійний внесок. Розмір гарантійного внеску становить 5% від стартової ціни лоту. Винагорода організатору не входить у ціну продажу і сплачується окремо. Винагорода організатора встановлюється окремо для кожного типу майна та визначається у відсотковому розмірі від ціни продажу кожного лоту: рухоме майно (автомобілі) — 3%; рухоме майно — 1%; нерухоме майно вартістю до 10 млн. грн. - 1%; нерухоме майно вартістю більше 10 млн. грн. - 0,5%.
Повний текст правил проведення торгів доступний за посиланням
Організатор торгів:
Державне підприємство «СЕТАМ», контактний телефон «044-331-17-21», електронна адреса «service@setam.net.ua»
Відділення продавця:
Державна Іпотечна Установа