Добровільний продаж. Сівалка УПС-8 Вдосконалена
Стан аукціона: Торги не відбулися
Номер лоту: 220459
Дата проведення аукціону: 27 Червня 2017 09:00
Дата закінчення торгів: 27 Червня 2017 18:00
Дата закінчення подання заявок: 26 Червня 2017 09:00
Стартова ціна: 155 500.00 грн.
Гарантійний внесок: 7 775.00 грн.
Крок аукціону: 3 110.00 грн.
Область: Кіровоградська обл.
Місцезнаходження майна:

м.Кропивницький

Дата публікації: 7 Червня 2017 16:13
Протокол торгів: Протокол
Марка УПС
Модель УПС-8
Pік випуску 2017
Колір червоний
Oб'єм двигуна, см. куб.
Номер кузову
Вид пального
Пробіг
Комплектація
Додаткові відомості Сівалка УПС- 8 Проста в експлуатації і обслуговуванні сівалка УПС- 8 - це унікальний агрегат, використовуваний в приватному секторі і фермерстві. Вона значно спрощує проведення робіт по посіву різнокаліберного і відбірного насіння пунктирним способом. Разом з висіванням насіння в той же час в грунт вносяться і добрива з мінералами (окремо від зерен). Після чого борозенки присипаються землею і придавлюються. Застосовується сівалка УПС- 8 для робіт по посіву у будь-якій, навіть найскладнішій кліматичній зоні. Виключенням є райони із скелястою місцевістю і кам'янисті грунти. Сівалка відноситься до навісної техніки і її можна кріпити до таких видів тракторів, як 1,4 ЮМЗ і трактору МТЗ. Потужність трактора при цьому повинна складати не менше 60 л.с. Основні технічні характеристики сівалки УПС- 8 В облаштування цієї моделі впроваджені нові технології і встановлена контролююча система, яка дозволяє простежити, яка кількість мінеральних добрив і зерен є у бункері і увесь процес робіт. Важить сівалка 1180 кг Глибина закладення зерен складає 40-110 мм, а норму висівання - 25-150 тисяч штук на гектар. Її робоча швидкість висока - 5,4-10 км за годину роботи. Секцій в ній може бути шість або вісім, і залежно від цього її ширина захоплення буде - 4,4 метри або 5,6 метрів грунту. У роботі і обслуговуванні агрегат простий і його легко настроювати і тримати під контролем під час проведення сільгоспробіт по посіву насіння. Сівалка УПС- 8 входить в лінійку СПУ, але є більше вдосконаленим агрегатом, в якому в конструкцію були внесені наступні зміни : · посилена рама, що знаходиться в причіпному або навісному пристрої; вдосконалений привід ланцюга; · новий роторний вентилятор; · приводні шестерінки із загартованого заліза; · прикатные колеса зі встановленими підшипниками; · пластикові бункери; · відбійник з гуми; · ланцюг, закритий пластиковим чохлом; регульовані кути дисків маркера. Посів насіння відбувається в 6 або 8 рядів, а ширина між рядами - 70 см Передавальний механізм, який наводиться в рух від опорних коліс сівалки, і передає рух дискам і пружинним шнекам, які є висіваючими механізмами. У порожнині кришки створюється вакуум, і насіння поступає до отворів, які є на диску, поступають в камеру огорожі і зону, звідки вони і викидаються у борозенки по одному. Після чого вони засипаються грунтом за допомогою загортачей, і придавлюються колесами.

Сівалка УПС- 8 входить в лінійку СПУ, але є більше вдосконаленим агрегатом, в якому в конструкцію були внесені наступні зміни : · посилена рама, що знаходиться в причіпному або навісному пристрої; вдосконалений привід ланцюга; · новий роторний вентилятор; · приводні шестерінки із загартованого заліза; · прикатные колеса зі встановленими підшипниками; · пластикові бункери; · відбійник з гуми; · ланцюг, закритий пластиковим чохлом; регульовані кути дисків маркера. Посів насіння відбувається в 6 або 8 рядів, а ширина між рядами - 70 см Передавальний механізм, який наводиться в рух від опорних коліс сівалки, і передає рух дискам і пружинним шнекам, які є висіваючими механізмами. У порожнині кришки створюється вакуум, і насіння поступає до отворів, які є на диску, поступають в камеру огорожі і зону, звідки вони і викидаються у борозенки по одному. Після чого вони засипаються грунтом за допомогою загортачей, і придавлюються колесами.

Реєстраційний номер лота: 220459
Категорія: Сільгосптехніка
Відомості про обтяження майна:

Вкладення відсутнє

Список учасників:

Немає учасників

Порядок ознайомлення з майном:
Ознайомлення у зберігача

Домбровський Роман Юрійович  телефон 050 577 3995,  097 669 0000


Порядок сплати внеску:
Сплата гарантійного внеску для участі в електронних торгах здійснюється на рахунок Організатора за реквізитами, які, зокрема, вказані в квитанції, що автоматично формуються Системою в особистому кабінеті учасника, при подачі заявки на участь у торгах по певному лоту.
Порядок сплати за майно:
Розрахунок за придбане на електронних торгах майно здійснюється переможцем електронних торгів за реквізитами, які вказані в Протоколі електронних торгів, що автоматично формується системою після закінчення електронних торгів.
Порядок оформлення участі у торгах:
"Електронні торги за даним лотом відбуваються згідно з ПОРЯДКОМ реалізації майна шляхом проведення електронних торгів (добровільний продаж), який розміщено на сайті. Для участі в електронних торгах, необхідно: 1.Зареєструватися в системі; 2.Подати заявку на участь в електронних торгах з особистого кабінету учасника торгів. 3.Сплатити гарантійний внесок. Розмір гарантійного внеску становить 5% від стартової ціни лоту. Винагорода організатору не входить у ціну продажу і сплачується окремо. Розмір винагороди організатора 3%
Організатор торгів:
Державне підприємство «СЕТАМ», контактний телефон «044-331-17-21», електронна адреса «service@setam.net.ua»
Відділення продавця:
Домбровський Роман Юрійович