Добровільний продаж. Культиватор КРН ( КРН-5.6-0.1 ) для міжрядної обробки кукурузи і соняшника
Стан аукціона: Торги не відбулися
Номер лоту: 220463
Дата проведення аукціону: 27 Червня 2017 09:00
Дата закінчення торгів: 27 Червня 2017 18:00
Дата закінчення подання заявок: 26 Червня 2017 09:00
Стартова ціна: 73 600.00 грн.
Гарантійний внесок: 3 680.00 грн.
Крок аукціону: 2 208.00 грн.
Область: Кіровоградська обл.
Місцезнаходження майна:

м.Кропивницький

Дата публікації: 7 Червня 2017 16:13
Протокол торгів: Протокол
Марка КРН
Модель КРН-5.6-01
Pік випуску 2017
Колір червоний
Oб'єм двигуна, см. куб.
Номер кузову
Вид пального
Пробіг
Комплектація
Додаткові відомості Культиватор КРН (КМН - 5.6-0,1) КМН- 5,6-01 для міжрядної обробки кукурудзи і соняшнику з транспортним пристроєм і з пристроєм для внесення добрив (КРНВ) Вітчизняний культиватор КМН - 5.6-0,1 це механізм для міжрядної обробки усіх просапних високостеблових культур, що ростуть, з двома додатковими модифікаціями. Перша - це апарат для збагачення грунту добривами, друга - апарат для зручного переміщення культиватора дорогами загального користування. Ця модель відноситься до групи легких навісних марок культиваторів. Швидкісні характеристики: * робоча швидкість - 10 км/год; * транспортна швидкість - 15 км/год. Завдяки таким показникам досягається продуктивність роботи машини в 6 гектар за 60 хвилин використання механізму. Дев'ять секцій робочих органів забезпечать підрізування орной рослинності, нарізку водоутримуючих борозен, підгортання, підгодівлю міндобривом або боронирование грунти. Тяга передбачуваного трактора повинна відповідати 80 кінським силам. Культиватор КМН - 5.6-0,1 обробляє 8 і 12 міжрядь. Ширина захоплення складає 5,4 метра. При цьому працюватимуть 13 секцій робочих органів. Туковисевающим апаратом АТП- 2 культиватор оснащується тільки за замовленням покупця. У особливість конструкцій секцій, підгортальників і інших робочих органів апарату закладена система вертикального переміщення грядиля. Таким чином, обробка і копіювання зовнішнього грунту, глибиною до 16 см значно полегшується, зменшуючи загальне навантаження на механізми і підвищуючи гарантійний період їх експлуатації. Двосторонні закриті шарніри і підшипники забезпечені мастилом для безперебійної роботи пристрою увесь термін використання. Після довгого тестування було підтверджено відсутність проміжків в шарнірах і, таким чином, довговічне використання механізму без попадання грунту і інших сторонніх тіл в систему забезпечення працездатності культиватора.

Туковисевающим апаратом АТП- 2 культиватор оснащується тільки за замовленням покупця. У особливість конструкцій секцій, підгортальників і інших робочих органів апарату закладена система вертикального переміщення грядиля. Таким чином, обробка і копіювання зовнішнього грунту, глибиною до 16 см значно полегшується, зменшуючи загальне навантаження на механізми і підвищуючи гарантійний період їх експлуатації. Двосторонні закриті шарніри і підшипники забезпечені мастилом для безперебійної роботи пристрою увесь термін використання. Після довгого тестування було підтверджено відсутність проміжків в шарнірах і, таким чином, довговічне використання механізму без попадання грунту і інших сторонніх тіл в систему забезпечення працездатності культиватора.

Реєстраційний номер лота: 220463
Категорія: Сільгосптехніка
Відомості про обтяження майна:

Вкладення відсутнє

Список учасників:

Немає учасників

Порядок ознайомлення з майном:
Ознайомлення у зберігача

Домбровський Роман Юрійович телефон 050 577 3995,  097 669 0000


Порядок сплати внеску:
Сплата гарантійного внеску для участі в електронних торгах здійснюється на рахунок Організатора за реквізитами, які, зокрема, вказані в квитанції, що автоматично формуються Системою в особистому кабінеті учасника, при подачі заявки на участь у торгах по певному лоту.
Порядок сплати за майно:
Розрахунок за придбане на електронних торгах майно здійснюється переможцем електронних торгів за реквізитами, які вказані в Протоколі електронних торгів, що автоматично формується системою після закінчення електронних торгів.
Порядок оформлення участі у торгах:
"Електронні торги за даним лотом відбуваються згідно з ПОРЯДКОМ реалізації майна шляхом проведення електронних торгів (добровільний продаж), який розміщено на сайті. Для участі в електронних торгах, необхідно: 1.Зареєструватися в системі; 2.Подати заявку на участь в електронних торгах з особистого кабінету учасника торгів. 3.Сплатити гарантійний внесок. Розмір гарантійного внеску становить 5% від стартової ціни лоту. Винагорода організатору не входить у ціну продажу і сплачується окремо. Розмір винагороди організатора 3%
Організатор торгів:
Державне підприємство «СЕТАМ», контактний телефон «044-331-17-21», електронна адреса «service@setam.net.ua»
Відділення продавця:
Домбровський Роман Юрійович