Добровільний продаж. Культиватор КРН ( КРН-5.6 ) для міжрядної обробки кукурузи і соняшника,9 секцій
Стан аукціона: Торги не відбулися
Номер лоту: 220486
Дата проведення аукціону: 27 Червня 2017 09:00
Дата закінчення торгів: 27 Червня 2017 18:00
Дата закінчення подання заявок: 26 Червня 2017 09:00
Стартова ціна: 48 300.00 грн.
Гарантійний внесок: 2 415.00 грн.
Крок аукціону: 1 449.00 грн.
Область: Кіровоградська обл.
Місцезнаходження майна:

м.Кропивницький

Дата публікації: 7 Червня 2017 16:10
Протокол торгів: Протокол
Марка КРН
Модель КРН-5.6
Pік випуску
Колір синій
Oб'єм двигуна, см. куб.
Номер кузову
Вид пального
Пробіг
Комплектація
Додаткові відомості Культиватор КРН (КМН- 5,6) КМН- 5,6 для междурядовой обробки кукурудзи і соняшнику без транспортного пристрою, 9 секцій КРН Сконструйований і зроблений вітчизняними інженерами культиватор марки КМН- 5,6 призначений одночасно для цілого ряду сільськогосподарських грунтообробних робіт. Серед видів міжрядних робіт, які виконуються завдяки машині, можна виділити наступні: - обробка землі перед посівом (включає нарізку, розпушування і мінералізацію грунту); - підгортання високостеблових культур; - регулювання, усунення і повна переробка бур'янів. Слід зазначити, що мінералізація грунту і підгодівля сільськогосподарських культур здійснюється тільки після доукомплектации культиватора міжрядного навісного КМН- 5,6 туковисевающим апаратом АТП- 2. Продуктивність 9 робочих секцій за 1 годину роботи апарату КМН- 5,6 забезпечує обробку поля площею не менше 6 га. Такий результат досягнутий завдяки інноваційному ряду вдосконалених технічних показників машини. Вага машини складає 920 кілограм. При потужності двигуна в 80 кінських сил робоча швидкість ходу КМН- 5,6 зберігається на рівні в 10 км/год. Транспортна швидкість 15 км/год. Плюсом до цього є можливість від'єднати туковисевающий апарат. Навісний тип конструкції культиватора має ширину захоплення грунту в 5,6 метра. При цьому ширина міжрядь встановлюється за стандартами - від 45 до 70 сантиметрів. Культиватор здатний обробляти кукурудзу, соняшник, рапс і інші високі культури, висіяні восьмирядним або дванадцятирядним методом. Але варто пам'ятати, що за один раз машина може обробляти тільки 8 рядів. Глибина обробки землі складає від 6 до 16 сантиметрів. Показники і розміри : *длина/широта/высота - 2,1м х 6,75м х 1,2 м *працює з грунтами будь-яких кліматичних зон (окрім кам'янистих грунтів) * призначений для високостеблових культур * одночасне захоплення 8 рядів * підвіска паралелограма * опорно-приводные колеса взаємодіють з валом туковисевающего апарату.

Показники і розміри *длина/ширина/висота-2.1м/6.5м/1.2м* Працює з грунтами будь-яких кліматичних зон (окрім кам'янистих грунтів).Призначений для високостеблових культур.Одночасне захоплення 8 рядів.Підвіска паралелограма опорно-приводние колеса взаємодіють з валом туковисевающего апарата.

Реєстраційний номер лота: 220486
Категорія: Сільгосптехніка
Відомості про обтяження майна:

Вкладення відсутнє

Список учасників:

  • Учасник 1 Відхилено - несплата гарантійного внеску 12 Червня 2017 10:05:46
Порядок ознайомлення з майном:
Ознайомлення у зберігача

Домбровський Роман Юрійович  телефон 050 577 3995,  097 669 0000


Порядок сплати внеску:
Сплата гарантійного внеску для участі в електронних торгах здійснюється на рахунок Організатора за реквізитами, які, зокрема, вказані в квитанції, що автоматично формуються Системою в особистому кабінеті учасника, при подачі заявки на участь у торгах по певному лоту.
Порядок сплати за майно:
Розрахунок за придбане на електронних торгах майно здійснюється переможцем електронних торгів за реквізитами, які вказані в Протоколі електронних торгів, що автоматично формується системою після закінчення електронних торгів.
Порядок оформлення участі у торгах:
"Електронні торги за даним лотом відбуваються згідно з ПОРЯДКОМ реалізації майна шляхом проведення електронних торгів (добровільний продаж), який розміщено на сайті. Для участі в електронних торгах, необхідно: 1.Зареєструватися в системі; 2.Подати заявку на участь в електронних торгах з особистого кабінету учасника торгів. 3.Сплатити гарантійний внесок. Розмір гарантійного внеску становить 5% від стартової ціни лоту. Винагорода організатору не входить у ціну продажу і сплачується окремо. Розмір винагороди організатора 3%
Організатор торгів:
Державне підприємство «СЕТАМ», контактний телефон «044-331-17-21», електронна адреса «service@setam.net.ua»
Відділення продавця:
Домбровський Роман Юрійович