Добровільний продаж. Нежиле приміщення №2 вбудоване в другий поверх чотириповерхової будівлі загальною площею 274,5 кв.м за адресою: Дніпропетровська обл., м. Кривий Ріг, р-н Покровський, вул. Женевська, 1
Стан аукціона: Торги не відбулися
Номер лоту: 205099
Дата проведення аукціону: 7 Квітня 2017 09:00
Дата закінчення торгів: 7 Квітня 2017 18:00
Дата закінчення подання заявок: 6 Квітня 2017 09:00
Стартова ціна: 1 501 000.00 грн.
Гарантійний внесок: 75 050.00 грн.
Крок аукціону: 15 010.00 грн.
Область: Дніпропетровська обл.
Місцезнаходження майна:

Дніпропетровська обл., м. Кривий Ріг, р-н Покровський, вул. Женевська, 1

Дата публікації: 10 Березня 2017 10:57
Протокол торгів: Протокол
Кадастровий номер земельної ділянки
Предмет іпотеки Ні
Розмір площі 274,5
Призначення об'єкта Нежиле приміщення.
Встановлені обмеження згідно чинного законодавства
Відомості про земельну ділянку, на якій розташоване нежитлове приміщення
Правовий режим земельної ділянки
Розмір земельної ділянки, га. 0.0000

Нежиле приміщення №2 вбудоване в другий поверх чотириповерхової будівлі загальною площею 274,5 кв.м за адресою: Дніпропетровська обл., м. Кривий Ріг, р-н Покровський, вул. Женевська, 1.

Універсальне функціональне призначення. Можливо використовувати як загальним блоком так і по кабінетно від 16 до 49 кв.м. Є власний санвузел. В приміщенні офісний ремонт, частина приміщенні вимагають ремонту.Підлогове покриття: близько 20% старий паркет, 20% бетонна стяжка, і 60% - лінолеум. Стеля підвісна Армстронг, стіни-гіпсокартонові з покраскою. Металопластикові вікна, висота приміщень - 3,1 м, біля будівлі є зручна парковка, об'єкт розташований поруч з однією з головних «артерій» міста, пр-т 200-річчя Кривого Рогу. Коммунікації: вода, каналізація, електрика.

Додаткова інформація: нотаріус, який посвідчуватиме договір купівлі-продажу з переможцем електронних торгів, визначається Замовником.

Реєстраційний номер лота: 205099
Категорія: Нежитлове приміщення
Відомості про обтяження майна:

-


Вкладення відсутнє

Список учасників:

Немає учасників

Порядок ознайомлення з майном:
Ознайомлення у зберігача

Особа відповідальна за демонстрацію приміщення: Пєшкін Михайло Анатолійович, контактний телефон: 050 355 51 90, електронна адреса: mykhailo.pieshkin@rphinternational.com


Порядок сплати внеску:
Сплата гарантійного внеску для участі в електронних торгах здійснюється на рахунок Організатора за реквізитами, які, зокрема, вказані в квитанції, що автоматично формується Системою в особистому кабінеті учасника, при подачі заявки на участь у торгах по певному лоту.
Порядок сплати за майно:
Розрахунок за придбане на електронних торгах майно здійснюється переможцем електронних торгів за реквізитами, які вказані в Протоколі електронних торгів, що автоматично формується системою після закінчення електронних торгів.
Порядок оформлення участі у торгах:
"Електронні торги за даним лотом відбуваються згідно з ПОРЯДКОМ реалізації майна шляхом проведення електронних торгів (добровільний продаж), який розміщено на сайті. Для участі в електронних торгах, необхідно: 1.Зареєструватися в системі; 2.Подати заявку на участь в електронних торгах з особистого кабінету учасника торгів. 3.Сплатити гарантійний внесок. Розмір гарантійного внеску становить 5% від стартової ціни лоту. Винагорода організатору не входить у ціну продажу і сплачується окремо. Винагорода організатора встановлюється окремо для кожного типу майна та визначається у відсотковому розмірі від ціни продажу кожного лоту: нерухоме майно вартістю до 10 млн. грн. - 1%; 4.При реалізації зобов'язань надати організатору документи (свідотство і ліцензія) в письмовій формі завірені належним чином печаткою і підписом керівника, що підтверджують статус фінансової установи. "
Організатор торгів:
Державне підприємство “СЕТАМ”
Відділення продавця:
Товариство з обмеженою відповідальністю “РЕК АЛЬФА”