Майно вилучене в результаті порушення митних правил :товари широкого вжитку, народного та промислового призначення в кількості 142 найменування
Стан аукціона: Торги не відбулися
Номер лоту: 205039
Дата проведення аукціону: 29 Березня 2017 09:00
Дата закінчення торгів: 29 Березня 2017 18:00
Дата закінчення подання заявок: 29 Березня 2017 08:00
Стартова ціна: 165 218.24 грн.
Гарантійний внесок: 8 260.91 грн.
Крок аукціону: 3 304.36 грн.
Область: Херсонська обл.
Місцезнаходження майна:

73000 м.Херсон, вул.Миколаївське шосе, 5 км.

 

Дата публікації: 9 Березня 2017 15:39
Протокол торгів: Протокол
Провадження 47997039

Товари широкого вжитку, народного та промислового призначення, друковані видання в асортименті в кількості 142 найменування на загальну суму 165218,24 грн. (харчові добавки, одяг та взуття в асортименті, друковані видання, посуд, сантехнічні комплектуючі, гігієнічні засоби).  Харчова добавка, набір для кави (фарфорова чашка, металеве блюдце, металева кришка, металевий підстаканник), крейдовий олівець від тарганів, крем для взуття, гель від тараканів, книга "Тайны подсознания" В.Синельников, книга "Лунный календарь на 2015 год" А. Семенова, книга "Новая защитная, книга Заговоры и советы на каждый "Н.Степанова, книга "Код Да Винчи" Д.Браун, підошва для взуття без т/м, колодки для взуття, каблук для взуття, набір турок в наборі по 5 шт., фен що був у використанні, ручна мельниця, , металева ложечки, карти гральні, електрокип'ятильник занурювальний, харчова добавка Pashmultab, сережки металеві, стрічка з щіпчиками, декоративний замок петля, колеса для дверей душової кабіни, ручка на кран, кран для душової кабіни, кріплення для сидіння унітазу, кріплення для бачка унітазу, прохідна груша для унітазу, непрохідна груша для унітазу, прокладка для бачка унітазу, супер клей секунда "505", чохол для телефону без т/м, чохол для телефону т/м "Nillkin", заглушки для дисків автомобільні, наклейки для дисків автомобільні, емблеми автомобільні, сувенір, туфлі, чоботи жіночі, черевики жіночі, шльопанці жіночі на каблуку, напів чешки, куртка жіноча, сукня жіноча, блузка жіноча, брюки жіночі, штани жіночі, светр жіночий, комплект жіночий, гольф жіночий, панталони жіночі, спідниця жіноча, желетка жіноча, труси жіночі, кофта жіноча, піджак жіночий, сорочка жіноча, сукня дитяча, нашивки на одяг, засіб гігієнічний, фарба для волосся, кольорові гель лаки, рідина для зняття лаку в скляних пляшках, сумка жіноча, блок живлення.

Загалом відносно всього товару слід зазначити, що комплектність не встановлювалась, працездатність та придатність до використання не перевірялась. Майно зберігається з квітня 2015 року при різних температурних умовах, у зв’язку з чим могло зазнати впливу природних факторів. Одяг пом’ятий, здебільшого без упаковки, частково забруднений від зберігання в складських приміщеннях. Неодноразово переміщувалось, та транспортувалось у зв’язку з чим могло зазнати механічних пошкоджень. Супровідна, гарантійна документація відсутня, документи про якість та безпечність товару відсутні. Упаковка відкривалась, майно неодноразово оглядалось шляхом його розпакування, у зв’язку з чим можливі подряпини та потертості. 

Реєстраційний номер лота: 205039
Категорія: Аукціон із різнотипних товарів
Відомості про обтяження майна:

Постанова про відкриття виконавчого провадження №48843253 від 29.09.2015  ВПВР УДВС ГТУЮ у Херсонській обл.

Акт опису й арешту майна від 07.07.2015 ВПВР УДВС ГТУЮ у Херсонській обл.


Вкладення відсутнє

Список учасників:

  • Учасник 1 Відхилено - несплата гарантійного внеску 9 Березня 2017 21:29:28
  • Учасник 2 Відхилено - несплата гарантійного внеску 11 Березня 2017 17:03:48
  • Учасник 3 Відхилено - несплата гарантійного внеску 28 Березня 2017 08:41:04
Порядок ознайомлення з майном:
Ознайомлення у зберігача

 ХФ ДП "СЕТАМ"

73000 м.Херсон, вул. Миколаївське шосе, 5 км.

0949783716


Порядок сплати внеску:
Сплата гарантійного внеску для участі в електронних торгах здійснюється на рахунок Організатора за реквізитами, які, зокрема, вказані в квитанції, що автоматично формуються Системою в особистому кабінеті учасника, при подачі заявки на участь у торгах по певному лоту. Підтвердження щодо надходження суми гарантійного внеску на рахунок Організатора від обслуговуючого банку повинно надійти Організатору не пізніше ніж за одну годину до початку торгів.
Порядок сплати за майно:
Розрахунок за придбане на електронних торгах майно здійснюється переможцем електронних торгів за реквізитами, які вказані в Протоколі електронних торгів, що автоматично формується системою після закінчення електронних торгів.
Порядок оформлення участі у торгах:
Для участі в електронних торгах, необхідно:
1.Зареєструватися в системі «СЕТАМ»
2. Подати заявку на участь в електронних торгах з особистого кабінету учасника торгів
3. Сплатити гарантійний внесок у розмірі 5% від стартової ціни лота на рахунок Організатора торгів.
Повний текст правил проведення торгів доступний за посиланням
Організатор торгів:
Державне підприємство «СЕТАМ», контактний телефон 0-800-335-754, електронна адреса «service@setam.net.ua»
Відділення продавця:
Управління державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Херсонській області