Майно вилучене в результаті порушення митних правил: товари широкого вжитку, народного та промислового призначення в кількості 124 найменування
Стан аукціона: Торги відбулися
Номер лоту: 200438
Дата проведення аукціону: 7 Березня 2017 09:00
Дата закінчення торгів: 7 Березня 2017 18:00
Дата закінчення подання заявок: 7 Березня 2017 08:00
Стартова ціна: 135 583.35 грн.
Гарантійний внесок: 6 779.17 грн.
Крок аукціону: 2 711.67 грн.
Область: Херсонська обл.
Місцезнаходження майна:

м.Херсон, вул.Миколаївське шосе, 5 км.

73000

Дата публікації: 15 Лютого 2017 15:40
Протокол торгів: Протокол
Переможець
Учасник 1
135 583.35 грн.
7 Березня 2017 09:26:56
Учасник 1
135 583.35 грн.
Провадження 50968353

Парасольки, світильники, лампи, ліхтарі, прожектор, альбом "Мой первый год", підсвічник, сувенір, підкова, ароманабір, статуетка дерев'янна, коробки, набір коробок, повітряні кульки,  суперклей в металевих тубах, плівка для мобільних телефонів AWM, сумка спортивна, косметичка жіноча, косметичка дитяча,  USB перехідник, LED FLOWER LIGHT, настінне кріплення, LED Crystal ball LIGHT, пензлики для нігтів, набір для корекції нігтів, набір для дизайну нігтів, щіточки для манікюру, олівець манікюрний, набір тіпсів для нігтів, форми для нарощування нігтів, знежирювач для нігтів, форма для нарощування нігтів, антисептик манікюрний, рідина для розчинення акрилу, рідина для розчинення акрилу для нігтів, дитячий набір для татуювання, моделін, пластик, електронні ваги, туфлі чоловічі, кросівки чоловічі, набір "Oohlike" ZD-13, балетки жіночі, Network Cable Tester, чоботи жіночі, кросівки жіночі, кеди жіночі, скляні намистини в асортименті - для рукоділля, металева фурнітура для рукоділля, , металеві кулони для рукоділля, кришталеві намистини для рукоділля, рідкісні намистини фімо для рукоділля, статуетки дерев'яні, пемза для педикюру на мотузці, шнур плетений в мотках, книжка "Утраченный символ" - Д.Браун, плащ жіночий, джинси жіночі, бриджі жіночі, брюки жіночі, сорочка жіноча, туніка жіноча, жилет жіночий, куртка жіноча, спортивні штани чоловічі, спортивна кофта чоловіча, спортивний костюм жіночий, шапочки дитячі, халат жіночий трикотажний, комплект трикотажний            (футболка +лосини), штани жіночі в асортименті, халат жіночий, піджак жіночій, нічна сорочка, комплект дитячий ( штани+кофта+піджак) в асортименті, комплект білизни     (бюстгальтер + труси), пояс для чулків, шорти жіночі, костюм чоловічий, куртка джинсова жіноча, парео, брюки чоловічі, джинси чоловічі, костюм жіночий трійка (юбка, брюки, піджак), светр жіночий, сорочка чоловіча, черевики дитячі, джинсові куртки, дитячі кофта, дитяча піжама, жіноча комплект жіночий (сукня + болеро ), набір для ванни 8 предметів, профіль алюмінійовий, жалюзі, кріплення, уголок для плінтуса алюмінійовий, сушарка для посуду, металева сушарка для столових приборів, металева лотки для зберігання столових приборів пластикові.

Товари без супровідної документації, у зв’язку з чим можлива небезпека для вживання людиною. Комплектність не встановлювалась, працездатність та придатність до використання не перевірялась. Майно зберігається з квітня 2015 року при різних температурних умовах, у зв’язку з чим могло зазнати впливу природних факторів. Неодноразово переміщувалось, та транспортувалось у зв’язку з чим могло зазнати механічних пошкоджень. Супровідна, гарантійна документація відсутня, документи про якість та безпечність товару відсутні. Упаковка відкривалась, майно неодноразово оглядалось шляхом його розпакування, у зв’язку з чим можливі подряпини та потертості.

Одяг пом’ятий, здебільшого без упаковки, частково забруднений від зберігання в складських приміщеннях, можливо наявна пліснява. Подекуди у зв’язку з тривалим зберіганням в полотняних мішках та щільному пакуванні (запресовані) та транспортуванням мають пошкодження по швах. Наявне взуття без коробок, у зв’язку з чим зазнало деформації та забруднення. Інші товари також подекуди зазнали деформації та не мають товарного вигляду.

Реєстраційний номер лота: 200438
Категорія: Аукціон із різнотипних товарів
Відомості про обтяження майна:

Акт опису й арешту майна від 31.05.16, на підставі постанови суду про конфіскацію майна за рішеннями про порушення митних правил.

Постанова про відкриття ВП №50968353 від 28.04.16 управління ДВС Головного територіального управління юстиції у Херсонській області.


Вкладення відсутнє

Список учасників:

  • Учасник 1 Переможець 3 Березня 2017 09:48:14
Порядок ознайомлення з майном:
Ознайомлення у зберігача

м.Херсон, вул.Миколаївське шосе, 5 км.

73000

ХФ ДП "СЕТАМ"

+38(094)9783716


Порядок сплати внеску:
Сплата гарантійного внеску для участі в електронних торгах здійснюється на рахунок Організатора за реквізитами, які, зокрема, вказані в квитанції, що автоматично формуються Системою в особистому кабінеті учасника, при подачі заявки на участь у торгах по певному лоту. Підтвердження щодо надходження суми гарантійного внеску на рахунок Організатора від обслуговуючого банку повинно надійти Організатору не пізніше ніж за одну годину до початку торгів.
Порядок сплати за майно:
Розрахунок за придбане на електронних торгах майно здійснюється переможцем електронних торгів за реквізитами, які вказані в Протоколі електронних торгів, що автоматично формується системою після закінчення електронних торгів.
Порядок оформлення участі у торгах:
Для участі в електронних торгах, необхідно:
1.Зареєструватися в системі «СЕТАМ»
2. Подати заявку на участь в електронних торгах з особистого кабінету учасника торгів
3. Сплатити гарантійний внесок у розмірі 5% від стартової ціни лота на рахунок Організатора торгів.
Повний текст правил проведення торгів доступний за посиланням
Організатор торгів:
Державне підприємство «СЕТАМ», контактний телефон 0-800-335-754, електронна адреса «service@setam.net.ua»
Відділення продавця:
Управління державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Херсонській області