
Час серверу:
Технологічна лінія виготовлення ковбасних виробів, що включає в себе: холодильний агрегат SPRZET-1, NEH-COOL; холодильний агрегат MS 26 FB; бак для зберігання м’яса з нержавіючої сталі; м’ясорубка; шприц ВЗ-ФКА; жарочна шафа 3-х секційна; бак варочний КЕ-390, що знаходиться за адресою Тернопільська область, вул. Д.Галицького, м.Збараж. Холодильний агрегат SPRZET-1 NEH-COOL складається з агрегата чорного кольору з синім вакуумом, випарник з 4 вентиляторами оцинкований, та жовтого електричного щитка. Робочий стан не перевірявся. Бак на м’ясо- 2шт. - нержавіюча ємність-200л. Холодильний агрегат MS 26 FB складається з самого агрегата і випарника та білого електричного щитка. М’ясорубка для м’яса, діаметр 160, металева, сірого кольору. Жарочний шкаф 3х секційний, жовтого кольору, робочий стан не перевірявся. Шприц гідравлічний сірого кольору, об’єм 70 л, робочий стан не перевірявся. Бак варочний КЕ-390, зроблений з нержавійки та металу.
Технологічне обладнання, яке забезпечує замкнутий цикл переробки м’яса з подальшим виробництвом ковбасних виробів, з потужністю продукування до 300 кг готової продукції в зміну. Обладнання збірне, не сертифіковане як технологічна лінія окремого виробника. Роки випуску окремого виду обладнання не встановлено. Паспорти обладнання відсутні, значні сліди механічних пошкоджень, сліди корозії.
Технологічна лінія виготовлення ковбасних виробів, що включає в себе: холодильний агрегат SPRZET-1, NEH-COOL; холодильний агрегат MS 26 FB; бак для зберігання м’яса з нержавіючої сталі; м’ясорубка; шприц ВЗ-ФКА; жарочна шафа 3-х секційна; бак варочний КЕ-390, що знаходиться за адресою Тернопільська область, вул. Д.Галицького, м.Збараж. Холодильний агрегат SPRZET-1 NEH-COOL складається з агрегата чорного кольору з синім вакуумом, випарник з 4 вентиляторами оцинкований, та жовтого електричного щитка. Робочий стан не перевірявся. Бак на м’ясо- 2шт. - нержавіюча ємність-200л. Холодильний агрегат MS 26 FB складається з самого агрегата і випарника та білого електричного щитка. М’ясорубка для м’яса, діаметр 160, металева, сірого кольору. Жарочний шкаф 3х секційний, жовтого кольору, робочий стан не перевірявся. Шприц гідравлічний сірого кольору, об’єм 70 л, робочий стан не перевірявся. Бак варочний КЕ-390, зроблений з нержавійки та металу.
Технологічне обладнання, яке забезпечує замкнутий цикл переробки м’яса з подальшим виробництвом ковбасних виробів, з потужністю продукування до 300 кг готової продукції в зміну. Обладнання збірне, не сертифіковане як технологічна лінія окремого виробника. Роки випуску окремого виду обладнання не встановлено. Паспорти обладнання відсутні, значні сліди механічних пошкоджень, сліди корозії.
Арешт рухомого майна, підстава-Постанова про арешт майна боржника та оголошення заборони на його відчуження, 31698421, 12.11.2012, Відділ державної виконавчої служби Збаразького районного управління юстиції, все рухоме майно.
Список учасників:
Івасик Олег Володимирович, тел. 0981333334