ВАЖЛИВО! ЗМІНИЛИСЯ РЕКВІЗИТИ РАХУНКУ ДЛЯ СПЛАТИ ГАРАНТІЙНИХ ВНЕСКІВ. 5 Квітня 2016 11:38
ВАЖЛИВО!  ЗМІНИЛИСЯ РЕКВІЗИТИ РАХУНКУ ДЛЯ СПЛАТИ ГАРАНТІЙНИХ ВНЕСКІВ. - Photo

Відповідно до абзаців 1, 3 п. 2 Розділу VI Порядку реалізації арештованого майна шляхом проведення електронних торгів, затвердженого наказом Міністерства юстиції України 22.12.2015 № 2710/5, для участі в електронних торгах учасник проходить процедуру реєстрації на Веб-сайті, подає заявку на участь в електронних торгах за кожним лотом окремо за формою, розміщеною на Веб-сайті, сплачує гарантійний внесок на рахунок Організатора. Організатор розміщує повні реквізити для сплати гарантійного внеску в інформаційному повідомленні про електронні торги стосовно кожного лота.

 

Враховуючи вищевказане, повідомляємо усіх користувачів Системи електронних торгів СЕТАМ, про зміну реквізитів банківського рахунку для сплати гарантійних внесків.

 

Реквізити рахунку для сплати гарантійних внесків та додаткової винагороди:

Державне підприємство “СЕТАМ”

04053, м. Київ, Артема, буд. 73

п/р 26004301066571 в ПАТ “Державний ощадний банк України”

МФО 322669

Код ЄДРПОУ 39958500

 

Зазначаємо, що в разі подачі заявки на участь в електронних торгах та отримання квитанції на оплату, переконливо просимо сплачувати кошти саме на реквізити вказані в цьому оголошенні.

 

Додатково повідомляємо, що відповідно до абзацу другого п. 9 Розділу ІV Порядку, у разі невідповідності заявки на участь в електронних торгах вимогам, визначеним цим Порядком, зазначення відомостей не в повному обсязі, ненадходження гарантійного внеску на вказаний в інформаційному повідомленні про електронні торги рахунок Організатора Система не реєструє заявника на участь в електронних торгах