ВАЖЛИВО! ПРО ВВЕДЕННЯ РОЗРАХУНКІВ ЗА ЗБЕРІГАННЯ МАЙНА ПЕРЕМОЖЦІВ ЕЛЕКТРОННИХ ТОРГІВ ПОНАД ВСТАНОВЛЕНІ ПОРЯДКОМ СТРОКИ 26 Грудня 2016 16:10
ВАЖЛИВО! ПРО ВВЕДЕННЯ РОЗРАХУНКІВ ЗА ЗБЕРІГАННЯ МАЙНА ПЕРЕМОЖЦІВ ЕЛЕКТРОННИХ ТОРГІВ ПОНАД ВСТАНОВЛЕНІ ПОРЯДКОМ СТРОКИ - Photo 43

Відповідно до положень пункту 19 розділу VI Порядку реалізації арештованого майна, затвердженого наказом Міністерства юстиції України від 29.09.2016  № 2831/5 переможець торгів зобов'язаний отримати майно у зберігача не пізніше семи робочих днів з дати отримання акта. У разі отримання майна пізніше семи робочих днів з дати отримання акта витрати на зберігання майна в період, що перевищує вказані вище сім робочих днів, покладаються на переможця електронних торгів. 

Повідомляємо, що починаючи з 01 січня 2017 року у разі отримання майна пізніше семи робочих днів з дати отримання акта переможець буде зобов'язаний відшкодувати витрати ДП “СЕТАМ” за зберігання майна відповідно до встановлених та наведених нижче тарифів:
Зберігання автотранспорту :
легкові авто - 12,00 грн в т.ч. ПДВ за одиницю на день;
мікроавтобуси - 15,00 грн в т.ч. ПДВ за одиницю на день;
автобуси та вантажівки - 20,00 грн в т.ч. ПДВ за одиницю на день;
інші види транспорту (водний, повітряний, інші) — обраховується індивідуально, в залежності від розміру фактичних витрат на охорону та зберігання.


Зберігання іншого рухомого майна:
майно, яке займає менше 1 кв.м.- 1,00 грн в т.ч. ПДВ за одиницю на день;
майно, яке займає більше 1 кв.м - 1,50 грн в т.ч. ПДВ за один метр квадратний площі, яку займає майно на день.