Увага! Користувачі та потенційні учасники аукціонів! 24 Травня 2017 15:47
Увага! Користувачі та потенційні учасники аукціонів! - Photo

Увага! Користувачі та потенційні учасники аукціонів кінцевий термін сплати яких встановлено на 29 травня! В зв'язку з отриманням інформації від Ощадбанку про скорочений термін прийому платежів в п'ятницю 26 травня звертаємо вашу увагу, що для уникнення непорозумінь та дотримання чинного законодавства просимо всіх бажаючих взяти участь в торгах граничний термін оплати в яких встановлений на 29 травня сплатити заздалегіть гарантійні внески, що забезпечить їх надходження на рахунок ДП”СЕТАМ” до 13-00 26 травня. Нижче наводимо текст повідомлення від ПАТ “Державний ощадний банк України”:
Інформуємо, що для покращення якості обслуговування Ощадбанк розпочав впровадження проекту UnitedData, що базуюється на новій технології автоматизованої банківської системи (АБС) «Мульті-МФО». Впровадження нової технології надасть можливість значно прискорити обслуговування і підвищити якість надання послуг.
Повідомляємо, що з 26 травня Ощадбанк проводить технічні роботи з перенесення даних АБС і підключення клієнтів м. Києва та Київської області до нової системи, у зв’язку з чим передбачається скорочений режим роботи з системою електронних платежів (СЕП) НБУ: відділення банку працюватимуть до 13:00, відправлення електронних платежів буде неможливе після 15:30 26.05.2017 року. Більшу частину робіт задля мінімізації незручностей буде проведено у вихідні дні.
Починаючи з 9:00 29.05.2017 система Ощадбанку буде працювати у звичайному режимі.