Шановні користувачі! 11 Листопада 2015 13:07
Шановні користувачі! - Photo

Відповідно до п. 2 Розділу ІV Тимчасового порядку реалізації арештованого майна шляхом проведення електронних торгів Для участі в електронних торгах учасник проходить процедуру реєстрації на Веб-сайті, сплачує гарантійний внесок у розмірі 5% від стартової ціни лота на рахунок Організатора, подає заявку на участь в електронних торгах за формою, розміщеною на Веб-сайті, та виконує інші вимоги, визначені цим Порядком.

Також, згідно п. 2 розділу ІХ Тимчасового порядку реалізації арештованого майна шляхом проведення електронних торгів Грантійний внесок переможця електронних торгів зараховується до ціни продажу. Іншим учасникам внесена сума гарантійного внеску повертається протягом трьох робочих днів після отримання від органу державної виконавчої служби повідомлення про повний розрахунок переможця електронних торгів за придбане майно. Якщо електронні торги не відбулися або майно знято з реалізації відповідно до пункту 6 розділу ІХ цього Порядку, гарантійний внесок підлягає поверненню учасникам цих електронних торгів протягом трьох робочих днів з наступного дня після визнання електронних торгів такими, що не відбулися, за винятком випадків передбачених пунктом 3 цього розділу.

Водночас зазначаємо, що значна кількість зареєстрованих учасників електронних торгів арештованим майном "СЕТАМ". не повною мірою завершили процедуру реєстрації на веб-сайті електронних торгів, а саме, не зазначили фінансові реквізити та повернення гарантійного внеску, наслідком чого стає неможливість здійснення такого повернення.

Враховуючи вищевказане, просимо усіх зареєстрованих учасників електронних торгів арештовапим майном, закінчити процедуру реєстрації на веб-сайті електронних торгів, шляхом заповнення форми “Фінансові реквізити”, яка розміщена в особистому кабінеті учасника в розділі "Профіль”.