Олександр Жихарєв про роботу онлайн-сервісу та функціонування підприємства 15 Січня 2016 14:40
Олександр Жихарєв про роботу онлайн-сервісу та функціонування підприємства - Photo

За словами керівника Закарпатської філії ДП "СЕТАМ" Олександра Жихарєва, система електронних торгів арештованим майном має вигляд “державного інтернет-магазину з елементами аукціону”. На сайт організації може зайти будь-хто, зареєструватися, обрати регіон або назву товарів, які цікавлять, та взяти участь в купівлі.

“Зараз можна долучитися до купівлі конфіскованого майна, яке раніше було закритим для великої кількості людей. Про те, як можна купити конфіскат, ходили міфічні чутки, і була окрема каста людей, які мали до цього доступ. Тепер доступ мають усі, і це в дійсності більш якісний товар, який іде з Європи і конфіскується митними органами. Цей товар більш цікавий за своєю ціновою політикою і продається вже з урахуванням того, що це майно набуте державою практично за безцінь. В реалізації ціну визначає тільки конкурентна здатність покупців.“

На сьогоднішній момент сайт СЕТАМ вже відвідали понад півмільйона людей. Близько 150 тисяч осіб зареєстровані на сайті як учасники торгів. Ця динаміка зростає з кожним місяцем.

Детальніше у відеорепортажі