Оголошення з приводу сплати гарантійного внеску за допомогою платіжних карток національних та міжнародних платіжних систем 22 Січня 2016 17:40
Оголошення з приводу сплати гарантійного внеску за допомогою платіжних карток національних та міжнародних платіжних систем - Photo

Повідомляємо, що з 18 січня 2016 року, набув чинності новий Порядок реалізації арештованого майна шляхом проведення електронних торгів, затверджений Наказом Міністерства юстиції України від 22.12.2015 року № 2710/5. Правила Порядку будуть застосовувати до тих електронних торгів, інформаційне повідомлення про які було опубліковано в Системі електронних торгів арештованим майном після 18 січня 2016 року.

 

Однією із нововведень Порядку є можливість сплачувати гарантійний внесок за допомогою платіжних карток національної та міжнародних платіжних систем через Веб-сайт з негайним підтвердженням такої сплати.

 

Зазначаємо, що на даний час, у зв'язку із оновленням програмного забезпечення Системи, тестування нових програмних засобів Системи, ДП “СЕТАМ” як Організатор електронних торгів арештованим майном не може забезпечити можливості користувачам системи сплачувати гарантійний внесок платіжними картками національної та міжнародних платіжних систем через Веб-сайт з негайним підтвердженням такої сплати.

 

Враховуючи вищевказане, з метою уникнення випадків недопущення користувача Системи до участі в електронних торгах арештованим майном, просимо здійснювати сплату гарантійного внеску лише через банківські установи на підставі квитанції (рахунку) сформованої за допомогою засобів Системи.

 

Про можливість проводити сплату гарантійного внеску платіжними картками національної та міжнародних платіжних систем через веб-сайт з негайним підтвердженням такої сплати ДП “СЕТАМ” буде повідомляти усіх користувачів Системи.