ОГОЛОШЕННЯ ПРО ЗМІНИ В АДМІНІСТРУВАННІ СИСТЕМИ ЕЛЕКТРОННИХ ТОРГІВ АРЕШТОВАНИМ МАЙНОМ "СЕТАМ" 12 Жовтня 2015 13:07
ОГОЛОШЕННЯ ПРО ЗМІНИ В АДМІНІСТРУВАННІ СИСТЕМИ ЕЛЕКТРОННИХ ТОРГІВ АРЕШТОВАНИМ МАЙНОМ

Державне підприємство "Інформаційний центр" Міністерства юстиції України повідомляє зареєстрованих учасників системи електронних торгів арештованим майном «СЕТАМ» (надалі – система «СЕТАМ») про зміну адміністратора.

На даний час Міністерством юстиції України здійснюються підготовчі заходи, щодо передачі функцій з організації торгів арештованим майном та адміністрування системи "СЕТАМ" від державного підприємства "Інформаційний центр" Міністерства юстиції України до Державного підприємства "СЕТАМ", яка відбудеться 26 жовтня 2015 року. 

Особам, які зареєструвалися в якості Учасника в системі "СЕТАМ" для участі в електронних торгах арештованим майном, та приймали, приймають чи планують приймати в них участь пропонується надати Згоду на передачу персональних даних Державному підприємству "СЕТАМ", в тому числі Згоду та право на їх обробку, використання, накопичення, відповідно до ст. ст. 6, 10, 12, 13 Закону України "Про захист персональних даних". У випадку надання Згоди Учасникам, що зареєстровані для участі в поточних торгах, та внесли гарантійні внески забезпечується проведення зазначених торгів згідно до умов Тимчасового порядку реалізації арештованого майна шляхом проведення електронних торгів, затверджених Наказом Міністерства юстиції України №656/5 від 16.04.2014 р.

Особи, що зареєструвалися в якості Учасника в системі "СЕТАМ" для участі в електронних торгах арештованим майном, та приймали, приймають чи планують приймати в них участь, проте не мають бажання надати Згоду на передачу персональних даних Державному підприємству "СЕТАМ", в тому числі Згоду та право на їх обробку, використання, накопичення, відповідно до ст. ст. 6, 10, 12, 13 Закону України "Про захист персональних даних" пропонується в строк до 23.10.2015 р. надіслати з електронної адреси, що використовувалась Учасником для реєстрації в системі "СЕТАМ" на електронну адресу torgi@informjust.ua повідомлення наступного змісту: "Я, ПIБ відмовляюсь бути учасником системи електронних торгів арештованим майном "СЕТАМ"". Особам, які надали відповідну відмову будуть повернуті грошові кошти сплачені на поточні банківські рахунки Державного підприємства "Інформаційний центр" в якості гарантійних внесків, та такі особи будуть виключені з поточних торгів. 

Персональні дані осіб, які надали відповідну відмову будуть видалені з системи електронних торгів арештованим майном "СЕТАМ".

Направлення такої відмови не забороняє в подальшому особі повторно зареєструватися в системі "СЕТАМ" та приймати участь в торгах на загальних умовах. 

Особи, які зареєструвалися в якості Учасника на сайті "СЕТАМ" для участі в електронних торгах арештованим майном, та приймали, приймають чи планують приймати в них участь, та не надіслали повідомлення про відмову надалі в строк та у формі зазначеній в цьому оголошенні, будуть вважатися такими, що надали Згоду на передачу персональних даних, в тому числі Згоду та право на їх обробку, використання, накопичення, відповідно до ст. ст. 6, 10, 12, 13 Закону України "Про захист персональних даних".