Мобільний додаток для iOS 30 Листопада -0001 00:00
Мобільний додаток для iOS - Photo

Шановні користувачі, державне підприємство «СЕТАМ» запустило власний мобільний додаток на основі операційної системи iOS для смартфонів Apple iPhone.

Отже, відтепер, щоб взяти участь в аукціоні на СЕТАМ, достатньо мати під рукою лише телефон з мобільним додатком та доступом до мережі інтернет. Важливо, що цей програмний продукт жодним чином не поступається своїм функціоналом самому веб-сайту системи СЕТАМ. 

Користуватись мобільним додатком зручно:
В мобільному додатку вдосконалена система пошуку. Цікавий лот можна знайти як за ключовим словом, так і за номером лоту. При цьому пошук лоту здійснюється в одному рядку – це зручно 
У користувачів мобільного додатку з’явилася можливість додавати лоти в «обране» Отримуйте push-повідомлення та багато іншого.

 

«Ідея розробки та впровадження мобільного додатку для користувачів СЕТАМ у нас виникла одразу після отримання системи електронних торгів у наше управління. Й сьогодні ми можемо заявити, що після довгих місяців розробки та тестування системи мобільний додаток готовий до використання. Ближчим часом з’явиться версія додатку для  Android. Всі мобільні додатки для наших користувачів будуть, звісно, безкоштовні», - повідомив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Віктор Вишньов.

Пропонуємо вам декілька зображень мобільного додатку:

СЕТАМ додаток iOS  СЕТАМ лоти додаток iOS  СЕТАМ ставки -  додаток iOS  СЕТАМ кабінет додаток iOS  СЕТАМ додаток iOS

Скачати його можна у магазині App Store за за пошуковим запитом СЕТАМ, SETAM, арештоване майно або просто за цим посиланням: Завантажити мобылний додаток СЕТАМ