Київ продаватиме майно через OpenMarket (СЕТАМ) 30 Листопада -0001 00:00
Київ продаватиме майно через OpenMarket (СЕТАМ) - Photo

Департамент комунальної власності м. Києва Київської міської державної адміністрації та ДП “СЕТАМ” (OpenMarket) підписали договір про співробітництво.

Метою підписаного договору є підготовка та проведення електронних торгів з реалізації майна, що перебуває у комунальній власності та підлягає приватизації.

Продажу підлягають велика кількість як шляхом викупу, так і шляхом продажу.

«Продаж комунального майна завжди був проблемою для органів місцевого самоврядування. Ми пропонуємо виставити активи на нашому електронному майданчику і успішно їх реалізовувати. Це може бути нерухомість, автомобілі та застаріла техніка» - пояснив директор ДП “СЕТАМ” Віктор Вишньов.

Послуги з продажу через OpenMarket (СЕТАМ) повністю безкоштовні для органів місцевого самоврядування.

Реалізація договору між ДП “СЕТАМ”, яке є найбільшим в Україні державним торгівельним майданчиком з реалізації майна та КМДА, дозволить значно підвищити рівень ефективності, відкритості та прибутковості в сфері реалізації майна.

Ефективний продаж надлишкового майна державної установи надасть змогу КМДА спрямувати отримані кошти на реалізацію своїх завдань.

Подібні угоди СЕТАМ уклав з органами влади в Херсонській, Луганській, Хмельницькій, Черкаській, Миколаївській та інших областях.


OpenMarket (СЕТАМ) система електронних торгів арештованим майном) - це чесний, простий та ефективний засіб реалізації майна через мережу Інтернет. Система працює на всій території України з 2014 р